drsys Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μετα απο πολλούς καυγάδες με το εξυπηρετηση πελατών « Αγαπητέ κύριε xxxx, Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την EFG Eurobank Ergasias. Αρχικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λυπούμαστε για την όλη αναστάτωση που πιθανότατα αντιμετωπίσατε. Κατόπιν επικοινωνίας με την αρμόδια υπηρεσία της Τραπεζας σας ενημερώνουμε ότι δεν υποστηρίζετε το λειτουργικό σύστημα Linux. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θελήσετε ή σχόλιο που τυχόν έχετε. Με εκτίμηση,
jim_p Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Η λυση ειναι απλη: virtualization και πειρατικα windows!
vag_pRiMi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ...σας ενημερώνουμε ότι δεν υποστηρίζετε το λειτουργικό σύστημα Linux. Το κείμενο είχε και ορθογραφικό λάθος; . Είναι δυο φορές για φτύσιμο τότε(ςς)! Τράπεζα σου λέει μετά, σοβαρή επιχείρηση
ge0rge007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δεν καταλαβαίνω...μια χαρά μπάινω εγώ! Απο τότε που υποστηρίζετε ο firefox μόνο με linux μπαίνω...
sergyma Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Η λυση ειναι απλη: virtualization και πειρατικα windows! αλαζουμε τραπεζα και παμε σε καποια που το Web Banking της δουλευει με linux π.χ Alpha Web Banking και την προμοταρουμε http://www.alpha.gr/page/#
ge0rge007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μα τι πρόβλημα υπάρχει ακόμα δεν έχω καταλάβει? Πως είναι δυνατόν εγώ να μπάινω και κατα τα άλλα να μην υποστηρίζετε?
Αbominable Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ... Αυτή είναι η στάνταρ άκυρη απάντηση που δίνουν λόγω άγνοιας. Το θέμα είναι εσύ τι πρόβλημα έχεις. Με τον firefox δεν μπαίνεις; Ή χρησιμοποιείς konqueror ; Τι πρόβλημα σου παρουσιάζεται;
sergyma Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Αυτή είναι η στάνταρ άκυρη απάντηση που δίνουν λόγω άγνοιας. Το θέμα είναι εσύ τι πρόβλημα έχεις. Με τον firefox δεν μπαίνεις; Ή χρησιμοποιείς konqueror ; Τι πρόβλημα σου παρουσιάζεται; μαλλον αυτοι που ειναι στην εξυπηρετηση πελατων δεν ξερουν τι τους γινεται https://ebanking.eurobank.gr/eai/EAIUserLoginWeb/checkSettings.jsp?lang=el
disqualified Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 μαλλον αυτοι που ειναι στην εξυπηρετηση πελατων δεν ξερουν τι τους γινεται γιατι το λες αυτο, σε αυτα τα ποστα επιλεγουν συνηθως τους καλυτερους και τους πιο αριστα καταρτισμενους και ενημερωμενους παρολο που εχω το τελευταιο JRE μου βγαζει προβλημα και στο test της eurobank και στο test της SUN...
Αδμιν Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 γιατι το λες αυτο, σε αυτα τα ποστα επιλεγουν συνηθως τους καλυτερους και τους πιο αριστα καταρτισμενους και ενημερωμενους Σε καποιο απο τα παραλληλα συμπαντα, ισως. (αν κι εχω την εντυπωση οτι ηταν ειρωνια)
disqualified Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Σε καποιο απο τα παραλληλα συμπαντα, ισως. (αν κι εχω την εντυπωση οτι ηταν ειρωνια) πρεπει να δουλεψω το ειρωνικο γραπτο υφος μου, δε γινεται κατανοητο......
markosf1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 και εγώ χρησιμοποιώ ebanking της Eurobank , και είμαι ικανοποιημένος . επειδή ... λίγοι είναι αυτοί που έχουν λινουξ , το πρόβλημα δεν είναι και τόσο σοβαρό .
disqualified Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 και εγώ χρησιμοποιώ ebanking της Eurobank , και είμαι ικανοποιημένος . επειδή ... λίγοι είναι αυτοί που έχουν λινουξ , το πρόβλημα δεν είναι και τόσο σοβαρό . για ποιους
Αδμιν Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 πρεπει να δουλεψω το ειρωνικο γραπτο υφος μου, δε γινεται κατανοητο...... Παρε αυτο απο την αναποδη.
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 1. Παλαιότερα το σύστημα ebanking δε δούλευε καν σε άλλον browser πλην του IE. Σε κάποια φάση το έφτιαξαν αυτό, τουλάχιστον σε Firefox που χρησιμοποιώ παίζει άριστα 2. Σε Linux, το ebanking δουλεύει για οποιαδήποτε συναλλαγή εκτός αυτών που απαιτούν την ύπαρξη και τον έλεγχο ψηφιακού πιστοποιητικού. Δηλαδή, μπορείς π.χ. να εκτελέσεις πληρωμές λογαριασμών Δημοσίου κ.ά., αλλά όχι να κάνεις μεταφορές ποσών σε άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς. Η εγκατάσταση ενός νέου πιστοποιητικού και ο έλεγχος για τα υπάρχοντα εγκατεστημένα πιστοποιητικά γίνεται μέσω Java applet που φορτώνει δυναμικά μόνο τη στιγμή που χρειάζεται. Σε Linux, οποιαδήποτε Java VM κι αν υπάρχει εγκατεστημένη, ή θα πάρουμε μήνυμα σφάλματος ή δε θα προχωράει καθόλου η διαδικασία οπότε πιθανολογώ πως, παρ' ό,τι Java is crossplatfrom κλπκλπ, χρησιμοποιείται κάποιος Windows-specific κώδικας σχετικός με τα ψηφιακά πιστοποιητικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.