chris2060 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Απο σημερα δεν μπορω να μπω στο google.com με τον τροπο που εμπαινα καθε μερα. Ειχα στις ρυθμισεις του firefox ως home to google.com/ncr ωστε να μην γινεται redirecting στο google.gr. Σημερα λοιπον μου πεταει την εξης σελιδα!!!! Ενω ιντερνετ εχω κανονικα μπαινω παντου εκτος απο το google.com. Επισης και στο google .gr μπαινει μια χαρα. Τι εγινε παλι ρε παιδια? Καμια ιδεα? ξεχασα να πω οτι εχω adsl forthnet sta 2mbps
kfyros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Αφού έχεις forthnet γιατί η σελίδα που βγαίνει είναι του ΟΤΕ? Μάλλον κανένα restart στο router χρειάζεται..
giorgos147 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Αφού έχεις forthnet γιατί η σελίδα που βγαίνει είναι του ΟΤΕ? Μάλλον κανένα restart στο router χρειάζεται.. Είναι μήνυμά από το router. Και εγώ π.χ. που έχω ένα router από forthnet, πετάει μήνυμα του ΟΤΕ.
Evgenios1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Αφού έχεις forthnet γιατί η σελίδα που βγαίνει είναι του ΟΤΕ? Μάλλον κανένα restart στο router χρειάζεται.. Είναι μήνυμά από το router. Και εγώ π.χ. που έχω ένα router από forthnet, πετάει μήνυμα του ΟΤΕ. Αρα δεν εχει ιντερνετ .
antonisid Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Αρα δεν εχει ιντερνετ . Αφου μπαινει σε αλλες σελιδες...
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 αφου μπαινεις στο google.gr ποιο ειναι το προβλημα σου?
costis66 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 για δοκιμασε αυτο........... πηγαινε εδω.....C:\WINDOWS\system32\drivers\etc εκει μεσα θα βρεις ενα αρχειο με το ονομα ''hosts'' ανοιξε το με notepad και αν βρεις εκει μεσα το ''www.google.com'', απλα σβησε το. κλεινοντας το notepad πατα save changes......
chris2060 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 για δοκιμασε αυτο...........πηγαινε εδω.....C:\WINDOWS\system32\drivers\etc εκει μεσα θα βρεις ενα αρχειο με το ονομα ''hosts'' ανοιξε το με notepad και αν βρεις εκει μεσα το ''www.google.com'', απλα σβησε το. κλεινοντας το notepad πατα save changes...... δεν λεει πουθενα εκει μεσα για το google.com Μονο το Localhost εχει. Παιδια δεν εχω κανενα προβλημα μπαινω στο νετ μια χαρα μονο που τοοοσο καιρο εμπαινα στο google.com σαν Home page και τωρα βγαζει αυτην την σελιδα. Οσο για το google.gr απλα δεν μου αρεσει διοτι προτιμω την σειρα των αποτελεσματων του google.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.