Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Πήρε τίποτα το αυτί σου για 3D στην Κομοτηνή; Γιατί αν είναι να είναι απλό, θα πάω σήμερα στη Δράμα :ο Η πληροφόρησή μου είναι από εδώ: http://www.i-ticket.gr/main/scheduled.jsp?eventid=3367&multiid=00016 Δεν γίνεται κάποια αναφορά σε 3D. (ούτε, για να πω την αλήθεια, θα ήθελα να πληρώσω τα extra ευρώ για το 3D).
konnak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Η ταινία αγγίζει την τελειότητα. Δεν έχω λόγια. Είναι από τα λίγα 10/10 που θα έβαζα που δεν χωράνε αμφιβολία. Αύριο ίσως γράψω παραπάνω πράγματα που θα έχει καταλαγιάσει λίγο ο ενθουσιασμός. Πήγα με τεράστιες προσδοκίες και ήταν πολλά... επίπεδα () καλύτερη. Ο Νόλαν είναι ιδιοφυΐα. Πραγματικά τέτοια σχεδίαση θα χρειάστηκε απίστευτο χρόνο δουλειάς. ΥΓ: Sellers (τώρα διάβαζα προηγούμενα σχόλια), θα παραμιλάς... ΥΓ2: Και οι άλλοι οι άχρηστοι στο Lost 6 χρόνια για να καταλήξουν στο ότι δεν μπορούσαν να εξηγήσουν όλα όσα έδειξαν κατά καιρούς. Ο άλλος σε 2,5 ώρες έχτισε, εξήγησε και αποδόμησε το πιο πολύπλοκο κινηματογραφικό μωσαϊκό, σκηνοθετώντας το αριστοτεχνικά, βγάζοντας από κάθε ηθοποιό που συμμετείχε το 150%, κάνοντας 2:30 ώρες να μοιάζουν 1 και κάτι, με ρυθμούς καταιγιστικούς αλλά και πυκνογραμμένο και απίστευτα μελετημένο και καλογραμμένο σενάριο. Αύριο αναλυτικά...
antonl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μόλις επέστρεψα κι εγώ απ την προβολή. Όπως τα λέει ο konnak απλά με λιγότερο ενθουσιασμό
seishirosakura Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Εμείς τελειώσαμε από σήμερα... πολλάκις. 9.5/10 μέχρι να καταλάβω ένα σημείο που με απασχολεί ακόμα. DiCaprio, στα στάνταρ των Departed και Shutter Island. Απολαυστικότατοι Levitt και Hardy και μια Page που την βλέπεις χωρίς έναν συνεχή φόβο μήπως τα @@ σου δεν είναι πλέον στη θέση τους. Να λοιπόν τί μπορεί να κάνει ένα ενδιαφέρον σενάριο, με ένα εξαιρετικό cast και έναν σκηνοθέτη που αν μη τι άλλο έχει αποδείξει τον εαυτό του σε τέτοιου είδους ταινίες. Ένα παραπονάκι είναι ότι περίμενα ένα πιο αξιομνημόνευτο soundtrack (όχι ότι είναι άσχημο, απλώς δεν ξεχώρισε τόσο πολύ στην ταινία) Μια παρατήρηση μόνο για όσους πόσταραν περί της πολυπλοκότητας του έργου.. Μου φάνηκε πως παρακολουθούνταν αρκετά εύκολα. Το Primer π.χ με είχε μπερδέψει πολύ περισσότερο.
Sellers Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το Primer ρε φίλε μπαίνει στο Νο.1 των πιο μπερδεμένων ταινιών ever.
seishirosakura Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το Primer ρε φίλε μπαίνει στο Νο.1 των πιο μπερδεμένων ταινιών ever. Καλά, ναι - Απλώς μου είχαν δώσει κάποια από τα posts έναν αέρα του στυλ να πάω με μπλοκ και μολύβι (ναι, θα είχε και σβήσιμο) και να κρατάω σημειώσεις. Εν τέλει, είναι αρκετά πολύπλοκο για να χρειαστεί μια διαρκή εγρήγορση ώστε να μην το καταλάβει η στερεοτυπική ξανθιά με το πλούσιο σε όγκο μαλλί που έτυχε να κάθεται μπροστά σου και να κάνει χαζές ερωτήσεις ανά δύο λεπτά στο αγόρι της λες και ξεχνούσε τι γινόταν δευτερόλεπτα μόνο πριν αλλά η ροή παρακολουθούνταν με ευκολία αν πρόσεχες στοιχειωδώς τους διαλόγους.
konnak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 [...] πρόσεχες στοιχειωδώς τους διαλόγους. Στοιχειωδώς; Ακροβατικά έκανα με τα Doritos για να μη λερωθώ με τη σάλτσα όποτε ήθελα να φάω. Μιλάγανε συνέχεια και μόνο 2-3 σκηνές 10 δευτερολέπτων ήταν ανούσιες.
Kasrith Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Στοιχειωδώς; Ακροβατικά έκανα με τα Doritos για να μη λερωθώ με τη σάλτσα όποτε ήθελα να φάω. Μιλάγανε συνέχεια και μόνο 2-3 σκηνές 10 δευτερολέπτων ήταν ανούσιες. Στο τελος οταν επεφτε το vanακι προς το νερο, κρατουσαν ολοι την ανασα? Εγω νομιζω στην αιθουσα που ημουν κανεις δεν ανεπνεε, περιμεναν ολοι να δουνε τι θα γινει...
Vintage Jewel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 μεχρι να πεσει το βαν στο νερο μου ΕΣΠΑΣΕ τα νευρα!παιζει να εκανε 10 λεπτα
seishirosakura Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Στοιχειωδώς; Ακροβατικά έκανα με τα Doritos για να μη λερωθώ με τη σάλτσα όποτε ήθελα να φάω. Μιλάγανε συνέχεια και μόνο 2-3 σκηνές 10 δευτερολέπτων ήταν ανούσιες. Το κόλπο είναι να αγνοείς τους υπότιτλους Και οι 2-3 σκηνές που λες ήταν ανούσιες αλλά ξεκαρδιστικές :Ρ
Kasrith Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 μεχρι να πεσει το βαν στο νερο μου ΕΣΠΑΣΕ τα νευρα!παιζει να εκανε 10 λεπτα Και πολυ καλα εκανε, γτ το real time ηταν στο επιπεδο του ονειρου
antbyron Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Πήγα και το είδα σήμερα στην Αθήνα.Περίμενα ότι θα είναι πίτα το σινεμά αλλά τελικά ήταν αρκετά άνετα. Αν και θα ήθελα να το δω δεύτερη φορά για να έχω μια καλύτερη και αντικειμενικότερη άποψη , οι πρώτες εντυπώσεις δεν ήταν οι καλύτερες ή τουλάχιστον αυτές που περίμενα. Η γενική αίσθηση που πήρα είναι ότι δημιούργησαν μια ταίνια ναι μεν καλοδουλεμένη αλλά όχι ουσιαστική,μια ταινία που πάει για να πουλήσει και όχι μια ταινία που θα αφήσει εποχή στυλ matrix(νομίζω ότι προσπάθησαν αλλά δεν τους βγήκε)Ισως να είναι λάθος που την συγκρίνω με το matrix. Απίστευτη φωτογραφία και εικόνα Σενάριο αρκετά καλό, με κράταγε , ίσως όμως κάποιες φορές να με κούρασε(άνευ λόγου πολυπλοκότητα) Μου άρεσε πολύ η ιδέα του ονείρου μέσα στο όνειρο ,του ασυνείδητου και της διείσδυσης σ΄αυτό, και γενικότερα όλο το χάσιμο και το μυστήριο. Από αυτήν την οπτική γωνία η ταινία είναι διδακτική όσον αφορά την αίσθηση πραγματικότητας-ονείρου , συναισθημάτων-"προβολών" και ενοχών. Από Ερμηνείες για μένα χάνει η ταινία. Ο Λεο καλός όπως πάντα αλλά πιστέυω ότι έχει τον ίδιο χαρακτήρα σε όλες τις ταινίες του και είναι λίγο μονότονο(κατάτα αλλα μου πέρναει συναίσθημα). Η Αριάδνη( Ellen Page)δεν με έπεισε, μου έδωσε την αίσθηση της άπειρης Η Μαλ(Marion Cotillard) πολύ καλή για'μένα Ο Joseph Gordon-Levitt κενός Ο Tom Hardy καπου εδώ μέσα διάβασα ότι αξίζει τον τίτλο του cool και θα συμφωνήσω. Ο χημικός άντε γεια σου. Θα περιμένουμε Ν2;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα