Προς το περιεχόμενο

Inception (2010)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα και το είδα σήμερα στην Αθήνα.Περίμενα ότι θα είναι πίτα το σινεμά αλλά τελικά ήταν αρκετά άνετα.

Αν και θα ήθελα να το δω δεύτερη φορά για να έχω μια καλύτερη και αντικειμενικότερη άποψη , οι πρώτες εντυπώσεις δεν ήταν οι καλύτερες ή τουλάχιστον αυτές που περίμενα.

Η γενική αίσθηση που πήρα είναι ότι δημιούργησαν μια ταίνια ναι μεν καλοδουλεμένη αλλά όχι ουσιαστική,μια ταινία που πάει για να πουλήσει και όχι μια ταινία που θα αφήσει εποχή στυλ matrix(νομίζω ότι προσπάθησαν αλλά δεν τους βγήκε)Ισως να είναι λάθος που την συγκρίνω με το matrix.

Απίστευτη φωτογραφία και εικόνα

Σενάριο αρκετά καλό, με κράταγε , ίσως όμως κάποιες φορές να με κούρασε(άνευ λόγου πολυπλοκότητα)

Μου άρεσε πολύ η ιδέα του ονείρου μέσα στο όνειρο ,του ασυνείδητου και της διείσδυσης σ΄αυτό, και γενικότερα όλο το χάσιμο και το μυστήριο.

Από αυτήν την οπτική γωνία η ταινία είναι διδακτική όσον αφορά την αίσθηση πραγματικότητας-ονείρου , συναισθημάτων-"προβολών" και ενοχών.

Από Ερμηνείες για μένα χάνει η ταινία.

Ο Λεο καλός όπως πάντα αλλά πιστέυω ότι έχει τον ίδιο χαρακτήρα σε όλες τις ταινίες του και είναι λίγο μονότονο(κατάτα αλλα μου πέρναει συναίσθημα).

Η Αριάδνη( Ellen Page)δεν με έπεισε, μου έδωσε την αίσθηση της άπειρης

Η Μαλ(Marion Cotillard) πολύ καλή για'μένα

Ο Joseph Gordon-Levitt κενός

Ο Tom Hardy καπου εδώ μέσα διάβασα ότι αξίζει τον τίτλο του cool και θα συμφωνήσω. Ο χημικός άντε γεια σου.

Θα περιμένουμε Ν2;

Βασικά, σόρι κιόλας, αλλά ούτε τρίχα από το δεξί @ του Inception δεν είναι το Matrix.

Επίσης, προσωπικά οι ερμηνείες μου φάνηκαν όλες πολύ καλές - έχει βάλει ο Νόλαν το χεράκι του και σ' αυτό.

• Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πολυ καλα εκανε, γτ το real time ηταν στο επιπεδο του ονειρου :-)

σωστο δν το ειχα σκεφτει αυτο

αλλα και παλι με αφησε κενη η ολη ταινια

Δημοσ.
Βασικά, σόρι κιόλας, αλλά ούτε τρίχα από το δεξί @ του Inception δεν είναι το Matrix.

Επίσης, προσωπικά οι ερμηνείες μου φάνηκαν όλες πολύ καλές - έχει βάλει ο Νόλαν το χεράκι του και σ' αυτό.

Διάβασα το ποστ σου πιο πάνω και οκ ειναι η άποψη σου (μαλλόν και η άποψη των περισσοτέρων) αλλά τι είναι αυτο που την κάνει τόσο μοναδική 10/10;

Δημοσ.

10/10 μόνο το Oldboy αλλά 9/10 ναι.

Φωτογραφία, σκηνοθεσία, μουσική, σενάριο, αφήγηση (ονειρική), δουλεμένο CGI, τι άλλο θες?

Δημοσ.
Διάβασα το ποστ σου πιο πάνω και οκ ειναι η άποψη σου (μαλλόν και η άποψη των περισσοτέρων) αλλά τι είναι αυτο που την κάνει τόσο μοναδική 10/10;

Απορω με την απορια σου... :-D

Δημοσ.

για να καταλαβω δλδ,

τελικα ειναι 3 οι εκδοχες;

1) να ηταν ονειρο ολο αυτο που εβλεπε (ολη η ιστορια με τον φισερ) και στην πραγματικοτητα ειχαν ζησει με την γυναικα του, ειχαν κανει παιδια, γερασει και πεθανει μεσα σε ενα ονειρο;

2) να ηταν πραγματικοτητα;

3) να ηταν ονειρο ολη η ταινια;

μηπως μπορει κανεις να εξηγησει τι συνεβη;

Δημοσ.

Ωραίο καλογυρισμένο με καλό κάστ και μπόλικο καλό εφέ με την βοήθεια και του υπολογιστή χωρίς να κάνει μπαμ. Αλλά ώς το νταμπαντούπα στην ανταρκτική με κράτησε μετά άρχισα να βλέπω τα δικά μου όνειρα.

Ελπίζω να μην ροχάλιζα.:lol:

Κάπου η ιστορία με τα ομαδικά όνειρα (πιο πιθανό να ξυπνήσουμε στο Matrix παρά αυτό...) κάπου ο Νόλαν που δε μου άρεσε ούτε στο τελευταίο batman σε σχέση με τα 1α του Μπάρτον.

Τι να πω δεν ξέρω???

Ίσως απλά ήμουν κουρασμένος.

Το primer μου άρεσε καλύτερα.

Βασικά καμία σχέση εκει βλέπεις άνετα 2 ώρες ταινία και μετά κάθεσαι άλλες δυο ώρες και το συζητάς να βγάλεις άκρη.

Μετά γράφεσαι σε κανα φόρουμ να πάρεις και άλλες γνώμες κτλ κτλ.

• Super Moderators
Δημοσ.
κάπου ο Νόλαν που δε μου άρεσε ούτε στο τελευταίο batman σε σχέση με τα 1α του Μπάρτον.

faggotry alert...

Δημοσ.

κάπου ο Νόλαν που δε μου άρεσε ούτε στο τελευταίο batman σε σχέση με τα 1α του Μπάρτον.

Blasphemy και προετοιμασου απλα γι΄άυτο που θα επακολουθησει και εχεις να υπομεινεις.ΧΑΧΑ

Δημοσ.
Blasphemy και προετοιμασου απλα γι΄άυτο που θα επακολουθησει και εχεις να υπομεινεις.ΧΑΧΑ

Ναι το πιασα το υπονοούμενο.:lol:

Δημοσ.

omg OMG OMG OMG :X

Προσκυνώ Nolan θα γίνω fanboy μέχρι αηδίας!

Δημοσ.

Α καλα. Αμα ειναι να μη καταλαβαινεις τι ταινια, καλυτερα να τη δω στο σπιτι που θα μπορω να παταω και ενα Pause..

Δημοσ.
Α καλα. Αμα ειναι να μη καταλαβαινεις τι ταινια, καλυτερα να τη δω στο σπιτι που θα μπορω να παταω και ενα Pause..

Ναι, καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...