liopyr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω χθες μια απο τα ιδια (23:10) και ειμασταν 10πλασιοι! Καμια 60αρα ατομα ειχε. Πας σε λάθος σινεμά.
Francisco Goya Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ακουσα απο αλλους σινεφιλ γνωστους μου (ειμαι κ εγω ) οτι την κατατασσουν στις 5 καλυτερες ever ταινιες. Κ αυτο πχ προσωπικα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να το ξεστομισω με το που δω μια ταινια. Ωριμαζει στο μυαλο μου με τον καιρο, γιατι με εχουν εντυπωσιασει πολλες ταινιες. Εννοείται... Μόνο ο χρόνος καταξιώνει. Υ.Γ. Αν και η αλήθεια είναι ότι όταν πρωτοείδα το "Memento" στον κινηματογράφο το 2000 σκέφτηκα αμέσως ότι αυτή η ταινία έχει ταυτότητα και θα μείνει!
bnvdarklord Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μετα το overhype που υπέστη απο το topic αυτό την είδα και γώ την ταινία αυτή. Αρκετά καλή. Διαβασα ενα post παραπάνω που λεει οτι καταλλήξατε οτι δεν ηταν ονειρο. Καποιος να με διαφωτίσει σχετικά, γιατι εγω κατάλαβα οτι το αφήνει έτσι, χωρις να μπορείς να ξερεις τι ειναι πραγματικά.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 μολις την ειδα πολυ καλη ταινια της βαζω 8!!!! ναι κραξτε με επειδη δεν βαζω 10
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Η ταινια μου αρεσε και με κρατησε μεχρι το τελος, χωρις να βαρεθω στιγμη! Απλα αυτο με το τελος που δε ξερεις τελικα τι γινεται , μου τη δινει Μπορουσε να χει λιγοτερο μπαμ μπουμ..
Kasrith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 και εγω ειδα κόσμο να φευγει πριν τη ληξη, κουράζει με τη μεγάλη διαρκεια της, χεχε, εμενα παρολίγον να με πάρει ο ύπνος Γουατ δε φακ? Υπερβαλετε μερικοι νομιζω. I know, γουστα κτλ οκ δεκτο. Μπορει να μην την θεωρειτε κανα αριστουργημα, αλλα οχι και να σας παρει ο υπνος. Υμαρτον δηλαδη. Οσο για το οτι ο κοσμος εφευγε πριν την ληξη, αυτο και αν δεν μπορω να το χωνεψω με τπτ... Εδω μια τιγκαριζμενη αιθουσα, ουτε μια κενη θεση δεν ειχε. Και προς το τελος (βαν-νερο) δεν επαιρνε κανεις ανασα. Ηταν ολοι τοσο μαγεμενη και δεμενη με την ταινια σαυτη τη φαση που δεν ακουγοταν κιχ μεσα στην αιθουσα. Και σεις μου λετε οτι φευγανε... Ξαναημαρτον ξερωγω ναουμ
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Γουατ δε φακ? Υπερβαλετε μερικοι νομιζω. I know, γουστα κτλ οκ δεκτο. Μπορει να μην την θεωρειτε κανα αριστουργημα, αλλα οχι και να σας παρει ο υπνος. Υμαρτον δηλαδη. Οσο για το οτι ο κοσμος εφευγε πριν την ληξη, αυτο και αν δεν μπορω να το χωνεψω με τπτ... Εδω μια τιγκαριζμενη αιθουσα, ουτε μια κενη θεση δεν ειχε. Και προς το τελος (βαν-νερο) δεν επαιρνε κανεις ανασα. Και σεις μου λετε οτι φευγανε... Ξαναημαρτον ξερωγω ναουμ Κάτσε ρε, άμα τον άλλον(α) δεν τον πιάνει το σενάριο ή θα φύγει η θα τον πάρει ο ύπνος σε dolby. Είχαμε κάτι παλικάρια που φύγανε στη μέση επειδή δεν έπιαναν το νόημα. Είχαμε και κάτι @#$##%#$ που δεν έπιαναν τον νόημα και πίασαν την ψηλή για ποδόσφαιρο. Προτιμώ το πρώτο σε αυτή τη περίπτωση.
Kasrith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτσε ρε, άμα τον άλλον(α) δεν τον πιάνει το σενάριο ή θα φύγει η θα τον πάρει ο ύπνος σε dolby. Είχαμε κάτι παλικάρια που φύγανε στη μέση επειδή δεν έπιαναν το νόημα. Είχαμε και κάτι @#$##%#$ που δεν έπιαναν τον νόημα και πίασαν την ψηλή για ποδόσφαιρο. Προτιμώ το πρώτο σε αυτή τη περίπτωση. Ναι υπερβαλα στο προηγουμενο ποστ Ενταξη απο τα 3 προτιμω και γω το πρωτο εννοειται. Απλα δε μπορω το φανταστω αυτο το πραγμα τι να πω. Δεν περιμενω να την γουσταρουν ολοι, ναι οκ. Και μολις την ειδα ηξερα οτι δεν θα ειναι για ολους. Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν μια ΙΜΑΧ αιθουσα ειναι πιτα, και ειναι ολοι κολημενοι στην οθονη μεχρι την τελευταια πνοη μου φαινεται πολυ παραξενο το οτι βαρεθηκαν/κοιμηθηκαν μερικοι
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι υπερβαλα στο προηγουμενο ποστ Ενταξη απο τα 3 προτιμω και γω το πρωτο εννοειται. Απλα δε μπορω το φανταστω αυτο το πραγμα τι να πω. Δεν περιμενω να την γουσταρουν ολοι, ναι οκ. Και μολις την ειδα ηξερα οτι δεν θα ειναι για ολους. Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν μια ΙΜΑΧ αιθουσα ειναι πιτα, και ειναι ολοι κολημενοι στην οθονη μεχρι την τελευταια πνοη μου φαινεται πολυ παραξενο το οτι βαρεθηκαν/κοιμηθηκαν μερικοι Ναι αλλά μερικοί είτε πέφτουν θύματα (πω πω βαριά λέξη είπα:Ρ) της διαφήμισης και περιμένουν κάτι άλλο, είτε τους τραβολογάνε οι φίλοι τους να το δούνε Ή δεν έχουν την νοημοσύνη του "έδωσα Χ ευρώ ε ας προσπαθήσω να την καταλάβω τουλάχιστον"
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγα και την ξαναείδα χτες με σκοπό να προσέξω τις "μικρές" λεπτομέριες. Η ταινία είναι αψεγάδιαστη και το σενάριο ιδιοφυές. 9/10 από εμένα.
The_Judas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει καλές ιδέες η ταινία αλλά σε πολλά σημεία χάνονται μέσα στο συνεχές πιστολίδι, κυνηγητό και "έξυπνες" ατάκες αλλά χόλυγουντ. Το σκηνικό όπου είναι στο φορτηγό και τους έχουν γαζώσει με 100.000 σφαίρες χωρίς γρατζουνιά είναι πολύ μούφα. Μόνο τα τζάμια έσπαζαν και τίποτα άλλο Υπάρχει και η κλασική χολυγουντιανη κοινότυπη ιδέα... όπου ο πρωταγωνιστής είναι ο κορυφαίος και δημιουργεί μια ομάδα με τους καλύτερους στον τομέα τους... Σε κανένα σημείο η ταινία δεν προσπαθεί να εξηγήσει πως δουλεύει ο μηχανισμός της κλοπής ονείρων. Κατά τ' άλλα ικανοποιητική η ταινία, σε κρατάει σε αγωνία και έχει πολύ καλή ροή και κάποιες πρωτότυπες ιδέες. Θα του βάλω γύρω στο 6.5/10. Πάντως ούτε εγώ βγήκα το σενάριο δυσνόητο... απλά σου εξηγεί στην αρχή ότι υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνουν στα όνειρα και κλέβουν ιδέες. Αυτό είναι... δεν υπάρχει και τίποτα άλλο.Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Ο καθένας έχει το τοτέμ του για να ξέρει πότε ονειρεύεται και πότε όχι και επίσης βασικό είναι ο τρόπος αφύπνισης. Αλλωστε σε κανένα σημείο η ταινία δεν αναλύει λεπτομέρειες για το πως γίνονται όλα αυτά..
eliask Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Την είδα χτες αλλά πείτε μου στο τέλος μπορουμε να κανουμε διάφορες υποθέσεις για το τι έγινε . Με μπέρδεψε στο τι να πιστέψω. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2010 από eliask
Jastonas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Την είδα χτες αλλά πείτε μου στο τέλος ******? ******* ? ( δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για να μην τη χαλασώ σε καποιον που δεν το έχει δει ακόμα ) Είδη μπήκες :Ρ Κάνε edit και βάλτο σε spoiler καλύτερα..
eliask Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Είδη μπήκες :ΡΚάνε edit και βάλτο σε spoiler καλύτερα.. Eχεις δίκιο το άλλαξα για να μην το χαλάσω σε κάποιον .
ksaplostra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Είδη μπήκες :ΡΚάνε edit και βάλτο σε spoiler καλύτερα.. Μπεκάτσας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα