Προς το περιεχόμενο

Πιο αξιόπιστη μάρκα για λάπτοπ σήμερα;

damoclesword

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να πάρω ένα Vaio αλλά ένας τεχνικός Η/Υ με απέτρεψε λέγοντάς μου ότι έχει πέσει πολύ τελευταία και δεν είναι αυτό που ήταν. Πριν μερικά χρόνια έιχα ένα Toshiba απο το οποίο ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται και μ αυτή τη μάρκα σήμερα. Όσο για ΗΡ, πολλά έχουν δει τα μάτια μου και τα αποφεύγω ασυζητητί! Τί θα μου προτείνατε για ένα mid-range λάπτοπ που να μην χρειαστεί service στον πρώτο μήνα; Θα άξιζε η αγορά φτηνών, όπως Acer, Fujitsu Siemens ή Lenovo;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προσωπικη εκτιμηση ειναι πως η sony εχει το καλυτερο σερβις στην αγορα (επειδη ακριβως δεν ειναι ελλαδα)

τερατα αξιοπιστιας θεωρω τα Lenovo ενω απο κοντα ερχονται και τα toshiba

πολλοι λενε και για τα dell,δεν εχω προσωπικη πειρα εκει αλλα δεν εχω και λογο να μην τους πιστεψω.

γενικα θα απεφευγα fujitsu και ελληνες συναρμολογιτες

αναλογα την χρηση που θα κανεις, για επαγγελματικολαπτοπ προτεινω lenovo,για multimedia sony,για γενικη χρηση toshiba-lenovo και για παιχνιδια ps3

Δημοσ.

Απο θεμα ποιοτητας και αξιοπιστιας πιστευω οτι καλυτερη εταιρια ειναι η TOSHIBA. Καλα λογια ακουω επισης για την dell και τα lenovo.

Δημοσ.

Dell-Lenovo-Toshiba είναι σύμφωνα με τα όσα έχω δει στα διάφορα forums τα πιο αξιόπιστα, αλλά νομίζω πλέον η κατάσταση είναι πιο πολύ "κι αν σου κάτσει?", χωρίς να παίζει και τόσο ρόλο ο κατασκευαστής.

Δημοσ.

Από προσωπική πείρα, θα πρότεινα την Dell και την Toshiba. Βέβαια, και οι 2 θεωρούνται αξιόπιστες, αλλά τουλάχιστον το service της DELL είναι ΑΡΙΣΤΟ (δεν γνωρίζω δυστυχώς για το αντίστοιχο της Toshiba).

Δημοσ.

Εχω DELL STUDIO αλλα δεν προκειται να ξαναεχω.Μετρια ποιοτητα κατασκευης περιφερειακα και η υποστηριξη της ελληνικης αντιπροσωπειας,σε μενα τουλαχιστον,με πολλα προβληματα.Απο μενα TOSHIBA kai LENOVO

Δημοσ.

Και εγώ σκέφτομαι για λάπτοπ. Αυτό που έχω είναι ένα παλιό IBM με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τι πιστεύεται για τα IBM? Γιατί δεν τα βρίσκω ούτε σε πλαίσιο ούτε σε e-shop?

Δημοσ.
Και εγώ σκέφτομαι για λάπτοπ. Αυτό που έχω είναι ένα παλιό IBM με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τι πιστεύεται για τα IBM? Γιατί δεν τα βρίσκω ούτε σε πλαίσιο ούτε σε e-shop?

Πλέον λέγονται Lenovo!

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι η Sony έχασε τα πρωτεία..αν ψάξεις γενικά ή αν ασχοληθείς με την αξιοπιστία της sony στα λαπτοπ (πχ σε ξένα forums) θα καταλάβεις τι εννοώ. Εγώ θα έβαζα Dell και Sony ως τις πιο αξιόπιστες σημερα. τα Toshiba, Fujtsu κλπ για μένα αποτελούν ρίσκο

Δημοσ.

Αν φημίζεται για κάτι η Sony στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, είναι για το άθλιο service της..! Την καλύτερη άποψη είχα και εγώ για την εταιρία (που έβλεπα συνέχεια τις διαφημίσεις της...), μέχρι που δούλεψα πριν λίγα χρόνια σε αντίστοιχο χώρο και έμαθα...

Δημοσ.
Αν φημίζεται για κάτι η Sony στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, είναι για το άθλιο service της..! Την καλύτερη άποψη είχα και εγώ για την εταιρία (που έβλεπα συνέχεια τις διαφημίσεις της...), μέχρι που δούλεψα πριν λίγα χρόνια σε αντίστοιχο χώρο και έμαθα...

μου κανει εντυπωση αυτο που λες,οσες φορες (2) χρειαστηκε σερβις λαπτοπ σονυ που ειχα εμεινα παραπανω απο ικανοποιημενος με τους χρονους,την επικοινωνια και την αξιοπιστια.

σκεψου πως ενα τουρμπο χ που ειναι ελλαδα, για να του αλλαξεις μητρικη θες περισσοτερο καιρο απο οσο ενα σονυ

και το τουρμπο χ παει μαγουλα αττικης ενω το σονυ γαλλια

Δημοσ.

Για πιο αξιόπιστη δε ξέρω με σιγουριά. Μάλλον Toshiba. Η χειρότερη πάντως σίγουρα μπορώ να πω είναι η Hewlett Packard. Μετά από όσα έχουν δει τα μάτια μου ακόμα και μισοτιμής θα σκεφτόμουν πολύ να αγοράσω Hp φορητό:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...