Προς το περιεχόμενο

Πιο αξιόπιστη μάρκα για λάπτοπ σήμερα;

damoclesword

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν φημίζεται για κάτι η Sony στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, είναι για το άθλιο service της..! Την καλύτερη άποψη είχα και εγώ για την εταιρία (που έβλεπα συνέχεια τις διαφημίσεις της...), μέχρι που δούλεψα πριν λίγα χρόνια σε αντίστοιχο χώρο και έμαθα...

Ωραιο φανταχτερο ποστ. Δεν μας δινεις και περισσοτερες πληροφοριες για το που δουλεψες και εμαθες; Μια που εχεις insider info.

Εχω το FZ11M εδω και πολυ διαστημα, δεν κλεινει σχεδον ποτε, στο πρωτο 3μηνο χρειαστηκε αλλαγη CPU επειδη οταν ηταν idle ο cpu κολλουσε το laptop, το service ηταν υποδειγματικο. Απο τοτε κανενα προβλημα και το laptop παραμενει παντα ανοιχτο.

FZ21M της κοπελας μου, χτυπησε ο σκληρος δισκος, υποδειγματικο service. Τιποτα καλυτερο απο το να το παραλαμβανει κουριερ, να επισκευαζεται στο εξωτερικο και σε χρονο ρεκορ να το παραλαμβανεις παλι στο σπιτι σου.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εστω και αν δεν βγαζει τα ομορφοτερα τα πιο δυνατα και τα πιο πρωτοποριακα πλεον μακραν η toshiba ο πρωτος κατασκευαστης λαπτοπ (1985) με τις απειρες καινοτομιες στο σχημα και στα βοηθητικα πληκτρα και την ποιοτητα που της δινει την δυνατοτητα να δινει εγγυηση ακομα και αν το σπασεις η σε απολυσουν...διαβαστε το λινκ

http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=651&Itemid=543

Δημοσ.

να καταθεσω και εγω την εμπειρια μου με της διαφορες μαρκες φορητων που εχουν κατα καιρους περασει απο τα χερια μου προσωπικους η στο χωρο εργασιας.

απο την υπογραφη μου βλεπεται μια ξεκαθαρη προτιμιση στην TOSHIBA και εχω να πω μονο τα καλυτερα λογια για αυτη την εταιρεια και για το service αφου μια φορα απο δικο μου λαθος καηκε μητρικη και μεσα σε 7 μερες ειχε ερθει καινουργια απο γερμανια και περαστηκε στην εγγυηση.( δουλευουν σχεδον 24/7)

απο τις υπολοιπες μαρκες καθαρα σαν μηχανηματα εργασιας, πραγματικα σκυλια ειναι τα LENOVO απο πλευρας σχεδιασμου κακασχημα αλλα οπως ειπα πραγματικα σκυλια στη δουλεια τους ειναι αυτο που λεμε δεν σπαει δεν χαλαει.

με την ACER λυπαμαι αλλα απο τα 4 μηχανηματα που εργαστηκα τα 3 πηγαν στο service μεσα στο πρωτο 3μηνο, μονο το acer της υπογραφης μου εκτος απο ενα σκληρο υστερα απο 5 χρονια σχεδον γυναικειας χρησης :) ζει και βασιλευει.

για τη SONY εχω να πω οτι εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και εξηγουμαι δεν εννοω μονο τα πλαστικα του πλαισιου αλλα στο εσωτερικο ολα ειναι πολυ προσεγμενα απο απλους πυκνωτες και βυσματα εως τα πιο ευαισθητα κυκλωματα στη motherboard,αυτο πληρωνεις και το ονομα στη sony, εξαιρετο service μια και πανε ολα Βελγιο και κατα γενικη ομολογια απο τις καλυτερες οθονες και design.

για τη ΗΡ δυστηχως ειχα την ευκαιρια να ερθω σε επαφη με 4 μηχανακια τα τευταια 3 χρονια και ολα παρουσιασαν προβληματα οπως καμενες usb προβληματα υπερθερμανσης και γενικα δεν εχω τη καλυτερη γνωμη ισως στο παρελθων να ηταν απο τις κορυφαιες μαρκες μα τωρα δεν θα αγοραζα.

για το τελος αφησα τους ελληνες συναρμολογητες (πλαισιο, multirama, eshop κτλ) εδω η κατασταση ειναι οπως σου κατσει και κυριως θα τις προτιμουσα μονο αν ηταν να γλυτωσω λεφτα και εμενα σε καποιο απομονομενο χωριο και το πιο κοντινο μου καταστημα ηταν καποιο (plaisio-multirama) σε κοντινη πολη.

ξεχασα τη FUJITSU SIEMENS, ενα μηχανημα μονοο εχω δουλεψει αυτο της υπογραφης μου το οποιο το ειχα αγορασει σε προσφορα απο το multirama, για ενα χρονο δουλεψε τελεια αλλα μολις αρχισαν μικροπροβληματα και εμπλεξα με το service της ( το χειροτερο σε ολη την ελλαδα, απορω γιατι δεν τους εχουν κλεισει) απλα δεν ξανασχοληθηκα.

Δημοσ.

Just DELL...

Πριν πάρω dell, πήρα toshiba... Τρία αγόρασα μέσα σε ένα μήνα και τα τρία είχαν πρόβλημα (το ένα με το keyboard, τα άλλα δύο με αναλογικό θόρυβο στην έξοδο της VGA). Βέβαια με το πρόγραμμά της No matter what, μου έκαναν επιστροφή χρημάτων, που δεν το κάνει καμία εταιρεία αυτό αυτή τη στιγμή, αλλά πλέον για μένα είχε χαλάσει η εικόνα που είχα για την Toshiba...

Αντί αυτών αγόρασα τρία διφορετικά μοντέλα DEll (Inspiron - 10'', XPS - 13'', Latitude - 14'') και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα και με NBD support.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...