Προς το περιεχόμενο

Εξήγηση εντολών στο Nero

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Lead Out είναι μια περιοχή του dvd - cd που προηγείται των δεδομένων. Βοηθά τις συσκευές ανάγνωσης να δουν που ακριβώς αρχίζουν τα δεδομένα του δίσκου. Περιέχει και μία ακολουθία δεδομένων που ενημερώνει τις συσκευές ανάγνωσης ότι ψάχνουν μακριά για δεδομένα στον δίσκο και να πάνε ποιο μπροστά.

Το επίπεδο buffer είναι το επίπεδο χρήσης της ενδιάμεσης μνήμης της συσκευής εγγραφής. Τα δεδομένα δεν εγγράφονται απευθείας στον δίσκο. Μεταφέρονται στην μνήμη της συσκευής (buffer) και μετά εγγράφονται στον δίσκο. Αυτό σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές (exact link, burn proof, ultra buffer κ.τ.λ.) κάνει την εγγραφή πολύ ποιο γρήγορη και ασφαλής.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα που δεν μου το έβγαζε μέχρι στιγμής. Ενώ προσπάθώ να κάνω εγγραφή σε dvd χρησιμοποιώντας είτε το converXtoDvd είτε nero , ενώ κάνει όλη την διαδικασία της αποσυμπίεσης όταν φτάνει η ώρα της εγγραφής στο διδασκάκι λέει ότι δεν είναι δυνατή η εγγραφή. Στο nero λέει συγκεκριμένα "υπάρχει αδυναμία ανάγνωσης δεδομένων" και "η ανάγνωση του δίσκου απέτυχε". Και στο πεδίο που στον φίλο παραπάνω δίπλα από τη συσκευή λέει lead out εμένα λέει αδράνεια.Μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ....

Δημοσ.

Μια μικρή διόρθωση σε αυτά που λέει ο firewalker, το Lead Out είναι μια περιοχή που ακολουθεί μετά τα δεδομένα εγγραφής και αυτό που κάνει είναι να δηλώνει που τελειώνουν τα δεδομένα και να προειδοποιεί την συσκευή ανάγνωσης αν προσπαθήσει να αναζητήσει δεδομένα πέρα από το τέλος εγγραφής.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα που δεν μου το έβγαζε μέχρι στιγμής. Ενώ προσπάθώ να κάνω εγγραφή σε dvd χρησιμοποιώντας είτε το converXtoDvd είτε nero , ενώ κάνει όλη την διαδικασία της αποσυμπίεσης όταν φτάνει η ώρα της εγγραφής στο διδασκάκι λέει ότι δεν είναι δυνατή η εγγραφή. Στο nero λέει συγκεκριμένα "υπάρχει αδυναμία ανάγνωσης δεδομένων" και "η ανάγνωση του δίσκου απέτυχε". Και στο πεδίο που στον φίλο παραπάνω δίπλα από τη συσκευή λέει lead out εμένα λέει αδράνεια.Μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ....

Παρόλο που τα μηνύματα δείχνουν πρόβλημα ανάγνωσης, εγώ πιστεύω πως είτε έχει πρόβλημα η συσκευή (cd γράφει; ) είτε τα δισκάκια <<δεν αρέσουν>> στη συσκευή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...