vtsafantakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια, εχω ενα φορητο το οποίο τον ανοιξα σημερα και μ πεταξε ενα μαυρο στην οθονη.. ακουγα τον θόρυβο τον windows οταν ανοιγαν αλλα παρόλα αυτα μαύρη οθόνη. Μια στιγμή αλλαζε σιγα σιγα χρωματα και γραμμεσ καθετες εμφανιζοντουσαν στην οθόνη. Μια στιγμή μου εμφανιζοντε τα windows κανονικα.. κοιτας τις θερμοκρασίες 68 cpu 67 η κάρτα γραφικων..... τ κανω restart και ακόμα βλέπω μαύρη οθόνη και χρώματα κτλ κτλ...τι είναι ρε παιδιά.??? σοσ δώστε μια βοήθεια 1 χρονου ο υπολογιστής.....
panos2000gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια, εχω ενα φορητο το οποίο τον ανοιξα σημερα και μ πεταξε ενα μαυρο στην οθονη.. ακουγα τον θόρυβο τον windows οταν ανοιγαν αλλα παρόλα αυτα μαύρη οθόνη. Μια στιγμή αλλαζε σιγα σιγα χρωματα και γραμμεσ καθετες εμφανιζοντουσαν στην οθόνη. Μια στιγμή μου εμφανιζοντε τα windows κανονικα.. κοιτας τις θερμοκρασίες 68 cpu 67 η κάρτα γραφικων..... τ κανω restart και ακόμα βλέπω μαύρη οθόνη και χρώματα κτλ κτλ...τι είναι ρε παιδιά.??? σοσ δώστε μια βοήθεια 1 χρονου ο υπολογιστής..... Η συγκεκριμένη σειρά πάσχει στον τομέα της κάρτας γραφικών και τα συμπτώματα μοιάζουν με τέτοιο πρόβλημα... Είσαι τυχερός αν είσαι εντός εγγύησης.... Απο εκεί και πέρα τσέκαρε μήπως μπορεί να σε βοηθήσεις αυτό: http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=41933
manom18x Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Mαλλον το laptop σου θελει αλλαγη mobo. Η σειρα 8 της nvidia ηταν ελλατωματικη.
vtsafantakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 καλησπερα παιδια. ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Στο λινκ π μου εστηλες δεν μπορς να δω το μοντελο του λαπτοπ .... το μοντελο μου ειναι hp dv 9690 EV... λιστα των μοντελων για τα οποια ειναι ελλατωματικα απο την hp ?? επισης τους ειπα για το γεγονος τησ 2 ετους εγγύησης και μ ειπαν δν ξερουν κατι για αυτο....
carib Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ναι δυστυχώς κανένας από όσους γνωρίζω με το συγγεκριμένο πρόβλημα δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν την εγγύηση αυτή στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι σίγουρα στην κάρτα γραφικών και όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς στην κατάσταση αυτή τόσο μειώνονται οι πιθανότητες οικονομικής επικευής. Η συνηθισμένη λύση είναι η αντικατάσταση mainboard όμως σε μεγάλο ποσοστό των DV9000 μπορεί να γίνει επισκευή του δικού σου mainboard με πολύ μικρότερο κόστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.