Προς το περιεχόμενο

Inception (2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ΤΑΙ-ΝΙ-Α-ΡΑ :shifty:

Δεν εχω τι να πω, πρωτον επειδη εμεινα αφωνος και δευτερον επειδη με καλυψε ο Cue

Πως τους καλύπτω όλους ο φούστης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απολυτα ομως :P

SPOILER για αυτους που την ειδαν

Νομιζω την στιγμη που εσκασε το φορτηγο στο νερο, δεν ανεπνεε κανεις στην κινηματογραφικη αιθουσα...

You'd have to buy all of First Class...

I bought the entire airline... It seemed neat :lol:

εμενα παντως γιατι αυτου του ειδους οι ταινιες με τις φανφαρες την τρελη δημοσιοτητα τους σουπερσταρ του χολλυγουντ (μπλιαχ!) και τις πληρωμενες διαφημισεις παντου, με αφηνουν παγερα αδιαφορο?και οσες φορες μπηκα στον κοπο να δω καποια το σκυλομετανιωσα?μην ειναι τα εφε που δεν μου αρεσουν?μην ειναι το μαρκετινγκ του χολλυγουντ?μην ειναι αυτοι οι αστερες(του κωλου)?τελεια κιμνηματογραφικη βιομηχανια αυτη των μεγαλων στουντιο αλλα μονο ταινιες των σκηνοθετων δεν ειναι.των ηθοποιων-αστερων και παραγωγων ειναι που τους νοιαζει μονο η εμπορικη επιτυχια και τιποτα αλλο.εξου και τα director's cut μετα απο 20 χρονια.

βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!

Συμφωνω απολυτα, συνηθως μετανιωνω και δεν ενθουσιαζομαι με ταινιες που εχουν τοσο ντορο/hype και διαφημιση/μαρκετινγκ πριν καν βγει στις αιθουσες. Μου την δινει απιστευτα οταν τελικα η ταινια βγαινει μαπα σε σχεση με το τι παρουσιαζαν. Γιαυτο και μπαινοντας στην ταινια δεν περιμενα κατι σπουδαιο. Χαιρομαι ΠΟΛΥ που η συγκεκριμενη ηταν Η εξαιρεση στον κανονα...

Ασε που δεν απευθυνεται στον μεσο Αμερικανο θεατη. Οι μισοι μεν χειροκροτουσαν στο τελος, οι αλλοι μισοι δε εξυναν το κεφαλη τους και προσπαθουσαν να καταλαβουν τι βλεπανε τοση ωρα..

Χμμμμ... Ελέμενταρυ μαι ντίαρ Γουάτσον?

Οταν βγηκα απο την αιθουσα σκεφτομουν ακριβως αυτο, το οτι ηθελα να παω κατευθειαν για υπνο. Θυμηθηκα και το ποστ του Cue μετα και αρχισα να γελαω μονος μου :P

Επεξ/σία από Kasrith
Δημοσ.
Κατάλαβες; Την είδαν πριν απ'όλους και τώρα αρχίσανε και τα spoilers μεταξύ τους!

Κάφροι!

P.S θα ανοίγω τα spoilers για κόκκινο font Kas!

συγκρινεις τωρα uk & canada με ελλαδισταν ρε φιλε?

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν όντως ειναι τοσο καλη η ταινια τότε ειλικρινά δεν μπορω να φανταστώ τι θα γίνει στο ερχόμενο μπατφινκ!

μπα για σένα δεν πρόκειται να είναι... :o

• Super Moderators
Δημοσ.

σύμφωνα με τα posts σου που έχω δει σε άλλα topics είμαι απλά ρεαλιστής :P

Δημοσ.
σύμφωνα με τα posts σου που έχω δει σε άλλα topics είμαι απλά ρεαλιστής :P

Ε εντάξει απλά ειμαι λίγο εκλεκτικός.

Βασικά εχω βαρεθεί να βλεπω τα ιδια και τα ιδια και να μου τα σερβίρουν ως κατι απίστευτο.

• Super Moderators
Δημοσ.

λίγο? :P

αν βρεις post σου για μια ταινία που σου άρεσε χωρίς γκρίνια/παράπονο θα κάνουμε party! :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...