Προς το περιεχόμενο

Systran

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε αν το προγραμμα αυτο υποστηριζει αυτοματη μεταφραση εκτος απο περιβαλον word και σε αλλες εφαρμογες ? π.χ. internet explorer, outlook express κλπ ? Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Γιάννη το πρόγραμμα υποστιρίζει τον Internet Explorer...Εγω όμως έχω μερικά προβλήματα γενικότερα με το πρόγραμμα μιας και δεν είναι αγορασμένο...You know :)

Δημοσ.

Milame gai thn ekdosh 4.0.0?

English to French kai ta sxetika?

Emena mou exei spasei ta neura. Ekana misi wra na thn egkatastisw (otan evaza to fix gia na deixnei Agglika se Ellinika crashare opote apofasisa na dextw pws tha deixnei standar english to french)

Ondws oute egw exa kataferei kai polla se allh efarmogh ektos tou word.

Kai mia erwthsoula... to keimeno sto word sas to metafrazei olo? giati sto diko mou pc stamataei th metafrash peripou sthn trith selida.

To "psonisa" akrivws gi auto to logo, epeidh fantastika pws ektos apo tis ofline abbilities se sxesh me th selida tha metafraze kai olo to keimeno kateutheian. Krima kai to plhrwsa kai 3 euro re gamwto...

Δημοσ.

Gianni prepei na baleis to Systran I.Explorer plugin

meta stin mpara tou explorer kane deksi klik kai tsekara tin epilogi gia to plugin

To plugin einai se ena fakelo ekei apo opou to "agorases"

Δημοσ.

Τελικα παιδια το αγορασα κυριολεκτικα.Στα τοσα εκατομμυρια software που εχουμε ας εχω και 80 ευρω αυθεντικα...Οταν το ψαξω θα σας πω...Μην πυροβολησετε!!!! :ooo: :ooo: :ooo:

Δημοσ.

Ενταξει ειναι παιδια ...Και στον internet explorer δουλευει.Οχι ομως στο outlook express αλλα μονο στο microsoft outlook.Κακο αυτο.......Ενα αλλο κακο ειναι οτι για να δουλεψει χρειαζεται και το cd μεσα στο drive του cdrom. Τωρα για τις πομπωδεις επισημανσεις της mls www.mls.gr για αντιγραφες και προστασια εδω εσκασα στα γελια....Τουλαχιστον για αρχη!!! Καταλαβαινετε....ʼ... εχει μονο Ελληνικα προς Αγγλικα και αντιστροφως.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Γιάννης_(Platano):</font><hr> Ενταξει ειναι παιδια ...Και στον internet explorer δουλευει.Οχι ομως στο outlook express αλλα μονο στο microsoft outlook.Κακο αυτο.......Ενα αλλο κακο ειναι οτι για να δουλεψει χρειαζεται και το cd μεσα στο drive του cdrom. Τωρα για τις πομπωδεις επισημανσεις της mls www.mls.gr για αντιγραφες και προστασια εδω εσκασα στα γελια....Τουλαχιστον για αρχη!!! Καταλαβαινετε....ʼ... εχει μονο Ελληνικα προς Αγγλικα και αντιστροφως. <hr /></blockquote>

Τελικα ...δουλευει και χωρις το cd στο drive του...

Δημοσ.

Μην περιμενετε τελεια αποτελεσματα αλλα αποτελεσματικα για την χρηση που τα θελετε, παντως τα μικρολαθη υπαρχουν οπως εχω διαπιστωσει..

Δημοσ.

ego den eho kanena apolitos problima me to systran kai eho kai ego ti warez ekdosi.... to mono problem einai oti eimai sti douleia kai metafrazo kati terastia keimena gia mia ergasia kai petheno sta gelia me tis metafraseis kai me koitane oloi....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...