Προς το περιεχόμενο

Inception (2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΤΑΙ-ΝΙ-Α-ΡΑ :shifty:

Ετσι απλα: ταινιαρα... Δεν βαριεσαι ουτε λεπτο, φοβερη φωτογραφια/γραφικο και τρελο mindfuck. Μολις γυρισα απο κινηματογραφο, και θελω να παω κατευθειαν για υπνο!

Δεν εχω τι να πω, πρωτον επειδη εμεινα αφωνος και δευτερον επειδη με καλυψε ο Cue

Την είδα χθες. Ντάξει. Still dreaming βασικά.

Είχα καιρό να χαθώ σε ταινία. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Καλά πέρα του ότι είναι σπουδή στην σκηνοθεσία, έχει ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ από Hans. Φωτογραφία το κάτι άλλο.

Γούσταρα πολύ Tom Hardy (ο οποίος θα κάνει και Mad Mad Max). Ο D καλός ντάξει με έπεισε. Caine κλασικός αν και παίζει ελάχιστα. Gordon-Levitt ήθελα να δεθώ περισσότερο με τον χαρακτήρα του.

Δεν μπορώ να την βαθμολογήσω ακόμα. Θέλω να καταλαγιάσει πρώτα μέσα μου, να την δω 2η φορά και μετά.

Τέλειωσε 0130 η ταινία και ήθελα να πάω σπίτι, όσο πιο γρήγορα και χωρίς άλλα ερεθίσματα, να πέσω και να ονειρευτώ.

Δημοσ.

Οπότε δλδ η ταινία άξιζε το hype.... Nice !!!!

Τον κερατά τον Nolan πάντως. Δεν λέει να βγάλει καμια μούφα ταινία

• Moderators
Δημοσ.

24 Αυγούστου (!)

Όλο το χρόνο μετράω ανάποδα για να έρθει το καλοκαίρι και τώρα θα μετράω ανάποδα για να τελειώσει. Lol

Δημοσ.

Κοίτα ρε... Οι άλλοι την βλέπουν σε IMAX και ο δικός μου ακόμα διαφημίζει τον ήχο Dolby Surround ως την πρωτοπορία της δεκαετίας...

Άδικος κόσμος.

Δημοσ.
Τέλειωσε 0130 η ταινία και ήθελα να πάω σπίτι, όσο πιο γρήγορα και χωρίς άλλα ερεθίσματα, να πέσω και να ονειρευτώ.

Μολις γυρισα απο κινηματογραφο, και θελω να παω κατευθειαν για υπνο!

Χμμμμ... Ελέμενταρυ μαι ντίαρ Γουάτσον?

Δημοσ.

εμενα παντως γιατι αυτου του ειδους οι ταινιες με τις φανφαρες την τρελη δημοσιοτητα τους σουπερσταρ του χολλυγουντ (μπλιαχ!) και τις πληρωμενες διαφημισεις παντου, με αφηνουν παγερα αδιαφορο?και οσες φορες μπηκα στον κοπο να δω καποια το σκυλομετανιωσα?μην ειναι τα εφε που δεν μου αρεσουν?μην ειναι το μαρκετινγκ του χολλυγουντ?μην ειναι αυτοι οι αστερες(του κωλου)?τελεια κιμνηματογραφικη βιομηχανια αυτη των μεγαλων στουντιο αλλα μονο ταινιες των σκηνοθετων δεν ειναι.των ηθοποιων-αστερων και παραγωγων ειναι που τους νοιαζει μονο η εμπορικη επιτυχια και τιποτα αλλο.εξου και τα director's cut μετα απο 20 χρονια.

βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!

Δημοσ.
εμενα παντως γιατι αυτου του ειδους οι ταινιες με τις φανφαρες την τρελη δημοσιοτητα τους σουπερσταρ του χολλυγουντ (μπλιαχ!) και τις πληρωμενες διαφημισεις παντου, με αφηνουν παγερα αδιαφορο?και οσες φορες μπηκα στον κοπο να δω καποια το σκυλομετανιωσα?

Μπερδεψες το ερωτηματικο με την τελεια(?).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...