Προς το περιεχόμενο

Αγορα BluRay

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα.Σκεφτομαι να αγορασω ενα blu-ray και μαλιστα το συγκεκριμενο .

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1323423&page=2&category=69977751&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE2701845D8B9B5BFCD9382CB9228623D728C8BE2AAF3292E0069F302871203A9F6B9745D47D09C587E1545019DE8AA4DB9505858ABAD0F33A217E5A74CBF2CEBC7CE78CBF3FCB1793EDCD5AF1A00FC573733C7370282C09FFF4E69063091DAD2FFDEBA5AC236C7901D9A40F6B704427BE976D4A3424375336

Βασικά δεν γνωρίζω αν ειναι καλο καθότι δεν εχω ασχοληθεί τοσο με το συγκεκριμενο θεμα αλλα θα ηθελα να γνωριζω αν ενα blu ray εκτος απο τις ταινιες bd παιζει ρολο και στα games .Δηλαδη θα εχει διαφορα σε οτι αφορα τα γραφικα και την ποιοτητα αν βαζω το δισκακι του παιχνιδιου στο κανονικο μου disc σε σχεση με το αν το βαζω στο blu ray ?

Δημοσ.

Φαντάζομαι το ξέρεις, απλώς επισημαίνω ότι το συγκεκριμένο δε γράφει bluray δισκάκια, μόνο αναπαράγει. Τα bluray writers είναι πιο ακριβά (από περίπου 160 ευρώ και πάνω αυτή την περίοδο).

Όσο για το αν είναι καλό, πρέπει να είναι - εγώ έχω ένα LG bluray writer και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ως τώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Tι εννοείς? Το συγκεκριμένο είναι μόνο Player...

εννοώ ότι αν κάποιο game βγει σε blu-ray δεν πρόκειται να έχει βελτιώμενα γραφικά ή κάτι τέτοιο και ότι μόνο που κερδίζει είναι να έχει το game σε ένα δίσκο και όχι σε πολλούς σε περίπτωση που ήταν σε dvd...

Δημοσ.

Γιατί ολόκληρο πλαίσιο έχει μόνο αυτό, και στο e-shop δεν έχει ούτε καν αυτό?

Και εγώ ενδιαφερόμουν για blu-ray recorder, αλλά είδα ότι αυτά τα καταστήματα δεν έχουν τίποτα, και νόμιζα ότι θα είναι ακόμα πανάκριβα!

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει στο e-shop ότι κάθε λίγο τελειώνουν τα κομμάτια που έχει και λίγο αργότερα ξαναφέρνει - και reader writer. Φαίνεται ότι δεν έχουν μεγάλη ζήτηση και φέρνουν λίγα κομμάτια κάθε φορά. Αλλά η μεγάλη πίκρα είναι τα αναλώσιμα (άγραφα δισκάκια): 7 ευρώ το φτηνότερο...

Δημοσ.

Παντως την παραμετρο να αντιγραφει κιολας δεν την ειχα σκεφτει .Ακουγεται ενδιαφερον αν και δεν ξερω αν η αποκωδικοποιηση θα γινεται με τον ιδιο τροπο οπως στα dvd.Kατα δευτερον θα εχει την ιδια ποιοτητα η αντιγραμμενη ταινια με την original?

Δημοσ.

Αν έχεις κατά νου να αντιγράφεις bluray δισκάκια (αυτά δηλ. που νοικιάζεις στα βιντεοκλάμπ) μη νομίζεις ότι είναι κάτι εύκολο όπως με τα dvd - απεναντίας, θέλει μεγάλη και πολύπλοκη διαδικασία, και απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει ειξειδικευμένο πρόγραμμα που να κάνει κάτι τέτοιο όπως π.χ. το DVDFab Decrypter. Αυτά τουλάχιστον ίσχυαν λίγο καιρό πριν, δεν ξέρω τι πρόσφατες εξελίξεις υπάρχουν σ' αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.

Ε το φανταζομουν.Αν και δεν ειμαι απο αυτους που αντιγραφουν ταινιες για να κανουν συλλογη .Ποσο μαλλον να νοικιαζεις bd me 2.5 ευρω την μερα και να μπαινεις σε αυτη την διαδικασια .Συν αυτο που ειπε ο Thresh οτι ενα δισκακι εχει εδω γυρω στα 10 ευρω .Απλα εχει μια προοπτικη να αγορασεις ενα br disc το οποιο να εχει και αυτη την δυνατοτητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως δεν αξίζει ακόμα να αγοράσει κάποιος BD-reader/player/writer (αν έκανε 30-40 euro ίσως...)

στο μέλλον ίσως...

Δημοσ.

το blueray προς το παρον δεν εχει περπατησει ιδιαιτερα. Μην βιαστεις να ξοδεψεις χρηματα, τα οποια μπορει να μετανιωσεις στο τελος. Μην την πατησεις σαν αυτους που τρεχαν να αγορασουν minidisc κλπ..

Καλο ειναι να περιμενεις καποιους μηνες ακομα, αν δεν εχεις αμεση αναγκη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...