N.I.C Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μόνο στο sims 3 γίνεται αυτό; Ίσως να φταίει και το ίδιο το παιχνίδι, καθώς έχουν αναφερθεί αρκετά κολλήματα, ειδικά εάν τα έχεις βάλει όλα full...Ένα από τα bugs του παιχνιδιού, κατέβασε το patch και διορθώνεται. Πιστεύω να έκανες unistall πρώτα τους παλιούς πριν βάλεις τους νέους οδηγούς...
dimi5 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μόνο στο sims 3 γίνεται αυτό; Ίσως να φταίει και το ίδιο το παιχνίδι, καθώς έχουν αναφερθεί αρκετά κολλήματα, ειδικά εάν τα έχεις βάλει όλα full...Ένα από τα bugs του παιχνιδιού, κατέβασε το patch και διορθώνεται. Πιστεύω να έκανες unistall πρώτα τους παλιούς πριν βάλεις τους νέους οδηγούς... παραπανο ναι και στο need for speed undercover απο μπορω να βρω patch?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 από sites όπως το http://www.gamershell.com ή τα official sites των παιχνιδιών...
N.I.C Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Και το undercover, τα ίδια σκ... ήταν στην αρχή χωρίς modifications, για να παίξει normal...Κατέβασε το patch του. Τσέκαρε αυτό που σου είπαν τα παιδιά με τους οδηγούς, τρέξε και κανένα παιχνίδι της προκοπής (like CoD), ή κανένα 3D Mark, να δούμε αν σε κόβει κάτι εκεί.. Τις θερμοκρασίες τις έχεις τσεκάρει in-game; Σίγουρα μέχρι 70 βαθμούς;
dimi5 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 από sites όπως το http://www.gamershell.com ή τα official sites των παιχνιδιών... ok το κατεβαζω και σα λεω αυριο δεν διαγραφει το save μου ε?(εννοω του sims 3) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:45 ---------- Και το undercover, τα ίδια σκ... ήταν στην αρχή χωρίς modifications, για να παίξει normal...Κατέβασε το patch του. Τσέκαρε αυτό που σου είπαν τα παιδιά με τους οδηγούς, τρέξε και κανένα παιχνίδι της προκοπής (like CoD), ή κανένα 3D Mark, να δούμε αν σε κόβει κάτι εκεί.. Τις θερμοκρασίες τις έχεις τσεκάρει in-game; Σίγουρα μέχρι 70 βαθμούς; χαχα φιλε εγω ειμαι φαν του Call Of Duty τι μ@λ@κιες 8α λεμε τωρα.... και κα8ε λιγο τσεκαρο της 8ερμκρασιες...ειναι στα8ερη 70 οταν παιζω ειναι σιγουρα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 δεν νομίζω ότι θα χαθεί το save...
dimi5 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 δεν νομίζω ότι θα χαθεί το save... οκ thanks
activex Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 οκ αλλα που τσεκκαρα ποσα πιανω στο devil may cry σε full επιανα τα 70 frames δεν θα πιάνουν όλα τα παιχνίδια σε full 70+ frame...λογικό είναι! υποψιάζομαι ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα πλην των προσδοκιών / απαιτήσεων σου! και φυσικά τις "χαζομάρες" του εκάστοτε game
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.