kospeir Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 παιδια βοήθεια...εχω το εν λόγω πολυμηχανημα που υποστηρίζει wifi....το πρόβλημα είναι οτι ενω το δικό του wifi είναι ανοιχτό...ο υπολογιστής δε το βλέπει!!!το είδε μια φορά μόνο στην αρχή και μετα καπουτ....έχει κανεις το μηχανηματακι να δωσει κανενα tip....???
Net. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τι λειτουργικό έχεις? Για δες εδω,κατω κάτω:Link
kospeir Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 vista ....για να το συνδεσω πρέπει να το συνδέσω πρώτα με το ρουτερ?
DimitrisGR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Αν έχει eth port μηπως πρεπει να κανεις κάποιο configure απο το interface του πρώτα. Μιλάμε για το HP Officejet J6410 Official Site Network Setup
kospeir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 μετα απο πολλες προσπάθειες καταφερα να εντοπίσω το πρόβλημα. εχω συνδέσει το πολυμηχάνημα στο δίκτυο...εκτυπώνω μια χαρά....αλλά δε μου αναγνωρίζει το σκανερ... ξέρει κανείς αν υποστηρίζεται ασύρματη σάρωση....όχι μεσω browser αλλά απο κανονικο πρόγραμμα???
treloxakeras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μονο μεσω browser δεν υπάρχει πρόγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.