heyou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Kαλησπέρα! Θέλω να αγοράσω μια οικονομική ψύκτρα για να βελτιώσω την απόδοση της CPU. Το σύστημα που έχω φαίνεται στην υπογραφή μου και η ψύκτρα είναι η stock της AMD που υπήρχε με τον επεξεργαστή Έχω δει αυτήν Scythe Katana 3 και απ'ότι διάβασα κάποια reviews είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Ποια είναι η άποψη σας ή κάποια άλλη πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 S963 και Freezer PRO πολυ καλες επιλογες για low budget:p ειχα παλιοτερα την 2η@775 και καταφερνε με off το φαν τον κρυο βεβαια E5200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 +1 για τη δεύτερη. Την έχω τρία σχεδόν χρόνια σε opteron 165 στα 2,6Ghz και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και σε ψύξη και σε θόρυβο. Στα 3Ghz με 1,45V τάση με κράταγε διαρκώς κάτω από 55ο C κατά το stress test κάνοντας ελάχιστο θόρυβο. Για 17€ πιστεύω μια χαρά είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Και η S963 μοιαζει καλή περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 S963 Σε αυτήν την τιμή πάει εδώ . http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806731 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.