Προς το περιεχόμενο

Inception (2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά όσοι είστε εκτός Ελλάδας θα πρέπει να χαίρεστε πάρα πολυ... Πάλι μόνο εμείς μείναμε.. Καλά είναι δυνατόν να καθυστερεί 1 (και βάλε) μήνα τούτο το αριστούργημα? Και είναι και τρελό summer blockbuster και πας και το βάζεις τέλη Αυγούστου? Να ήταν κανα B-movie με ζόμπι και αραχνίδες να πω εντάξει.. Οποιοι είναι υπεύθυνοι γι αυτα θα έπρεπε να τιμωρηθούν... :-(

• Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα δεν μπορω να πω οτι τρελαινομαι και ολας, απλα φαινεται ταινια για σινεμα, οποτε θα την τιμησουμε :P

Δημοσ.
Καλα δεν μπορω να πω οτι τρελαινομαι και ολας, απλα φαινεται ταινια για IMAX, οποτε θα την τιμησουμε :P

fixed ;)

Πάντως είναι υπερβολικά καλά τα σχόλια για την ταινία. Ελπίζω να είναι τόσο καλή όσο λένε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τι γίνεται με αυτήν την ταινία? Πότε με το καλό θα μας έρθει?

24 august. Και μετά λένε, γιατί είναι τόσο ανεβασμένη η πειρατεία στην Ελλάδα...

Δημοσ.

Την είδα χθες. Ντάξει. Still dreaming βασικά.

Είχα καιρό να χαθώ σε ταινία. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Καλά πέρα του ότι είναι σπουδή στην σκηνοθεσία, έχει ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ από Hans. Φωτογραφία το κάτι άλλο.

Γούσταρα πολύ Tom Hardy (ο οποίος θα κάνει και Mad Mad Max). Ο D καλός ντάξει με έπεισε. Caine κλασικός αν και παίζει ελάχιστα. Gordon-Levitt ήθελα να δεθώ περισσότερο με τον χαρακτήρα του.

Σεναριακά, συγκριτικά το Memento μου φάνηκε straight forward, πραγματικά. Δε ξέρω. Προσπαθούσα να καταλάβω τι μου γινόταν.

Δεν μπορώ να την βαθμολογήσω ακόμα. Θέλω να καταλαγιάσει πρώτα μέσα μου, να την δω 2η φορά και μετά.

Τέλειωσε 0130 η ταινία και ήθελα να πάω σπίτι, όσο πιο γρήγορα και χωρίς άλλα ερεθίσματα, να πέσω και να ονειρευτώ.

Δημοσ.
ήθελα να σε τσεκάρω γιατί όλο igognito μας το παίζεις.

Σε έχω πει ότι δεν είμαι καλός στα υπονοούμενα ε? :P

Δημοσ.

Λέω, ότι όλο offline σε δείχνει και όλο πετάγεσαι για σχόλιο.

In other news, πως είχα την αίσθηση ότι ο Toufas θα το βλεπε σήμερα?

Δημοσ.

Την είδα χθες. Δεν θα μπω σε υπόθεση και spoilers. Εϊναι πολύ καλή ταινία, αλλά θέλει και πολύ σκέψη για να μην χαθείς και αρχίσεις να μην καταλαβαίνεις (ευτυχώς αυτό δεν συνέβη).

Καλή αναμονή...

Δημοσ.
24 august. Και μετά λένε, γιατί είναι τόσο ανεβασμένη η πειρατεία στην Ελλάδα...

α καλα ενταξει :P

και ελεγα οτι το predators ειναι η εξαιρεση :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...