Προς το περιεχόμενο

Inception (2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου κάνει περισσότερο σαν να πήρε τους αγγλικούς υπότιτλους και να χρησιμοποίησε το systran για τη μετάφραση :lol:

• Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Άσχετο αλλά ο Joseph Gordon-Levitt είναι ίδιος ο Heath Ledger, wtf.

Η πρώτη σκέψη που μου πέρασε απ' το μυαλό ήταν "μα καλά αυτός δεν πέθανε;"

Draw me a maze that I cannot solve in 1 minute:

Μετάφραση στο σινεμά:

Ζωγράφισέ μου μία μάζα που να συντρίβεται σε 1 λεπτό.

:lol: Για κάποιον που γνωρίζει αγγλικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιεί τους υποτίτλους, ακόμα και αν είναι τέλειοι χάνουν κατιτίς σε σχέση με την πρωτότυπη γλώσσα της ταινίας.

Inception... Η ιδέα της ταινίας δεν είναι καινούρια ούτε στο χώρο του σινεμά ούτε και γενικά. Το γεγονός ότι ονειρευόμαστε την πραγματικότητα έχει αναφερθεί από παλιά από τον Πλάτωνα, Κινέζους φιλοσόφους και άλλους και υιοθετήθηκε από το Χόλιγουντ πρόσφατα με ταινίες όπως τα Matrix και Dark City. Όσο για το "dream within a dream" είναι παρμένο από μυστικισμό/αποκρυφισμό και ιδέα του ταξιδιού από τον ένα κόσμο στον επόμενο μέσω του ύπνου/υποσυνειδήτου έχει εμφανιστεί μερικά χρόνια πριν στο The Thirteenth Floor (1999) αλλά η προέλευση της ιδέας είναι επίσης μυστικιστική.

Καλή η ταινία, εντάξει δεν τρελάθηκα όπως ο kasrith και ο Cue, αυτό που κράτησα περισσότερο ήταν το τέλος.

• Super Moderators
Δημοσ.
Έχει βγει σε παράνομη μορφή καλής ποιότητας;

όχι μόνο άθλια CAM ή TS...

Δημοσ.

Skylined μην ξεχνάς να βάζεις spoilers tag, αδερφέ, γιατί οι πιο πολλοί δν την έχουμε δει εδω μέσα(και ίσως κακώς μπαίνουμε στην τελική)...

• Super Moderators
Δημοσ.
Skylined μην ξεχνάς να βάζεις spoilers tag, αδερφέ, γιατί οι πιο πολλοί δν την έχουμε δει εδω μέσα(και ίσως κακώς μπαίνουμε στην τελική)...

εντάξει δεν είπε και κάτι που δεν καταλάβαμε από το trailer

Δημοσ.

Σύμφωνοι αν και νομίζω ότι όπως λέει και ο Thresh συνήθως πριν πάμε να δούμε μία ταινία στο σινεμά βλέπουμε το trailer για να πάρουμε γενικές πληροφορίες. Αν ακόμα και οι πιο γενικές πληροφορίες μειώνουν το ενδιαφέρον τότε σωστά λες πως δεν πρέπει να ρίχνεις ματιές εδώ πριν δεις την ταινία. Υπομονή αδερφέ :-)

Δημοσ.

Ρε σεις η ταινια επιασε κιολας 3η θεση στο τοπ250 του imdb!!!

ΤΟΣΟ καλη ειναι????

Δημοσ.
Ρε σεις η ταινια επιασε κιολας 3η θεση στο τοπ250 του imdb!!!

ΤΟΣΟ καλη ειναι????

Τι θα πει κιόλας; Κατά κανόνα η θέση μιας ταινίας παίρνει την κατιούσα- αν δεν την έπιανε τώρα μάλλον δε θα την έπιανε ποτέ.

Να δούμε που θα καταλήξει όταν περάσει το όλο hype.

Βέβαια και για το Dark Knight έτσι έλεγα αλλά ακόμα στο #11 είναι για κάποιο λόγο :/

Δημοσ.

λεω 'κιολας' στη σκεψη οτι πολυς κοσμος δεν την εχει δει ακομα.

εσεις που το ειδατε πειτε μου αξιζει τον ντορο?

Δημοσ.
λεω 'κιολας' στη σκεψη οτι πολυς κοσμος δεν την εχει δει ακομα.

εσεις που το ειδατε πειτε μου αξιζει τον ντορο?

Κοίτα, παίζει να προβάλλεται στην Ελλάδα αργότερα και από [#1_underdeveloped_country_name_here] οπότε μεγάλο (ίσως και το μεγαλύτερο) μέρος του πιθανού κοινού το έχει δει. Εγώ ακόμα περιμένω.

Από την άλλη δεν γνωρίζω το Imdb να χρησιμοποιεί συντελεστές βαρύτητας ανάλογα με το πόσοι ψήφισαν οπότε και λίγοι να την έχουν δει δεν ξέρω πόσο επηρεάζει την βαθμολογία.

Μόνο Κίνα, Ιταλία και Αυστρία θα προβληθεί μετά και από εμάς ακόμα (24 Σεπτεμβρίου).

Δημοσ.

α το χεις ψαξει το θεμα εσυ! τοσο πολυ την περιμενεις?

νομισα προβαλλεται τωρα Ελλαδα, γιατι ειδα διαφημισεις κλπ.

καλο Σεπτεμβρη λοιπον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...