Προς το περιεχόμενο

Inception (2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
η ταινια ποτε θα βγει τελικα ? μπαινω στο στερ και την εχει στις ταινιες της εβδομαδας.

http://www.stercinemas.gr/TEMPLATES/TLC_SHOWINGS.ASPX?LMID=6&SHOWDAYID=8

Έχουν κάνει απλά πατάτα που το έβαλαν στη λίστα, κατά βλακώδες τρόπο μπορεί και σκόπιμα. Αλλά αν πας να βάλεις online buy στις επιλογές δεξιά, θα δεις ότι δίνει μονο 24.8 ημερομηνία.

Δημοσ.

οχι οτι θα καταλαβετε και πολλα απο το γραφημα αλλα το βαζω σε spoiler μην αρχισει το κραξιμο :P

NewInceptionInfographic-thumb-550x825-43762.jpg

Δημοσ.

Κι εγώ είμαι fan του Νolan, ιδίως του Prestige και του Memento. Για το Inception έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από άτομα που το είδαν στο εξωτερικό και με ψήνει και επιπλέουν μου φαίνεται ενδιαφέρον το concept περί υποσυνειδήτου, ονείρων κ.τ.λ.

Από το trailer τουλάχιστον θέλω πολύ να το δω;)

• Moderators
Δημοσ.
Με φαγουρίζει το χέρι μου να το κατεβάσω... Άντε Γ.Α.Μ.Ω.

Cam,ts και λοιπες μλκιες ffs.Μην τολμησεις.Ban αυτοματα απο το thread ετσι και το δεις σε χειροτερη πΙοτητα απο dvd.

24 παντως θα παω cinema,αν ψηνεσαι..

Δημοσ.

θα προτεινα να περιμενετε να το δειτε στις αιθουσες ή σε καλυτερη ποιοτητα.το ψιλομετανιωσα που το ειδα σε cam αναλυση.αν μπορειτε να περιμενετε καντε το γιατι πραγματικα αξιζει να το δεις σε ολο το μεγαλειο του.

Δημοσ.
Εγω το φοβαμαι πολυ γιατι παιζει ο di caprio.

Εγώ πάλι έχω σταματήσει να τον φοβάμαι εδώ και χρόνια. Νομίζω ότι έχει περάσει σε φάση ωριμότητας όσον αφορά την υποκριτική του δεινότητα, και ειλικρινά του βγάζω το καπέλο γιατί δεν το περίμενα... :-)

Δημοσ.

Κύπρο έχει ήδη 2 βδομάδες που παίζει.

Πάρα πάρα πολύ καλή ταινία.

Προσωπικά το shutter island μου άρεσε λιγουλάκι παραπάνω λόγω του μυστηρίου, αλλά το Inception είναι πολύ πιό πλούσια ταινία, μιάς και έχει κάτι από όλα μέσα.

Πάντως ένα 9/10 από μένα το έχει σίγουρα, αν όχι παραπάνω.

Το μόνο πρόβλημα ήταν οι υπότιτλοι, όπου ο τύπος που το μετέφρασε μάλλον τώρα μαθαίνει αγγλικά.

Έπρεπε να αγνοώ τους υπότιτλους για να καταλαβαίνω τη ταινία.

Ένα απλό παράδειγμα (Spoiler free) αλλά καλού-κακού

Draw me a maze that I cannot solve in 1 minute:

Μετάφραση στο σινεμά:

Ζωγράφισέ μου μία μάζα που να συντρίβεται σε 1 λεπτό.

Ότι ναναι μιλάμε και σοβαρό πρόβλημα διότι σε όλη τη φάση που εξηγείται το concept της ταινίας, ο τύπος μετέφραζε άλλες μάρες κουκουνάρες. Και επειδή η υπόθεση είναι αρκετά πολύπλοκή, αυτό δυσκολεύει πάρα πολύ αυτόν που βασίζεται στη μετάφραση.

Δημοσ.
Cam,ts και λοιπες μλκιες ffs.Μην τολμησεις.Ban αυτοματα απο το thread ετσι και το δεις σε χειροτερη πΙοτητα απο HD.

24 παντως θα παω cinema,αν ψηνεσαι..

fixed :P

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
Κύπρο έχει ήδη 2 βδομάδες που παίζει.

Πάρα πάρα πολύ καλή ταινία.

Προσωπικά το shutter island μου άρεσε λιγουλάκι παραπάνω λόγω του μυστηρίου, αλλά το Inception είναι πολύ πιό πλούσια ταινία, μιάς και έχει κάτι από όλα μέσα.

Πάντως ένα 9/10 από μένα το έχει σίγουρα, αν όχι παραπάνω.

Το μόνο πρόβλημα ήταν οι υπότιτλοι, όπου ο τύπος που το μετέφρασε μάλλον τώρα μαθαίνει αγγλικά.

Έπρεπε να αγνοώ τους υπότιτλους για να καταλαβαίνω τη ταινία.

Ένα απλό παράδειγμα (Spoiler free) αλλά καλού-κακού

Draw me a maze that I cannot solve in 1 minute:

Μετάφραση στο σινεμά:

Ζωγράφισέ μου μία μάζα που να συντρίβεται σε 1 λεπτό.

Ότι ναναι μιλάμε και σοβαρό πρόβλημα διότι σε όλη τη φάση που εξηγείται το concept της ταινίας, ο τύπος μετέφραζε άλλες μάρες κουκουνάρες. Και επειδή η υπόθεση είναι αρκετά πολύπλοκή, αυτό δυσκολεύει πάρα πολύ αυτόν που βασίζεται στη μετάφραση.

Και εγώ είχα την ατυχία να την δω σε Κυπριακό σινεμά. Η μετάφραση ήταν σίγουρα από μεταφραστή που τώρα μαθαίνει αγγλικά αλλά και υποτιτλισμό. Οι υπότιτλοι ήταν τόσο μεγάλοι που δεν προλάβαινα να τους διαβάσω και σε κάποια φάση ζαλίστηκα και άρχισα να ακούω την ταινία. Οι υπότιτλοι που θυμάμαι εγώ ήταν : That was worth a shot Αυτό άξιζε τον πυροβολισμό ή you have to confront her Πρέπει να την αναπαύσεις (κάτι τέτοιο αντί να γράψει πρέπει να την αντιμετωπίσεις)

Ελπίζω στην Ελλάδα να έχει κανονικούς υπότιτλους :-P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...