Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 κάνε uninstall τους drivers της κάρτας γραφικών από το uninstall or change program των Vista και μετά βάλε τους τελευταίους από το site της AMD/ATI
dimi5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 κάνε uninstall τους drivers της κάρτας γραφικών από το uninstall or change program των Vista και μετά βάλε τους τελευταίους από το site της AMD/ATI ειναι το drivers το προβλημα?
d3m0n Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Βγάλε παλιούς drivers και βάλε τους τελευταίους(9.8) Edit:Ooops με προλάβανε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ειναι το drivers το προβλημα? αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορούμε να ξέρουμε 100%
dimi5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Βγάλε παλιούς drivers και βάλε τους τελευταίους(9.8) Edit:Ooops με προλάβανε... ναι ρε φιλε λες να ειναι αυτο το προβλημα?
d3m0n Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ειναι το drivers το προβλημα? Μπορεί και ναι,μπορεί και όχι Θα δείξει αν το κάνεις. Edit:WoW συγχρονισμός 3 ποστ το ίδιο λεπτό...
dimi5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 οκ αυριο 8α κατεβασω τα new drivers και 8α σας ενιμεροσω thanks εως τωρα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 πρώτα uninstall τους παλιούς, restart, install τους latest, restart...
dimi5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 πρώτα uninstall τους παλιούς, restart, install τους latest, restart... to κατεβαζω το νεο version of ATI ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:15 ---------- to κατεβαζω το νεο version of ATI ε παιδια εκανα install το new version της ΑΤΙ τωρα τι κανουμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 τώρα βλέπεις αν υπάρχει ακόμα πρόβλημα με τα games...
dimi5 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 τώρα βλέπεις αν υπάρχει ακόμα πρόβλημα με τα games... ρε τωρα εγινε χειροτερο απο πριν γμτ ...τι εγινε?μαγγονει παραπανο:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
d3m0n Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Σε ποιά παιχνίδια το δοκίμασες;; Μην μου πεις κανά crysis στα high με AA χ4...
dimi5 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Σε ποιά παιχνίδια το δοκίμασες;;Μην μου πεις κανά crysis στα high με AA χ4... ρε φιλε οχι φισικα αφου το ειπαμε αυτο ....στο sims 3 τι γινετε ρε λες μπας και εχει προβλημα η καρτα γραφικων? α και δοκιμασα και στο need for speed undercover....αλλα τα ιδια παλι οπως παλια.....
activex Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Λοιπόν dimi5 επειδή το "μάγκωμα" του καθενός είναι παράξενη υπόθεση... βάλε ένα πρόγραμμα για τα frame και postαρε μια φωτογραφία να δούμε τι πιάνεις! ιδικά στο sims 3 γιατί το need for speed undercover έχει ούτως η άλλος μέτρια frame και φταίει το παιχνίδι! (και σε εμένα που έχω παραπλήσιο σύστημα) http://www.fraps.com/download.php
dimi5 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Λοιπόν dimi5 επειδή το "μάγκωμα" του καθενός είναι παράξενη υπόθεση... βάλε ένα πρόγραμμα για τα frame και postαρε μια φωτογραφία να δούμε τι πιάνεις! ιδικά στο sims 3 γιατί το need for speed undercover έχει ούτως η άλλος μέτρια frame και φταίει το παιχνίδι! (και σε εμένα που έχω παραπλήσιο σύστημα) http://www.fraps.com/download.php οκ αλλα που τσεκκαρα ποσα πιανω στο devil may cry σε full επιανα τα 70 frames ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:17 ---------- οκ αλλα που τσεκκαρα ποσα πιανω στο devil may cry σε full επιανα τα 70 frames μα πως δουλευει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.