Προς το περιεχόμενο

Πιο αξιόπιστη μάρκα για λάπτοπ σήμερα;

damoclesword

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dell χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αν το συνδυάσεις και με το κατάλληλο πρόγραμμα εγγύησης, την επόμενη εργάσιμη έρχεται τεχνικός στον χώρο σου για επισκευή χωρίς πολλά πολλά. Αν πρόκεται για επαγγελματικό μηχάνημα όπου έστω και μια μέρα χωρίς το αυτό αποτελεί ζημία, τότε δε νομίζω ότι έχεις άλλη επιλογή...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ με τον δικό μου ΗP είμαι υπερευχαριστημένος. Έκλεισε ένα χρόνο και δεν του έχω κάνει ούτε φορμάτ!!!

Επίσης έχω και συμπάθεια στους ACER καθώς ο πατέρας μου έχει 2 λάπτοπ χωρίς ούτε ένα πρόβλημα!!!!

Δημοσ.
Και εγώ σκέφτομαι για λάπτοπ. Αυτό που έχω είναι ένα παλιό IBM με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τι πιστεύεται για τα IBM? Γιατί δεν τα βρίσκω ούτε σε πλαίσιο ούτε σε e-shop?

Η ΙΒΜ έχει πουληθεί σε Ιαπωνική εταιρεία(νομίζω) και ονομάζεται πλεόν Lenovo. Γι αυτό δεν τη βρίσκεις. Αν παρατηρήσεις το όλο design της Lenovo θα δεις οτι μοιάζουν σε πάρα πολλά σημεία κιόλας.

• Super Moderators
Δημοσ.
Η ΙΒΜ έχει πουληθεί σε Ιαπωνική εταιρεία(νομίζω) και ονομάζεται πλεόν Lenovo.

κόψε κάτι μάστορα, μόνο το laptop "division" πουλήθηκε όπως πουλήθηκε και το αντίστοιχο των HDDs στην Hitachi...όχι ολόκληρη η IBM :o

Dell & Toshiba από μένα...

Δημοσ.
Αν φημίζεται για κάτι η Sony στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, είναι για το άθλιο service της..! Την καλύτερη άποψη είχα και εγώ για την εταιρία (που έβλεπα συνέχεια τις διαφημίσεις της...), μέχρι που δούλεψα πριν λίγα χρόνια σε αντίστοιχο χώρο και έμαθα...
Μηπως αυτα τα λες γιατι (οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια)Αν ειχες ποτε sony και αν χρειαζοσουν εστω και μια φορα το service ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ελεγες αυτα που λες...Η sony ειναι υποδειγμα εταιριας στο θεμα του service στα Λαπτοπ ερχονται στο παιρνουν απο το σπιτι σου παει στο Βελγιο και σε 8 εργασιμες το αργοτερο στο παραδιδουν στην πορτα σου
Δημοσ.
Και εγώ σκέφτομαι για λάπτοπ. Αυτό που έχω είναι ένα παλιό IBM με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τι πιστεύεται για τα IBM? Γιατί δεν τα βρίσκω ούτε σε πλαίσιο ούτε σε e-shop?

10 χρονια τωρα εχω μονο ibm-lenovo (8 λαπτοπ περασαν απο τα χερια μου)και δεν ειχα προβλημα σε κανενα,επισης στην δουλεια παιζουν εδω και 2 χρονια σχεδον επι 18ωρου βασης 10 r61 χωρις το παραμικρο προβλημα σε κανενα,και εγω ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν υπαρχουν τα lenovo σε μεγαλες αλυσιδες οπως πλαισιο-eshop εκτος απο το you που εχει αρκετα
Δημοσ.

απ' ο,τι τσέκαρα, ούτε Dell παίζουν πολλά σε Πλαίσιο, e-shop κτλ. Δεν ξέρω, είναι μάλλον θέμα μάρκετινγκ. Αν σκεφτείς οτι σε ελάχιστα κομπιουτερομάγαζα έβρισκες Apple στο παρελθόν, ενώ τώρα τα έχουν σε όλα, καταλαβαίνεις. (παρεμπιπτόντως πολύ θα ήθελα ένα Mac, αλλά...είναι πολλά τα λεφτά Άρη!δυστυχώς)

Δημοσ.

Κινεζικη δεν ειναι η Lenovo?

Toshiba-Dell και απο εμενα.

Αν κανεις μια αναδρομη στο παρελθον η TOSHIBA ειναι σταθερη αξια.

Δημοσ.

Dell και HP απο εμενα, και οι δυο πολυ καλες, ειδικα η Dell, και Apple, που εχει ο αδερφος μου και το εχω δουλεψει λιγο.

Δημοσ.

HP-compaq, IBM και τα Toshiba αλλά όχι την σειρά Satellite μια και είναι η φθηνή τους σειρά και τα πλαστικά απο ποιότητα κατασκευής είναι μέτρια. Τα πρώτα 2 που σου είπα είναι σούπερ μηχανήματα και αθάνατα. Τα σκέτα HP είναι πολύ μέτρια και προσωπικά θα σου έλεγα να τα αποφύγεις. Εγώ μετά το Toshiba satellite που είχα πήγα σε Apple macbook και απο ποιότητα κατασκευής κατάλαβα τι σημαίνει διαφορά (δεν σου λέω πάρε mac, απλά καταθέτω την εμπειρία μου).

Τέλος για τα Dell τα θεωρώ μέτρια απο ποιότητα κατασκευής, και υπερεκτιμημένα για αυτά που προσφέρουν, τα έχω δεί σε αρκετά παιδιά και αλήθεια δεν μου άρεσε καθόλου το γενικότερο feeling.

Δημοσ.

παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις. Αφού έκανα έναν απολογισμό, κλίνω προς Toshiba γενικά, που όλοι σχεδόν έχετε γράψει θετικά σχόλια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...