raptor7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία ... έχω μία γνωστή που το βαφτιστικό της όνομα είναι "Τρισεύγενη" , θέλω να μου πείτε ιδέες για το τι ονόματα μπορώ να βγάλω βάση του βαφτιστικού της ...
klainmaingr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Για αρχή να δώσει δυο μπουνιές στον νονό της. Σέβη μου έρχεται σαν συνειρμός.
Mika Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ξενικο: Τρίσα πχ http://en.wikipedia.org/wiki/Trisha αλλα και το απλο Τζενη μου κανει
EstellePr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία ... έχω μία γνωστή που το βαφτιστικό της όνομα είναι "Τρισεύγενη" , θέλω να μου πείτε ιδέες για το τι ονόματα μπορώ να βγάλω βάση του βαφτιστικού της ... Να βγάλεις τα τρία, και να μείνει μόνο το Ευγενία. Να κρατήσει το Ευγενία και απο εκεί να βγάλεις ότι θέλεις, Και τα τρία να τα δώσεις στο νονό της.
frenzy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Τρις. Αν ξέρει να χορεύει με πομ-πομς κι όλας θα συμπληρώσει το όνομα με εικόνα.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ευγενία, Τζένη επίσης θα μπορούσε να κρατήσει το πρώτο μέρος Τρις (στα Αγγλικά Trish).
frenzy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Τρίσα. Γαμάει. Ναι την έχω πετύχει στο γιουπορν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 γιατί στο νονό ρε παιδιά? οι γονείς δεν αποφασίζουν το όνομα? ο νονός θα κάνει τουμπεκί...
gtroza Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 το Τρισεύγενη είναι μοναδικό απο τα άλλα έχει να φάνε και οι κότες μιά χαρά είναι το όνομα .
freedubus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Οχι Τρίσα ρε, εκτός το ότι μοιάζει με όνομα πόρνης της πλάκας, όπως είπαν, μου ακούγεται σαν Χρύσα σε συνδυασμό με τσίσα, τράς και φρίσα (το ψάρι), κι επίσης χάνεται το -εύγενη και το τρισ- μπορεί να παραπέμπει και σε τρισκατάρατη π.χ. Καλύτερα Tρισέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.