Προς το περιεχόμενο

Inception (2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ ωραιο το Ματριξ...εχμ, το Inception ηθελα να πω

Περα απο την πλακα, κομπλε ηταν, απλα θα ηθελα να μου δινανε ενα βιβλιαρακι μιση ωρα πριν την ταινια και να μου λεγανε "Διαβασε για να ξερεις τι ειναι Συντονιστης, Φοντο, Συλλεκτης, τους περιορισμους, τους ορους" κτλ

Ενιωσα οτι εφαγα πολυ πληροφορια στη μαπα στο 1ο μισο σεταροντας τους κανονες του ονειρικου Συμπαντος και καπου εχασα την αξια της ταινιας

Ισως να επρεπε να το κανει σε 2 μερη, οπου στο 1ο θα ηταν οι κανονες και παραδειγματα για να τους καταλαβουμε καλυτερα

---------- Προσθήκη στις 10:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:06 ----------

κάπου ο Νόλαν που δε μου άρεσε ούτε στο τελευταίο batman σε σχέση με τα 1α του Μπάρτον.

Ποτε γυρισε ο Μπαρτον Μπατμαν ταινιες?

• Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μισο λεπτο.

Το να βαλεις σε μια ταινια τη λεξη Μπατμαν και να εχεις ενα τυπο να τρεχει ντυμενος νυχτεριδα με ενα κιτρινο σημα στο στηθος δεν σημαινει οτι γυριζεις Μπατμαν. Σημαινει οτι κανιβαλιζεις κατι που αγαπαει τοσος κοσμος για χαρη της αυταρεσκειας και του ναρκισσισμου σου

---------- Προσθήκη στις 11:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:52 ----------

Α, και κατι αλλο

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ 1ο που θα ξεκοψει με αυτη την παπαρια "it was all a dream" ή ακομα και το "το αφηνω στο θεατη, μπορει να ειναι ονειρο, μπορει και οχι"

Το ειδαμε, το φχαριστηθηκαμε, καναμε wow τις πρωτες φορες, ΦΤΑΝΕΙ!

Καθε sci-fi/mindgame ταινια τα τελευταια χρονια μονιμως αφηνει ανοικτο το "ηταν ολα ενα ονειρο"

ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ, αν παιζει το ολα ηταν ενα ονειρο μονιμα τοτε δεν εχει νοημα να δουμε καμια ταινια, ακομα και το Ραμπο 12 θα ειναι "ενα ονειρο στο μυαλο του Συνταγματαρχη" και χανουν την αξια τους. Που να παρει, ειναι σαν να δινεις την ιδια λυση σε καθε γριφο και να ειναι η σωστη. Ακομα χειροτερα ειναι σαν ο Μεγας Αλεξανδρος να εκοψε 30 γορδιους δεσμους. Ε, την 1η φορα εισαι μαγκας, αποκει και περα εισαι απλα καποιος που δεν μπροει να λυσει κομπους

Δημοσ.

Οτι ειναι campy και εντελως πιστο στο family friendly God Bless America της Golden Age των κομιξ την εποχη που γυριστηκε

Ενω του Μπαρτον ειναι self-righteous σε φαση "Κοιτα τι γαματος ειμαι αν σε ολη την ταινια βαλω 3 gargoyles παραπανω και 10 λαμπες λιγοτερο και δεν δωσω κανενα σεβασμο στους χαρακτηρες"

Το αστειο ειναι οτι η κιτσαρια που ποσταρεις ειναι πολυ πιο πιστη στα κομικς της εποχης της αποτι ηταν του Μπαρτον στη δικη τους

Δημοσ.
Οτι ειναι campy και εντελως πιστο στο family friendly God Bless America της Golden Age των κομιξ την εποχη που γυριστηκε

Ενω του Μπαρτον ειναι self-righteous σε φαση "Κοιτα τι γαματος ειμαι αν σε ολη την ταινια βαλω 3 gargoyles παραπανω και 10 λαμπες λιγοτερο και δεν δωσω κανενα σεβασμο στους χαρακτηρες"

Το αστειο ειναι οτι η κιτσαρια που ποσταρεις ειναι πολυ πιο πιστη στα κομικς της εποχης της αποτι ηταν του Μπαρτον στη δικη τους

Γούστα είναι αυτά.

Εμενα μου άρεσαν τα 2 του Μπάρτον εσένα σου άρεσε του Νόλαν και της παραπάνω σειράς Batman που έπαιζε την δεκαετία του 90 και σε ενα ελληνικό κανάλι της κακιάς ώρας. (new channel αν θυμάμαι καλά)

Και μόνο απο αυτό μπορεί κάποιος να βγάλει τα συμπεράσματα του για το γούστο μας, και την υποκειμενικότητα αυτού .:P

Όσο για το Inception εξακολουθώ να εχω την ίδια άποψη που είχα και αρχικά.

Δεν είχε δυνατούς χαρακτήρες εκτος πρωταγωνιστή. Το παράκανε μελό με την Mel και είχε αχρείαστη δράση που το έκανε σε κάποια σημεία βαρετό.

Το μόνο που με εντυπωσίασε απο την ταινία ηταν το trailer...

Δημοσ.

Βασικα, για να μην μενουν παρεξηγησεις, ΔΕΝ μου αρεσε η σειρα η παλια. Αλλο 'τη σεβομαι γιατι στην Αμερικη του μεταπολεμου και της Ψυχροπολεμικης Περιοδου υπηρχαν αλλες αξιες και ιδεες' και αλλο μου αρεσε

Στου Μπαρτον τις επιλογες θα ειχα ενα σεβασμο αν δεν βιαζε τα κομικς τις εποχης του και δεν μασκαρευε το goth του σε αποψη.

Η διαφορα ειναι οτι στη σειρα ηταν σαν καποιος να φοραει μια μασκα επειδη ειναι αποκριες, οποτε γινεται χαβαλε, ενω ο Μπαρτον ειναι ο τυπος που κανει γκριματσες μες στη μαπα σου

Δημοσ.
Καθε sci-fi/mindgame ταινια τα τελευταια χρονια μονιμως αφηνει ανοικτο το "ηταν ολα ενα ονειρο"

Για πες μερικές που το αφήνει ανοικτό γιατί δε μου 'ρχονται...

• Super Moderators
Δημοσ.

Mηνύματα που αποκαλύπτουν την υπόθεση ή μέρος της υπόθεσης ταινιών αφαιρέθηκαν.

Την επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό, θα αναγκαστούμε να αφαιρέσουμε ΚΑΙ τα μέλη που δημοσιεύουν παρόμοια μηνύματα. :mad:

Δημοσ.

Την επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό, θα αναγκαστούμε να αφαιρέσουμε ΚΑΙ τα μέλη που δημοσιεύουν παρόμοια μηνύματα. :mad:

Αφαιρέθηκε και το δικό μου που είχε quote μέσα spoiler ?

Οκ.. ας ξανακάνω διαφήμιση το spoilered thread...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3568541

• Moderators
Δημοσ.

Offtopic

Αφαιρέθηκε και το δικό μου που είχε quote μέσα spoiler ?

Λογικο δεν ειναι?

Οκ.. ας ξανακάνω διαφήμιση το spoilered thread...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3568541

Και στο οποιο και παλι δεν θα πρεπει να αναφερoνται spoilers αλλων ταινιων.Κοινως τα spoilers για το inception καλα δουλεψαν στο παρον thread,οι 4-5 αλλες που αναφερατε ηταν το προβλημα.Πχ,ευχτυχως εχω δει το shutter island αλλα οχι και το lost highway.

Δημοσ.

δεν εκανα κανα εγκλημα απλα ρωτησα με λαθος τροπο. σιγα μη μπω και φυλακη. οκ my fault but take it easy...

απαντηση για το ερωτημα που εκανα θα παρω?

Δημοσ.

ΗηηΗηηη δεν το είδες ακόμα; ντροπή. (Στο τέλος πεθαίνει;Ρ)

Απόψε ίσως παω για 2η προβολη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...