Προς το περιεχόμενο

Τι κάνεις όταν ξεμένεις από χρήμα ??

markosf1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δουλεύουμε ευκαιριακά σε οποιαδήποτε δουλειά ώστε να την βγάζουμε μέχρι να βρούμε ξανά μια μόνιμη δουλειά.

Τι περιμένεις να σου πούμε οτι κάνουμε;

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
προσωπικα αν η αποσταση προς τον προορισμο ξεπερνα τα ορια του λεκανοπεδιου θεωρω αγενεια να μην προσφερθεις να τσονταρεις σε βενζινες/διοδια

Κοίτα, όταν λες στον άλλο να έρθει μαζι σου τοτε δεν ειναι απαραιτητο διοτι εσύ ούτως ή αλλως θα πήγαινες στο εξοχικο σου και τη βενζινη θα τη χάλαγες. Προσωπικα βέβαια οταν ο αλλος βαζει αμάξι, εγω βάζω διοδια + κερασμα καφέ ή φαγητου αλλα υπάρχει και η λογικη που παρεθεσα προηγουμενως ιδιατερα δε όταν ξέρεις οτι ο αλλος δεν έχει λεφτα, ειναι φίλος σου, αδερφος, ξαδερφος τον οποίο μάλιστα εσύ ξεσήκωσες.

Δημοσ.

Πάντως δεν είναι και τόσο περίεργο ότι ο aledjo την έβγαλε ένα μήνα διακοπές με 3.3 ευρώ την ημέρα. Ξενοδοχεία δε πλήρωνε, μεταφορικό μέσο υπήρχε απ' ότι κατάλαβα, φαί υπήρχε, τα πάντα υπήρχαν.

Επίσης έκανε έναν απλό υπολογισμό, είπε ότι σε 1 μήνα διακοπών ξόδεψε 100 ευρώ, έκανε τη διαίρεση και έβγαλε 3.3 ευρώ την ημέρα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ξόδευε κάθε μέρα σταθερά 3.3 ευρώ, τη μία μέρα μπορεί να ξόδεψε 5 ευρώ, την άλλη 1 ευρώ, την τρίτη τίποτα κοκ.

Δημοσ.

μπορείς να κάνεις delivery, να μοιράσεις φυλλάδια ,να κάνεις promotion και πολλές άλλες δουλείες..που ευτυχώς υπάρχουν..όρεξη μόνο να υπάρχει..

Και το μήνυμα είναι ένα : Αν έχετε φίλους ..ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ :-D :-D

Δημοσ.
όταν ξέρεις οτι ο αλλος δεν έχει λεφτα, ειναι φίλος σου, αδερφος, ξαδερφος τον οποίο μάλιστα εσύ ξεσήκωσες.

μιλας σαν να ησουν μαζι μου....:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:25 ----------

το θεμα ειναι αν ολη η παρεα ειναι μπατιριδες τι κανεις;;;

:P

και εκει υπαρχει λυση...

ορεξη να εχεις και ολα γινονται!

Δημοσ.
[offtopic] Δεν έχεις πάει Δενδροπόταμο να δεις γύφτους... Με porsche, gallardo και όλη την collection της Bmw/Mercedes...

Οποισδηποτε ασχολειται με το εμποριο ναρκωτικων και λευκης σαρκος θα εχει τετοια οχηματα ειδικα αν εισαι γυφτος που δεν φενεσαι πουθενα. 1 αστυνομικο τμημα εχει ο Δενδροποταμος με ενα σπασμενο περιπολικο (δεν κινειται, για μοστρα ειναι) και τους ολιγους αστυνομικους να ειναι κλειδωμενοι κυριολεκτικα στο τμημα μεσα μεχρι να περασει η βαρδια τους και να παν σπιτακια τους.

Η περιοχη θελει αποφασιστικο καθαρισμα. Οποιος κανει το λαθος να πιστεψει οτι εκει μενουν ανθρωποι απλα κοιμαται τον υπνο του δικαιου. Θα μου πεις οτι και οι μαστροποι, εμποροι ναρκωτικων και οπλων (και οχι μονο) και δεν ξερω και εγω τι αλλο ανθρωποι ειναι και αυτοι αλλα προσωπικα θα διαφωνησω.

Δημοσ.

Ρε παίδες ή προκατελλειμένοι είστε,ή τυφλοί ή ηλίθιοι.

Ο άνθρωπος είπε οτι ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ για διακοπές.

Από τη στιγμή που είναι το συμφέρον του να πάει και των άλλων το τραβάει ο οργανισμός τους γιατί ΟΧΙ;

Βέβαια από καλή θέληση λέμε κ κανα όχι καμια φορά αλλά εσείς το βιάσατε το θέμα.

Ο ένας "ακάλεστος",ο άλλος "τσιμπούρι" , ο άλλος "χώθηκε" ο άλλος "ταίζω-ποτίζω"

Εφόσον δεν έχουν οι άλλοι πρόβλημα και οι ίδιοι των προσκαλούν έχετε εσείς;Φαντάσου να σας χρώσταγε κιόλας...

Τι νεοελληναράδικη νοοτροπία είναι αυτή ρε γμτ.Άλλα ντι άλλα της παρασκευής το γάλα.

Αν ήταν μεταξύ νορβηγών πχ. η όλη συζήτηση θα έλεγαν: "Σε κάλεσαν ; Φυσικά και να πας" Τόσο απλά.

Εδώ Ελλάδα μας έχουν γαμήσει από μικρούς με τους συναισθηματισμούς,τα κωλομεγλιφάτα κ τις γλυκανάλατες δήθεν κοινωνικές υποχρεώσεις που το μόνο που πετυχαίνουν τέτοιες τακτικές είναι να μπερδέυουν τους υπόλοιπους, με απότελεσμα όταν ανταποδίδουμε μια χάρη δεν το κάνουμε επειδή το αισθανόμαστε αλλά επειδή ΠΡΕΠΕΙ κ ΕΙΜΑΣΤΕ υποχρωμένοι.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ.

Δημοσ.
Ρε παίδες ή προκατελλειμένοι είστε,ή τυφλοί ή ηλίθιοι.

Ο άνθρωπος είπε οτι ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ για διακοπές.

.

To θέμα μας είναι ότι παίζει να πουλάει φούμαρα (του στυλ, αν δεν παω εγώ δεν πάει κανείς διακοπές λες κ είμαστε 15 χρονών). Δεν ξέρω κανέναν να καλεί κάποιον για διακοπές. Ξέρω ότι από κοινού κάποιοι (2,3, 10) μαζεύονται και αποφασίζουν να πάνε κάπου. Ετσι το κάνει ολος ο κόσμος. Επίσης ξέρω, ότι στις διακοπές μετά τα 18 ο καθένας κάνει τα δικά του, δεν κερνάμε όλοι κάποιον, ούτε και παρακαλάμε κανέναν. Και επίσης δεν ξέρω καμιά παρέα που να χουν όλοι εξοχικό. Αλλά το πιο εξωφρενικό, είναι το ότι τον ταιζαν. Δεν παίζει με την καμία.

Γενικά, όπως κατάλαβες μας τη σπάει το ότι προσπαθεί να πουλήσει μούρη, μέσα από το διαδίκτυο.

Το επόμενο που περιμένω να μας πει, είναι ότι τον κερνάνε οι γκόμενες.

Δημοσ.
To θέμα μας είναι ότι παίζει να πουλάει φούμαρα (του στυλ, αν δεν παω εγώ δεν πάει κανείς διακοπές λες κ είμαστε 15 χρονών). Δεν ξέρω κανέναν να καλεί κάποιον για διακοπές. Ξέρω ότι από κοινού κάποιοι (2,3, 10) μαζεύονται και αποφασίζουν να πάνε κάπου. Ετσι το κάνει ολος ο κόσμος. Επίσης ξέρω, ότι στις διακοπές μετά τα 18 ο καθένας κάνει τα δικά του, δεν κερνάμε όλοι κάποιον, ούτε και παρακαλάμε κανέναν. Και επίσης δεν ξέρω καμιά παρέα που να χουν όλοι εξοχικό. Αλλά το πιο εξωφρενικό, είναι το ότι τον ταιζαν. Δεν παίζει με την καμία.

Γενικά, όπως κατάλαβες μας τη σπάει το ότι προσπαθεί να πουλήσει μούρη, μέσα από το διαδίκτυο.

γαμωτο δεν ειχα μια καμερα μαζι μου να δω τι θα ελεγες μετα!

τεσπα

ποια μουρη μου λες????

εδω ολοι με βριζουν και με λενε γυφτο.

ειναι μουρη να σε λενε γυφτο???

μαλλον δεν εχεις γνωρισει ολων των ειδων ανθρωπων.

ο critter τα ειπε ολα λογικα και ομορφα

Δημοσ.

Μάλλον αυτή είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με το Αφεντικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...