alexzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν wifi εκτυπωτή με ένα λάπτοπ χωρίς να υπάρχει στη μέση router; Είναι να κάνω μια εξυπηρέτηση αύριο και θέλω να πάω προετοιμασμένος.
Str Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 αφου δεν απαντάει κανενας στα σίγουρα, ας σου πω εγω μονο οτι απο τις μικρη εμπειρια που εχω, θα μπορεσεις ευκολα να κανεις τη δουλεια σου... αρκει να εχεις το cd του εκτυπωτη
eski Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν wifi εκτυπωτή με ένα λάπτοπ χωρίς να υπάρχει στη μέση router; Είναι να κάνω μια εξυπηρέτηση αύριο και θέλω να πάω προετοιμασμένος. Nαι σε ad-hoc mode
100 010 00 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Nαι σε ad-hoc mode Δε το κοβω κιολας αλλα εναν που εφτιαξα με τον ιδιο τροπο προσφατα, χωρις να το βαλω σε ad-hoc, τον βρηκε με το cd που λεει ο αποπανωφ φιλος και ετοιμο
alexzzz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ παίδες για τον χρόνο σας αλλά ήδη τον έκανα... για την Πέμπτη το πρωί το ήθελα όπως έλεγα και το έκανα με adhoc όπως έγραφε στο manual...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.