randy1989 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Tην έχει και Παρασκευή 20/8 και Σάββατο 21/8 απ'ότι είδα.
Whiteyez Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Στην σελίδα τους δεν γράφει κάτι, έχω όμως ένα κουπόνι από τα Friday's για 2 εισιτήρια 4 euro και γράφει και για 20-21.
giorgostzi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Παιδιά, στη σελίδα στο fb τα λέει όλα: http://www.facebook.com/pages/INCEPTION/118842818161719?ref=ts Παίζεται στις 24 και έχει ειδικές προβολές 20 και 21!
Em_Zed Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ας τα πάρουμε τα πράματα απ'το τέλος. Βγαίνοντας απ'την αίθουσα, είχα την αίσθηση ότι πέρασα 2+ ώρες προσπαθώντας να λύσω ένα γρίφο. Και όσο πιο δύσκολος γινόταν, τόσο πιο πολύ ήθελα να βρω τη λύση - αυτό που προσπαθώ να πω είναι όταν σε πιάσει η ταινία, σε πιάνει για τα καλά και σε ρίχνει τελείως μέσα στην υπόθεση και στο τι συμβαίνει. Το οποίο μόλις το πιάσεις, δεν είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο να ακολουθήσεις. Διάβαζα κάπου ότι είνα περίπλοκη και μπερδεμένη και δε βγάζεις νόημα. Ναι, ίσως· αν προσπαθείς να ακολουθήσεις κάθε λέξη του τι λένε και να καταλάβεις γιατί το διάλυμα που χρησιμοποιούν, π.χ., για να κοιμηθούν είναι τόσο δυνατό, έχεις ήδη χάσει την επόμενη πρόταση που ισως είναι πιο σημαντική. Γενικά, μιλάνε πολύ και μιλάνε γρήγορα και λένε και δύσκολες λέξεις! Ίσως με υπότιτλους να είναι πιο κατανοητά. Όσο αναφορά τα υπόλοιπα στοιχεία της ταινίας, λίγο πολύ τα'χεις δει από το τρειλερ. Φυσικά είναι περιττό να πω ότι αν την κατεβάσεις είναι σα να'χεις δεν άλλη ταινία - όχι ότι έχει τίποτα super duper εφέ αλλά είναι τέτοια η κλίμακα των σκηνικών που δεν αναπαράγεται αλλιώς. Η μουσική είναι όλα τα λεφτά, ειδικά αυτός o ήχος που είναι σαν alarm σ'ανατριχιάζει, από ερμηνείες δε μπορω να πω ότι ξεχωρισα κάποια εκτός ίσως από την Cotillard που ναι, μπορεί άνετα να παίξει την psycho και τον Gordon Levitt ο οποίος πρέπει να γίνει ο ορισμός του cool. Αν έχεις ενδοιασμούς για το αν πρέπει να τη δεις, εγώ θα σου'λεγα μη το σκέφτεσαι. Δεν είναι τόσο μεγάλη ταινία, δεν κουράζει ούτε στο ελάχιστο, μετά την 1η ώρα στην αίθουσα δεν ακουγόταν ανάσα, έχει σκηνές που σε αφήνουν λίγο μλακα και σκηνές που λες τώρα τι/πως γίνεται αυτό, έχει και πιστολίδι για όσους γουστάρουν. Το θέμα είναι οτι σε κρατάει μέχρι το τελευταίο λεπτό και όταν τελειώνει είναι σα να έχεις γράψει πανελλήνιες φυσικοχημεία. Και να έχεις γράψει πολύ καλά.
Sellers Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 6 και σήμερα. Γαμωωωωωω... Gio ελπίζω να ετοιμάζεσαι ψυχολογικά.
Kasrith Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 +1000 Em_Zed Την ειδα πριν 1 μηνα, αλλα διαβαζοντας το ποστ σου θυμηθηκα ακριβως πως αισθανομουν οταν την εβλεπα αλλα και μετα.
Kasrith Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 +1000 Em_Zed Την ειδα πριν 1 μηνα, αλλα διαβαζοντας το ποστ σου θυμηθηκα ακριβως πως αισθανομουν οταν την εβλεπα αλλα και μετα.
Sugizo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 6 και σήμερα. Γαμωωωωωω... Gio ελπίζω να ετοιμάζεσαι ψυχολογικά. την έχει 20-21/8 στα ster, 21 στα village απ'ότι είδα, στο odeon δεν το βρήκα. μόλις γύρισα βασικά και να πω ότι καιρό είχε να δουλέψει το μυαλό μου στο cinema
Sugizo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 6 και σήμερα. Γαμωωωωωω... Gio ελπίζω να ετοιμάζεσαι ψυχολογικά. την έχει 20-21/8 στα ster, 21 στα village απ'ότι είδα, στο odeon δεν το βρήκα. μόλις γύρισα βασικά και να πω ότι καιρό είχε να δουλέψει το μυαλό μου στο cinema
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 με προσκλήσεις αυτές οι προβολές? avant premiere φάση ή μπάτε σκύλοι αλέστε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 με προσκλήσεις αυτές οι προβολές? avant premiere φάση ή μπάτε σκύλοι αλέστε?
V for Vagelis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 μόλις γύρισα βασικά και να πω ότι καιρό είχε να δουλέψει το μυαλό μου στο cinema Προσωπικά δε τη βρήκα πιο δύσκολη από το Memento και το Prestige, αλλά θέλει όντως συγκέντρωση για να μη χαθείς. Γι αυτό μ αρέσει ο Νόλαν. Σκηνοθεσία άψογη, σενάριο επίσης, αν και πρέπει να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς όσον αφορά το concept και το ρεαλισμό του, καθώς μπάζει αρκετά είναι η αλήθεια. Κατά τ' άλλα ταινία με γρήγορο ρυθμό και εξαιρετικά σκηνικά.
V for Vagelis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 μόλις γύρισα βασικά και να πω ότι καιρό είχε να δουλέψει το μυαλό μου στο cinema Προσωπικά δε τη βρήκα πιο δύσκολη από το Memento και το Prestige, αλλά θέλει όντως συγκέντρωση για να μη χαθείς. Γι αυτό μ αρέσει ο Νόλαν. Σκηνοθεσία άψογη, σενάριο επίσης, αν και πρέπει να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς όσον αφορά το concept και το ρεαλισμό του, καθώς μπάζει αρκετά είναι η αλήθεια. Κατά τ' άλλα ταινία με γρήγορο ρυθμό και εξαιρετικά σκηνικά.
Sugizo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 με προσκλήσεις αυτές οι προβολές? avant premiere φάση ή μπάτε σκύλοι αλέστε? κι εγώ φοβήθηκα στην αρχή ότι θα φάω πόρτα, αλλα ok ήταν κανονικές προβολές κι η αίθουσα ήταν και σχεδόν άδεια, λουκούμι
arxaggelos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Προς το τέλος όταν ξυπνάνε στο αεροπλάνο, έλεγα να δεις που θα είναι όνειρο, και υποτίθεται για αυτό δείχνει την σβούρα να γυρίζει, αλλά έχω την αίσθηση ότι και καλά τρεμόπιαζε σαν να ήταν έτοιμη να πέσει. Δηλαδή ουσιαστικά το τέλος ήταν λίγο ανοιχτό. Συμφωνείτε; Φοβερή ταινία, ό,τι καλύτερο έχω δει εδώ και πολύ καιρό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα