Προς το περιεχόμενο

Βινυλιο

Firetrooper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη εχω αρχισει να ασχολουμαι πολυ με Djing και λατρευω τα πικ απ , θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερει κανεις αν το οποιοδηποτε καινουριο (dance κλπ) τραγουδι βγαινει σε βινυλιο...γιατι το μονο προβλημα ειναι οτι δν μπορω να βρω τραγουδια που θελω σε βινυλια... ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

επισης αγαπαω τα πικαπ, καμια σχεση με τα cd-players, και τα mp3, ο πιο γλυκος ηχος ever, για πηγαινε μια βολτα στο discobole στο κεντρο της Αθηνας, ο αδερφος μου που ασχολειται επαγγελματικα με το d/jing, απο εκει ψωνιζει

Δημοσ.

Η διαφορά στον ήχο δεν είναι στην γλύκα αλλά στην δειγματοληψία. Τα βινύλια έχουν 48Khz ενώ τα cd 44Khz και φυσικά τα mp3 που προέρχονται από αυτά 44KHz και παρακάτω ποιότητα λόγο του απολεστικού τους αλγόριθμου. Η τεχνολογία μπορεί να δώσει ήχο και 96Khz αρκεί να βρεις μια τέτοια ηχογράφηση. πχ κάτι σε flac φορμάτ

Δημοσ.

Σχετικα ομως με το οτι νεα τραγουδια κλπ δεν βγαινουν σε βινυλια? Φυσικα δεν εννοω μπουζουκια ή rnb σε βινυλιο αλλα house, progressive κλπ

Επισης μηπως εχετε ιδεα για κατι βινυλια που εχει βγαλει η numark τα οποια δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανουν, μαλλον τα συνδεεις με PC και παιζεις οτι κομματια θες... Επισης στα πικ απ υπαρχει η δυνατοτητα του loop ?

Δημοσ.
Η διαφορά στον ήχο δεν είναι στην γλύκα αλλά στην δειγματοληψία. Τα βινύλια έχουν 48Khz ενώ τα cd 44Khz και φυσικά τα mp3 που προέρχονται από αυτά 44KHz και παρακάτω ποιότητα λόγο του απολεστικού τους αλγόριθμου. Η τεχνολογία μπορεί να δώσει ήχο και 96Khz αρκεί να βρεις μια τέτοια ηχογράφηση. πχ κάτι σε flac φορμάτ

OFF TOPIC

Βινυλιο (ο παλιος αναλογικος "δισκος") και δειγματολειψια 48Khz

η 44Khz, πως κoλλανε αυτα τα δυο;

Δημοσ.

εκτος απο τον ηχο, αν θελεις feeling vinyl γενικα, μπορεις με ενα προγραμα οπως το virtualdj να παιζεις τα mp3 σου με βινυλιο σαν controler.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...