Προς το περιεχόμενο

Νταβατζιλίκι Παλαιότητας

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω corolla 1,4 του 2004 και το κράτος με βάζει να πληρώσω 100 ευρώ παραπάνω (δε γνωρίζω το ακριβές ποσό) γιατί μολύνω το περιβάλλον... Οι "κυρίες" με τα 3,7 limited edition πόσο πρέπει να πληρώσουν ?

Ή μήπως επειδή το ξεχρέωσα το κράτος θέλει να με βάλει να αγοράσω καινούριο για να χρωστάω μια ζωή ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν τους κάψουν ζωντανούς αυτούς που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις δε θα στενοχωρηθώ καθόλου.

Βασικά σε θάλαμο αερίων θα ήταν καλύτερα.Τα αέρια να παράγονται από εξάτμιση αυτοκινήτου :eek:

Βασικά σε θάλαμο αερίων θα ήταν καλύτερα.Τα αέρια να παράγονται από εξάτμιση αυτοκινήτου :eek:

:lol::lol::lol::lol::lol: a fitting death :lol::lol::lol::lol:

Κατα προτιμηση αερια απο τα ιδια "πρασινα" limited editon.

υπαρχει καποιος επισημος πινακας που να μπορουμε να πληροφορηθουμε σχετικα με το ποσο θα πληρωσουμε με βαση το αυτοκινητο μας? γιατι λιγο που εψαξα στο δικτυο δεν βρηκα κατι σχετικο..

yk6x7vas076fgelkjdbw.jpg

Την παλεύουν τα λαμόγια;

Θα δίνω κάθε χρόνο περισσότερο από το 1/10 της αξίας του αυτοκινήτου μου για τέλη;

KTEO και κάρτα ελέγχου καυσαερίων για ποιο λόγο βγάζω;

:mad:

Είναι δυνατόν να μιλάμε για τις ίδιες αυξήσεις ανά κατηγορία? Η πουτάνα νεόπλουτη δηλαδή θα πληρώνει + 50 ευρώ (π.χ. στην κατηγορία Β) και +50 θα πληρώσει και ο κακομοίρης (εγώ) με τα 1400 κυβικά corola ?

Δε θα έπρεπε οι αυξήσεις να είναι ποσοστιαίες ? (κανονικά θα έπρεπε να εκτελεστεί ο αρμόδιος υπουργός, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

yk6x7vas076fgelkjdbw.jpg

Την παλεύουν τα λαμόγια;

Θα δίνω κάθε χρόνο περισσότερο από το 1/10 της αξίας του αυτοκινήτου μου για τέλη;

KTEO και κάρτα ελέγχου καυσαερίων για ποιο λόγο βγάζω;

:mad:

Αυτή τη κάρτα δε χρειάζεται να τη ξαναβγάλεις πλεόν.Είναι σαν κάποιος να είναι πεθαμένος και να του ζητάνε να πάει ο ίδιος επιβεβαίωση οτι πέθανε.ΓΤΠΚ δηλαδή :eek:

Η γελοιότητα του όλου θέματος είναι επίσης, οτι δεν το πάνε με μοντέλο αλλά με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας.

Δηλαδή ένα αυτοκίνητο με άδεια 1/1/05 θα έχει -18€, ενω στο ίδιο ακριβώς μοντέλο, αν η άδεια είναι 31/12/04 θα πληρώνει +50€ !!!

Άντε γειά δηλαδή.....

Π.χ. εγώ έχω το corola 1,4 του 2004 και θα πληρώσω +50

Ο άλλος που πήρε το ίδιο corola το 2005 (μόνη διαφορά face lift - καμία διαφορά στον κινητήρα) θα πληρώσει -18

Και φυσικά τα έσοδα από αυτή τη φορο-εκστρατεία δε θα πάνε για υποδομές για το περιβάλλον (αφού λένε ότι έχουν περιβαλλοντικές ανησυχίες) ούτε για τη βελτίωση των δρόμων ( μιας που είναι τέλη κυκλοφορίας) . Απλά θα κλείσουν - αν αφήσουν τα λαμόγια - τρύπες. Μια τρύπα στο νερό δηλαδή... Πληρώνουμε όχι για να βελτιωθούν οι ζωές μας, αλλά για να κλείσουν τις τρύπες που άφησαν τα λαμόγια και οι απατεώνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...