aledjo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ρε Αλέτζο με το συμπάθειο, η τακτική σου είναι αρρωστημένη. Εγω θα ντρεπόμουν να τα κάνω όλα αυτά, είναι γυφτιά και ζητιανιά. αντε παλι.... ποια τακτικη, γυφτια ή ζητιανια? εσενα αμα σε καλεσουνε δε θα πας? με τους φιλους σου δε πας για μπανιο?
Tilemaxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 αντε παλι.... ποια τακτικη, γυφτια ή ζητιανια? εσενα αμα σε καλεσουνε δε θα πας? με τους φιλους σου δε πας για μπανιο? Εσύ όμως απ' ότι γράφεις αποπάνω, ακάλεστος χωνόσουν παντού...
afentiko7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δλδ για να καταλάβω, σε παρακαλαγαν να πας διακοπές μαζί τους και όχι μόνο αυτό, αλλά σε πλήρωναν κιόλας? Και όλοι οι φίλοι σου έχουν εξοχικό?
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 @markosf1: Εχμ, 50 ευρώ ανα δυο μέρες δεν είναι κάπως πολλά;;; 50-70 ευρώ την βδομάδα χαλάω και έχω κι αμάξι (βενζίνες) (φοιτητής- δεν δουλεύω- χαρτζιλίκι )
greenmachine Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Κάτσε ρε aledjo όταν ο άλλος σε καλεί στο εξοχικό του, δε μπορείς να ξοδευεις 50 €..Αυτό που θέλω να πω είναι θα κεράσεις καμια μπύρα, θα πληρώσεις μια φορά το φαγητό στην ταβέρνα για όλους, θα φέρεις κανα γλυκό για το σπίτι..Στοιχείωδη πράγματα που εκφράζουν το ευχαριστώ μας για τη φιλοξενία..Τώρα τι να πω, αν είστε όλοι στο ίδιο στυλ ίσως να μη σας φαίνεται περίεργο το να μην υπάρχουν αυτά τα έξοδα..Η (φιλικη) μου άποψη
afentiko7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Κάτσε ρε aledjo όταν ο άλλος σε καλεί στο εξοχικό του, δε μπορείς να ξοδευεις 50 €..Αυτό που θέλω να πω είναι θα κεράσεις καμια μπύρα, θα πληρώσεις μια φορά το φαγητό στην ταβέρνα για όλους, θα φέρεις κανα γλυκό για το σπίτι. Οχι φίλε μου, γιατί μπορεί ο aledjo μετά να μη θέλει να κάνει παρέα μαζί σου, οπότε τι θα το κάνεις το εξοχικό?
Praetorianos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 αν πω οτι για 1 μηνα εκανα διακοπες, γυρισα πολλα μερη της Ελλαδα σχεδον τζαμπα, θα το πιστεψετε?? ε ναι λοιπον! η λεξη κλειδι ειναι ΤΡΑΚΑ! εχω πολλους φιλους και συγγενης, ολοι καπου πανε διακοπες, και με καλουνε να παω μαζι τους. ε εγω ελεγα το γνωστο "δεν εχω λεφτα" κτλ κτλ και αφου επεμεναν ελεγα "υπαρχει ελευθερος χωρος για να χωρεσω και γω?" οπου και να πηγενανε εχω ημουν μεσα, με μια τσαντα ρουχα και μερικα ευρω, μπηκα σε 12 αυτοκινητα, αλλαξα 6 τοποθεσιες, κοιμηθηκα οπου ναναι, ετρωγα οτι υπηρχε λιγο απ'ολους! φυσικα ολοι οι αλλοι εν γνωση τους με φορτωναν.... δεν εκλεψα κανεναν τελικος απολογισμος, 1 μηνα διακοπες, εξοδα το πολυυυυ 100 ευρω! εσυ φιλε μπορει να συνεχισεις να βγαινεις και να κανεις οτι θες αλλα 1. να βρισκεις παρεα που να εχει αυτοκινητο 2. δεν ειναι αναγκη να περνεις καφε, πινεις λιγο απο το φιλο σου 3. γενικα τρακα..... το χρονου σκεφτομαι να λεω οτι πηρε φωτια το σπιτι μου και δεν εχω ουτε 1 ευρω. Μπορείς δηλαδή να γίνεις γύφτουλας ούτως ώστε του χρόνου εκτός από λεφτά να μην έχεις και φίλους.
aledjo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 καλα ρε τυφλοι εισαστε? ειπα εγω οτι πηγα ακαλεστος? επισης ειπα εγω οτι πληρωναν για μενα??? ξαναδιαβαστε τα post μου! Κάτσε ρε aledjo όταν ο άλλος σε καλεί στο εξοχικό του, δε μπορείς να ξοδευεις 50 €..Αυτό που θέλω να πω είναι θα κεράσεις καμια μπύρα, θα πληρώσεις μια φορά το φαγητό στην ταβέρνα για όλους, θα φέρεις κανα γλυκό για το σπίτι..Στοιχείωδη πράγματα που εκφράζουν το ευχαριστώ μας για τη φιλοξενία..Τώρα τι να πω, αν είστε όλοι στο ίδιο στυλ ίσως να μη σας φαίνεται περίεργο το να μην υπάρχουν αυτά τα έξοδα..Η (φιλικη) μου άποψη τα ειπες ολα! σωστο αυτο που λες αλλα οταν περσυ προπερσυ περασαμε και απο το δικο μου εξοχικο??????? τωρα τι εγινε? αναθεωρητε? ο κλασικος Ελληνας γυφτος αυτο θα σκεφτοτανε! ηρθε στο δικο μου ας παω στο δικο του αν το δικαιολογιτε αυτο τοτε εισαστε 5 φορες γυφτοι γιατι ειναι σαν να λες στον αλλον "αν εχεις εξοχικο σε κανουμε παρεα αλλιως οχι"! -μητσο εχεις εξοχικο? οοχι??? αντε γεια -μπαμπη εχεις εξοχικο? ναι?? ελα απο το δικο μου ρε συ και μετα παμε στο δικο σου! ετσι το εχετε εσεις? εχω καλεσει φιλους που μενουν με νοικι και αλλους που εχουν εξοχικα με πισινες. τι σημαινει αυτο? αλλα μια και αρχιζω και τα περνω τωρα, εσεις τις γκομενες δε τις καλειτε για διακοπες? βλεπω συνεεεεεεχεια μπακουρια να καλουνε γκομενες που εχουν γνωρισει απο δουλεια, σχολες, κτλ δηθεν φιλικα στα εξοχικα τους και οταν αυτες πανε τοτε τα μπακουρια τα εχουν ολα ετοιμα και δε πληρωνουν τιποτα αυτες! βεβαια θα μου πειτε οτι υπαρχει εδω ενας στοχος, να ριξει τη γκομενα αλλα οι περισσοτεροι το παιζουν φιλοι για αποκτησουν θαρρος με τη γκομενα και οχι μονο το εξοχικο ΜΑΖΙ με τις φιλες τους προσφερουν, αλλα του προσφερουν φαι, ποτα κτλ κτλ αυτες τι ειναι? γυφτισες? επειδη δηλαδη τις καλουνε οι αντρες στα εξοχικα τους και αυτες πανε, ειναι γυφτισες?
markosf1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 aledjo .. φάνηκαν λίγο υπερβολικά , έτσι όπως τα είπες . αλλά εγώ κατάλαβα τι εννοείς . απλά .. οι φίλοι σου , σε θέλουν στην παρέα και σου κάνουν κάποια διευκόλινση , που και που . η είναι λεφτάδες και δεν το σκέφτονται και τόσο ! πέρνα εσυ καλά .. και μην δίνεις σημασία
aledjo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 aledjo .. φάνηκαν λίγο υπερβολικά , έτσι όπως τα είπες . αλλά εγώ κατάλαβα τι εννοείς . απλά .. οι φίλοι σου , σε θέλουν στην παρέα και σου κάνουν κάποια διευκόλινση , που και που . η είναι λεφτάδες και δεν το σκέφτονται και τόσο ! πέρνα εσυ καλά .. και μην δίνεις σημασία αυτο δε μπορω να καταλαβω! ποια διευκολινση? επειδη γουσταρουν να πανε καπου διακοπες και θελουν να με εχουν και εμενα παρεα? και γω το κανω αυτο, να φωναζω φιλους στις διακοπες που ειμαι αλλα τι με αυτο? θα πρεπει να σκεφτομαι οτι τοτε τον ειχα καλεσει αρα φετος πρεπει να παω σε αυτον? αυτο ειναι ηλιθιο! καμια διευκολινση δεν υπαρχει. αν ενας εχει νοικιασει ενα σπιτι για τις διακοπες του και με καλεσει για 2-3 μερες δεν ειναι γυφτια να παω. οπως επισης ΔΕΝ ειναι γυφτια να μην εχω εξοχικο αλλα να πηγενω σε αλλους οταν με καλουν! εχω μια απορια ετσι οπως τα λετε. καποτε ενας φιλος μου ειχε παει πολυυυ μακρια και ξεμεινε απο χρηματα. δεν ηθελε να ζητησει απο κανεναν αλλα δεν ειχε λεφτα ουτε να γυρισει. ετσι λοιπον εκανε καπου στα 1000 χιλιομετρα με ωτο-στοπ! γυφτος ειναι οποιος κανει ωτο-στοπ? btw μου ερχεται ιδεα να κανω ταξιδια με ωτο στοπ του χρονου..... χαχαχα
freedubus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Αλέτζο μη μασάς. Του σελέμη η μάνα, δεν έκλαψε ποτέ.
Praetorianos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ειπα εγω οτι πληρωναν για μενα??? Δεν πλήρωναν αλλά πιθανώς σε τάιζαν και σε πότιζαν. Αλλιώς τι έτρωγες και τι έπινες (μ' αρέσει που έπαιρνες και ποτά) με 100 ευρώ σε 30 μέρες? Τα 'κανες όλα με 3 ευρώ/ημέρα? Αν το ίδιο έκανες κι εσύ πέρυσι, δηλαδή πλήρωνες όλα τα φαγητά και τα ποτά, τότε σημαίνει ότι το έχετε σύστημα οπότε όλα καλά. Επίσης αν είναι άνετοι οικονομικά και δεν τους πολυνοιάζει πάλι όλα καλά. αλλα μια και αρχιζω και τα περνω τωρα, εσεις τις γκομενες δε τις καλειτε για διακοπες? ολα ετοιμα και δε πληρωνουν τιποτα αυτες! επειδη δηλαδη τις καλουνε οι αντρες στα εξοχικα τους και αυτες πανε, ειναι γυφτισες? Όχι δεν τις λένε γύφτισσες αλλά αν μια κοπέλα πάει σε ένα εξοχικό, περνάει ένα μήνα διακοπές, δεν πληρώνει τίποτα και βασικά τη συντηρεί ο ιδιοκτήτης ξέρεις πως την λένε? αν ενας εχει νοικιασει ενα σπιτι για τις διακοπες του και με καλεσει για 2-3 μερες δεν ειναι γυφτια να παω. Γυφτιά δεν είναι να πας, γυφτιά είναι να σε ταΐζει αυτός και να μην του το ανταποδίδεις με κάποιο τρόπο.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Βασικά σε αυτούς που χώθηκε τσιμπούρι αναγκαστικά και απο ευγένεια δεν θα μπορούσαν να πούν όχι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 backfire περίπτωση... aledjo you didn't see that coming?
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Εγω μαζι σου ειμαι Aledjo. Εχω παει διακοπες σε εξοχικα φιλων, και εχουν ερθει και αυτοι στο δικο μου. Οικονομικο ειναι και γουσταρω την παρεα. Μονος μου τι να κανω στο εξοχικο καλοκαιριατικα? Μαλλον επρεπε να τους ζηταω 20 ευρω την ημερα για να μην αισθανονται γυφτοι Tilemaxxx δεν πηγαμε διακοπες και εχουμε νευρακια? Προσεχουμε λιγο τους χαρακτηρισμους. Δεν ησουν μπροστα για να ξερεις αν τον καλεσαν ή οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.