speedy23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Εκανα χθες απεγκατασταση και επανεγκατασταση το kmplayer.Υστερα απ'αυτο αντιμετωπιζω προβλημα με τα hd αρχεια(τουλαχιστον τα 1080p που δοκιμασα) καθως κανει σπασιματα η εικονα και ψιλοκολλλαει στις γρηγορες σκηνες.Μετα απο λιγο ψαξιμο στις επιλογες του ΚΜplayer καταφερα να βρω λυση στο video renderer και αλλαζοντας το απο VMR9 windowed σε overlay mixer.Πριν δεν ειχα προβληματα καθολου και απ'οτι θυμαμαι δεν ειχα πειραξει τις επιλογες αυτες.H ερωτηση μου ειναι αν χανω τιποτα σε ποιοτητα εικονας εχοντας αυτην την επιλογη(overlay mixer) σε σχεση με το VMR9 windowed?Οσον αφορα τα codecs δεν εχω εγκαταστησει τιποτα και το kmplayer χρησιμοποιει τα δικα του τα internal
activex Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ακριβός πάνω από την επιλογή renderer (overlay mixer Κλπ) έχει σχόλια για τις επιλογές του video render...από ότι βλέπω το βασικό είναι να μην έχεις πρόβλημα με εξωτερικούς υπότιτλους αλλά και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες...(διάβασε ) επίσης με το VMR9 ενδεχομένως αν δεν βάλεις scaler να έχεις σωστότερη ταχύτητα! (το λέει επίσης στα σχόλια)
speedy23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Κοιτα εγω δεν βλεπω σχολια πουθενα.Πηγα video(advanced)--->Video renderer και μετα διαλεξα.Το μονο που υπαρχει απο πανω ειναι μια επιλογη resize και δεν υπαρχουν πουθενα σχολια.Τεςπα,αλλο με ενδιαφερει περισσοτερο και ειναι αυτο που ρωτησα αρχικα:Αν υπαρχει διαφορα ποιοτητας μεταξυ των 2 επιλογων?
activex Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 δεν υπάρχει διαφορά εκτός από κάποια φίλτρα ενδεχομένως που έχεις διαθέσιμα. η όποια βασική διαφορά είναι στον εκάστοτε (εσωτερικό ή εξωτερικό) decoder...
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 What is VMR (Video Mixing Render)? - The KMPlayer's Forums
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.