Προς το περιεχόμενο

Προβλημα σε Wins Vista lite

archsatan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, αντιμετωπίζω τις τελευταίες μέρες ένα έντονο πρόβλημα στα παράθυρα.

Κατα το μπούτ φορτώνει απίστευτα αργά το σύστημά μου, και το παράδοξο της υπόθεσης είναι, ότι δεν μου εμφανίζει κανένα στοιχείο στην αρχή, μόνο μαύρη οθόνη(εκεί που λέει για τα ντράιβς,τους σκληρούς). Μόνο η κλασσική μπάρα μου εμφανίζεται μετά από κάποιο χρόνο, χωρίς καν το λόγκο των γουίνς και μετά πάλι μαύρη οθόνη μέχρι να μου δείξει τα ακάουντς. Κοίταξα στο μπάιος αλλά δεν βρήκα κάτι περίεργο... Όποιος μπορεί ας πεί καμιά ιδέα για να μη τραβιέμαι με φορμάτ :(

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Δημοσ.

Αυτό το "lite" στον τίτλο δεν μ'άρεσε.

Όταν επιλέγεις τέτοιες λύσεις να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες.

Πριν πας σε format, δοκίμασε να κάνεις defrag (αποκερματισμό) στον δίσκο του συστήματος καθώς και ένα check disk.

Η άποψή μου, βάλε πλήρη έκδοση και άσε τις "lite".

[offtopic] Για να παραφράσω και λίγο με τον τίτλο, "Wins Vista lite"=>"Win sVista lite" looool [/offtopic]

Δημοσ.
Αυτό το "lite" στον τίτλο δεν μ'άρεσε.

Όταν επιλέγεις τέτοιες λύσεις να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες.

Πριν πας σε format, δοκίμασε να κάνεις defrag (αποκερματισμό) στον δίσκο του συστήματος καθώς και ένα check disk.

Η άποψή μου, βάλε πλήρη έκδοση και άσε τις "lite".

[offtopic] Για να παραφράσω και λίγο με τον τίτλο, "Wins Vista lite"=>"Win sVista lite" looool [/offtopic]

Ναι αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που υπάρχει το πρόβλημα, γιατί όλα πήγαιναν ρολόι πρίν... Δεν θέλω να βάλω την πλήρη γιατί είναι πολύ βαριά με πράγματα που δν μου χρησιμεύουν σε τίποτα. Μάλλον θα βάλω τα εφτάρια σε λίγο καιρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...