virxen75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ο Dev-C μου βγαζει προβλημα στο declaration του i : και εγώ σε DEV-c++ το έχω γράψει douleia.zip
teo64x Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ο Dev-C μου βγαζει προβλημα στο declaration του i : Έχω την εντύπωση ότι στη C δεν επιτρέπεται το for(int i=0; ...) και αντ' αυτού πρέπει να ορίσεις το i έξω από τη for. Αν έχεις πει στο Dev-C++ ότι η γλώσσα αυτού του αρχείου είναι η C (και όχι η C++) θα σου πετάξει σφάλμα σε κάτι τέτοιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Έχω την εντύπωση ότι στη C δεν επιτρέπεται το for(int i=0; ...) και αντ' αυτού πρέπει να ορίσεις το i έξω από τη for. Αν έχεις πει στο Dev-C++ ότι η γλώσσα αυτού του αρχείου είναι η C (και όχι η C++) θα σου πετάξει σφάλμα σε κάτι τέτοιο. έχει να κάνει με C89 vs C99
bxenos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Η το σώζεις σαν .cpp ή γράφεις > { int i; for(i=...){ } } αντί για for (int i=...){ }
Firetrooper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δουλευει περιφημα το θεμα ειναι οτι βαζει 6 (π.χ) ατομα να δουλευουν απο 7 ημερες και ολοι οι αλλοι απο 0
virxen75 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 μπορείς να βάλεις και άλλους περιορισμούς π.χ. -να μην δουλεύει συνεχόμενες μέρες ο ίδιος υπάλληλος -μετά από πόσες μέρες μπορεί να εργαστεί ξανα ο κάθε υπάλληλος -να αλλάξεις το 7 σε 3ή 4 π.χ. -μέγιστες μέρες εργασίας ανά εβδομάδα
Firetrooper Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 ααα το βρηκα το λαθος! η λιστα των επιθυμιων ειναι για να ΜΗΝ δουλεψουν και οχι επιθυμια για να δουλεψουν!δειχνει ομως να καταρεει το προγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.