Προς το περιεχόμενο

Eurobank ebanking (μόνο για Windows)

drsys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο πολλούς καυγάδες με το εξυπηρετηση πελατών

« Αγαπητέ κύριε xxxx,

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την EFG Eurobank Ergasias. Αρχικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λυπούμαστε για την όλη αναστάτωση που πιθανότατα αντιμετωπίσατε. Κατόπιν επικοινωνίας με την αρμόδια υπηρεσία της Τραπεζας σας ενημερώνουμε ότι δεν υποστηρίζετε το λειτουργικό σύστημα Linux.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θελήσετε ή σχόλιο που τυχόν έχετε.

Με εκτίμηση,

Δημοσ.
...σας ενημερώνουμε ότι δεν υποστηρίζετε το λειτουργικό σύστημα Linux.

Το κείμενο είχε και ορθογραφικό λάθος; ;). Είναι δυο φορές για φτύσιμο τότε(ςς)! Τράπεζα σου λέει μετά, σοβαρή επιχείρηση :P

Δημοσ.

Μα τι πρόβλημα υπάρχει ακόμα δεν έχω καταλάβει?

Πως είναι δυνατόν εγώ να μπάινω και κατα τα άλλα να μην υποστηρίζετε?

Δημοσ.
...

Αυτή είναι η στάνταρ άκυρη απάντηση που δίνουν λόγω άγνοιας. Το θέμα είναι εσύ τι πρόβλημα έχεις. Με τον firefox δεν μπαίνεις; Ή χρησιμοποιείς konqueror ; Τι πρόβλημα σου παρουσιάζεται;

Δημοσ.
Αυτή είναι η στάνταρ άκυρη απάντηση που δίνουν λόγω άγνοιας. Το θέμα είναι εσύ τι πρόβλημα έχεις. Με τον firefox δεν μπαίνεις; Ή χρησιμοποιείς konqueror ; Τι πρόβλημα σου παρουσιάζεται;

μαλλον αυτοι που ειναι στην εξυπηρετηση πελατων δεν ξερουν τι τους γινεται

https://ebanking.eurobank.gr/eai/EAIUserLoginWeb/checkSettings.jsp?lang=el

uc2alaq7uy97b04cq4ko_thumb.png

Δημοσ.
μαλλον αυτοι που ειναι στην εξυπηρετηση πελατων δεν ξερουν τι τους γινεται

γιατι το λες αυτο, σε αυτα τα ποστα επιλεγουν συνηθως τους καλυτερους και τους πιο αριστα καταρτισμενους και ενημερωμενους

παρολο που εχω το τελευταιο JRE μου βγαζει προβλημα και στο test της eurobank και στο test της SUN...

Δημοσ.
γιατι το λες αυτο, σε αυτα τα ποστα επιλεγουν συνηθως τους καλυτερους και τους πιο αριστα καταρτισμενους και ενημερωμενους

Σε καποιο απο τα παραλληλα συμπαντα, ισως.

(αν κι εχω την εντυπωση οτι ηταν ειρωνια)

Δημοσ.
Σε καποιο απο τα παραλληλα συμπαντα, ισως.

(αν κι εχω την εντυπωση οτι ηταν ειρωνια)

πρεπει να δουλεψω το ειρωνικο γραπτο υφος μου, δε γινεται κατανοητο......:cry:

Δημοσ.

και εγώ χρησιμοποιώ ebanking της Eurobank , και είμαι ικανοποιημένος .

επειδή ... λίγοι είναι αυτοί που έχουν λινουξ , το πρόβλημα δεν είναι και τόσο σοβαρό .

Δημοσ.
και εγώ χρησιμοποιώ ebanking της Eurobank , και είμαι ικανοποιημένος .

επειδή ... λίγοι είναι αυτοί που έχουν λινουξ , το πρόβλημα δεν είναι και τόσο σοβαρό .

για ποιους

Δημοσ.

1. Παλαιότερα το σύστημα ebanking δε δούλευε καν σε άλλον browser πλην του IE. Σε κάποια φάση το έφτιαξαν αυτό, τουλάχιστον σε Firefox που χρησιμοποιώ παίζει άριστα

2. Σε Linux, το ebanking δουλεύει για οποιαδήποτε συναλλαγή εκτός αυτών που απαιτούν την ύπαρξη και τον έλεγχο ψηφιακού πιστοποιητικού. Δηλαδή, μπορείς π.χ. να εκτελέσεις πληρωμές λογαριασμών Δημοσίου κ.ά., αλλά όχι να κάνεις μεταφορές ποσών σε άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς. Η εγκατάσταση ενός νέου πιστοποιητικού και ο έλεγχος για τα υπάρχοντα εγκατεστημένα πιστοποιητικά γίνεται μέσω Java applet που φορτώνει δυναμικά μόνο τη στιγμή που χρειάζεται. Σε Linux, οποιαδήποτε Java VM κι αν υπάρχει εγκατεστημένη, ή θα πάρουμε μήνυμα σφάλματος ή δε θα προχωράει καθόλου η διαδικασία οπότε πιθανολογώ πως, παρ' ό,τι Java is crossplatfrom κλπκλπ, χρησιμοποιείται κάποιος Windows-specific κώδικας σχετικός με τα ψηφιακά πιστοποιητικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...