Προς το περιεχόμενο

Inception (2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το εχει δει κανεις να το εμπιστευτω?

Ε τώρα πλάκα μας κάνεις ε;

Επίσης Luci,

δεν έχουμε ιδέα πως λειτουργεί η μηχανή. Θα μπορούσε κάλλιστα να ισχύει ότι είναι η μηχανή στο αεροπλάνο που κάνει όλη τη δουλειά και όλες οι άλλες είναι απλώς για σόου.

Όπως και να έχει το πράμα δεν νομίζω ότι αξίζει να κολλάει κανείς εδώ. Ενδεχομένως να μπορούσε να αποφευχθεί με δύο λεπτά pseudoscience διαλόγους αλλά προσωπικά χαίρομαι που προτίμησαν να το αφήσουν φλου.

Δημοσ.
Ε τώρα πλάκα μας κάνεις ε;

Γιατι?

Δεν ζητησα να μου στειλουν που να το βρω απλα λεω αν το εχει δει κανεις γιατι ειναι πολυ νωρις για τετοια εκδοση...

Δημοσ.
Γιατι?

Δεν ζητησα να μου στειλουν που να το βρω απλα λεω αν το εχει δει κανεις γιατι ειναι πολυ νωρις για τετοια εκδοση...

Α, μπα, άκυρο. Νόμιζα εννοούσες την ταινία γενικά, όχι τη συγκεκριμένη έκδοση.

• Moderators
Δημοσ.
Γιατι?

Nαι ειναι νωρις.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχετε δει το παρακάτω (δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες):

http://redux.com/f/1478861/Inception-Uncle-Scrooge-The-Dream-of-a-Lifetime-Complete-Comic-Book

Είναι ένα κόμικ του Ντον Ρόσα με πρωταγωνιστές τον Ντόναλντ και τον Σκρουτζ Μακ Ντακ. Δε μοιάζει αρκετά (πολύ πιο απλοϊκό εννοείται);

• Moderators
Δημοσ.

Είναι ένα κόμικ του Ντον Ρόσα με πρωταγωνιστές τον Ντόναλντ και τον Σκρουτζ Μακ Ντακ. Δε μοιάζει αρκετά (πολύ πιο απλοϊκό εννοείται);

Τhere u go

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3555323&postcount=234

Οποιος δεν εχει δει την ταινια ΜΗΝ διαβασει το comic που παρεθεσε ο liakos.

Δημοσ.

Ε ναι, όπως και όλα τ άλλα αντικείμενα. Για να σκοτώσουν χρειάζονται όπλα που γνωρίζουν απ την πραγματικότητα ότι πυροβολούν άμα πατήσεις τη σκανδάλη. Για να μπουν στα όνειρα χρειάζεται να συνδεθούν σ αυτό το πράμα που στον πραγματικό κόσμο κάνει αυτήν ακριβώς τη δουλειά.

Πιθανόν να μην πιάνω τον συλλογισμό σου αλλά μου φαίνεται ακριβής η αντιστοιχία :/

Ναι, αλλά οι άνθρωποι που "πυροβολούν" ούτε πραγματικοί είναι, ούτε πεθαίνουν στην πραγματικότητα, ούτε τίποτα. Είναι σα να φαντάζομαι τώρα εγώ πως σκοτώνω την Ιουλιέτα Παπανικολάου-Μπαρόκα. Αλλά για να μπεις στο dream state, για να μπει ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ σου εγκέφαλος στο mode, χρειάζεται η πραγματική μηχανή με τις πραγματικές χημικές ουσίες και όλο το (άσχετο με το θέμα μου) pseudoscience που τη διέπει. Άπαξ και μπεις στο dreamstate, όλες οι μηχανές εκεί είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ, πως το λέμε. Πως λοιπόν επηρρεάζουν την εγκεφαλική λειτουργία του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ σου εγκεφάλου για να σε πάνω πιο κάτω, πιο βαθειά, πιο πέρα, όπως θες πες το;

Δημοσ.

Ναι, αλλά οι άνθρωποι που "πυροβολούν" ούτε πραγματικοί είναι, ούτε πεθαίνουν στην πραγματικότητα, ούτε τίποτα. Είναι σα να φαντάζομαι τώρα εγώ πως σκοτώνω την Ιουλιέτα Παπανικολάου-Μπαρόκα. Αλλά για να μπεις στο dream state, για να μπει ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ σου εγκέφαλος στο mode, χρειάζεται η πραγματική μηχανή με τις πραγματικές χημικές ουσίες και όλο το (άσχετο με το θέμα μου) pseudoscience που τη διέπει. Άπαξ και μπεις στο dreamstate, όλες οι μηχανές εκεί είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ, πως το λέμε. Πως λοιπόν επηρρεάζουν την εγκεφαλική λειτουργία του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ σου εγκεφάλου για να σε πάνω πιο κάτω, πιο βαθειά, πιο πέρα, όπως θες πες το;

Όλα τα χημικά, μηχανισμοί που χρειάζονται για όλα τα states του ονείρου, βρίσκονται στην πρώτη μηχανή, την πραγματική. Οι μηχανές του ονείρου απλά έχουν έναν συμβολικό χαρακτήρα, ένα trigger αν θες που είναι προγραμματισμένο να σε στέλνει στο επόμενο level.

Για εμένα, όλα τα επίπεδα είναι χημικά και μηχανικά προγραμματισμένα στην κανονική μηχανή, οι άλλες απλά λειτουργούν σαν ... (for lack of a better word) placebo μηχανές:-D

Δημοσ.
Επίσης Luci,

δεν έχουμε ιδέα πως λειτουργεί η μηχανή. Θα μπορούσε κάλλιστα να ισχύει ότι είναι η μηχανή στο αεροπλάνο που κάνει όλη τη δουλειά και όλες οι άλλες είναι απλώς για σόου.

Δηλαδή, κάποιο μήνυμα (ε τώρα μη ρωτήσεις και πως) μεταφέρεται από τον εγκέφαλο στη μηχανή την πραγματική και αυτή (η του αεροπλάνου) σε πάει ακόμια πιο βαθειά.

Και είμαστε όλοι ημιευχαριστημένοι. :-D

Ε;

Δημοσ.

Πως λοιπόν επηρρεάζουν την εγκεφαλική λειτουργία του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ σου εγκεφάλου για να σε πάνω πιο κάτω, πιο βαθειά, πιο πέρα, όπως θες πες το;

Νομίζω πάλι και σ΄ αυτό ρόλο παίζει η αρχική μηχανή, και το σούπερ-ναρκωτικό που έφτιαξε ο Γιουσούφ για να κοιμηθούν πολύ βαθιά και να μπορέσουν να πάνε πιο κάτω.

Δημοσ.

Οπότε σε αυτή την περίπτωση οι ανύπαρκτες_μηχανές δεν είναι μαλακισμένο λάθος, είναι απλώς μαλακισμένα περιττές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα το έλεγα.

Το πρώτο επίπεδο, ο Φίσερ το θεωρεί ως πραγματικότητα επομένως πρέπει να υπάρξει μια μηχανή (εφόσον προπονήθηκε για να αμύνεται ευκολότερα σε τέτοιου είδους επιθέσεις πιθανότατα να μην του ήταν παντελώς άγνωστη η ιδέα της μηχανής).

Στο δεύτερο επίπεδο τώρα, αν θυμάμαι καλά, υποτίθεται ότι μπαίνουν στο υποσυνείδητο του θείου του οπότε και πάλι κάτι πρέπει να πείσει τον Φίσερ ότι τους συνδέει με τον θείο του.

Στο τρίτο δε θυμάμαι να έδειξε μηχανή.

Επεξ/σία από seishirosakura

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...