Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 θα ξαναπάω το Σάββατο και εγώ
DKNI Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Σορρυ για την γκαφα Δεν θα επαναληφθει Καταρα σε οποιον δεν εχει δει 13 φορες τη Χαμενη Λεωφορο
Flying_Dutchman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Να πω κι εγω τη γνωμη μου..(μπας και σωθει κανενας)... Την ειδα χτες στα village ...μπορω να πω οτι περιμενα μια πολυ καλη ταινια...ΑΛΛΑ...δυστυχως ειμαι εντελως αρνητικος.....με κουρασε...αν ημουν μονος θα ειχα φυγει απο το σινεμα μετα την 1η ωρα... Μπορει το ολο concept (η κεντρικη ιδεα της ταινιας δηλαδη) να εχει ενδιαφερον, αλλα η ολη υλοποιηση πασχει.... Γνωμη μου...ΜΗΝ την δειτε...ουτε σε dvd (οταν βγει)
antonl Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 [...]Γνωμη μου...ΜΗΝ την δειτε...ουτε σε dvd (οταν βγει) Σεβαστή η γνώμη σου αλλά όταν 95/100 έχουν θετική άποψη για την ταινία, με ποιο σκεπτικό να μην την δει κανείς;
seishirosakura Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Να πω κι εγω τη γνωμη μου..(μπας και σωθει κανενας)... Την ειδα χτες στα village ...μπορω να πω οτι περιμενα μια πολυ καλη ταινια...ΑΛΛΑ...δυστυχως ειμαι εντελως αρνητικος.....με κουρασε...αν ημουν μονος θα ειχα φυγει απο το σινεμα μετα την 1η ωρα... Μπορει το ολο concept (η κεντρικη ιδεα της ταινιας δηλαδη) να εχει ενδιαφερον, αλλα η ολη υλοποιηση πασχει.... Γνωμη μου...ΜΗΝ την δειτε...ουτε σε dvd (οταν βγει) Αν σου αρέσουν οι ξεκούραστες ταινίες δες το Primer.
Vintage Jewel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια ουτε εγω τρελαθηκα με αυτην την ταινια και με κουρασε λιγακι εχω δει ομολογουμενως πολυ ανωτερες απο το inception.. νταξ..αναλογα τα γουστα του καθενος.......
lnoldori Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όσοι δεν την έχετε δει εμπιστευτείτε την πλειοψηφία και πηγαίνετε να την δείτε.
Sellers Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Αν σου αρέσουν οι ξεκούραστες ταινίες δες το Primer. Να συμπληρώσω πως το Vanilla Sky είναι καλύτερο του Abre Los Ojos. Παιδια ουτε εγω τρελαθηκα με αυτην την ταινια και με κουρασε λιγακιεχω δει ομολογουμενως πολυ ανωτερες απο το inception.. νταξ..αναλογα τα γουστα του καθενος....... Καλα κι εγώ έχω δει πολύ ανώτερες του inception, αυτό δεν λέει κάτι. Όταν όμως λέτε ότι κουραστήκατε τι ακριβώς σας κούρασε? Η διάρκεια των σκηνών δράσης, το μπλέξιμο της υπόθεσης, τι?
brakos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 θα παω να το δω σημερα κιολας Ακου συμπτωση! Και εγω σημερα θα παω. Καλη διασκεδαση!
eriarg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ακου συμπτωση! Και εγω σημερα θα παω. Καλη διασκεδαση! Στο cosmos (Θεσσαλονικη)
brakos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Στο cosmos (Θεσσαλονικη) Μπα εγω μενω Δυτικα. Θα παω στο City Gate.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 μαλακια, ειχα ψηθει να το δειτε παρεα :lol::lol:
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ λεω να πανε κάπου στο κέντρο να βολεψει και τους 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα