Προς το περιεχόμενο

Inception (2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουμε βγει και off-topic, αλλα καθε ιστορια εχει αρκετους χαρακτηρες και σε διαφορες στασεις, δε γινεται να τα ζωγραφιζει ολα αυτος. Θα μπαινουν στη μεση και οι υπολογιστες.

• Moderators
Δημοσ.

Εχουμε βγει και off-topic, αλλα καθε ιστορια εχει αρκετους χαρακτηρες και σε διαφορες στασεις, δε γινεται να τα ζωγραφιζει ολα αυτος. Θα μπαινουν στη μεση και οι υπολογιστες.

Ναι μπαινουν. Για να βγαλουν τα αντιτυπα του αρχικου κομικ που το εχει φτιαξει στο χερι.

Δημοσ.

Βασικά νομίζω οι χρωματισμοί είναι σε υπολογιστή, δηλαδή το κομικ το κάνουν ασπρομαυρο αρχικά.

But enough with the offtopic.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ INCEPTION.

Δημοσ.

Βασικά νομίζω οι χρωματισμοί είναι σε υπολογιστή, δηλαδή το κομικ το κάνουν ασπρομαυρο αρχικά.

οχι μωρε και εσυ τι λες? και το σχεδιο σε υπολογιστη το ζωγραφιζουν. ηλεκτρονικη γραφιδα θελεις. τα παντα γινονται στο pc. ζωγραφιες και χρωματισμοι. οριστε και παραδειγμα απο φιλο

http://www.comicdom-press.gr/mavres-meres-0/

• Moderators
Δημοσ.

οχι μωρε και εσυ τι λες? και το σχεδιο σε υπολογιστη το ζωγραφιζουν. ηλεκτρονικη γραφιδα θελεις. τα παντα γινονται στο pc. ζωγραφιες και χρωματισμοι. οριστε και παραδειγμα απο φιλο

http://www.comicdom-...mavres-meres-0/

Χωρις να εχω απολυτως καμια προθεση να μειωσω τον φιλο σου και τη δουλεια του, δεν ειναι ο Rosa και το πως σχεδιαζει δεν αποτελει αποδειξη οτι με τον ιδιο τροπο σχεδιαζει και ο Rosa.

Wikipedia Don Rosa-->Drawing Style

...which means using technical pens and templates a lot. He applies templates and other engineering tools to draw curves, circles and ovals. He usually drew just under a page per day, but that depended on the amount of detail he puts in the picture.

Δημοσ.

http://www.comicdom-press.gr/mavres-meres-0/

Βασικά μιλούσα για Don Rosa, Carl Barks κτλ

Δημοσ.

Χωρις να εχω απολυτως καμια προθεση να μειωσω τον φιλο σου και τη δουλεια του, δεν ειναι ο Rosa και το πως σχεδιαζει δεν αποτελει αποδειξη οτι με τον ιδιο τροπο σχεδιαζει και ο Rosa.

Wikipedia Don Rosa-->Drawing Style

γενικο σχολιο ηταν. αν και θεωρω οτι ηλεκτρονικος σχεδιασμος εχει πλεονεκτηματα γενικα για ολους γιατι ειναι πολυ ευκολη η μορφοποιηση και η αλλαγη. αντιστοιχο και με την επεξεργασια εικονας μεσω photoshop.

τωρα αν καποιος της old school οπως ο rosa προτιμαει τον παραδοσιακο τροπο οκ

• 11 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...