sheik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ναι ξερω, αργει πολυ ακομη αλλα προσωπικα ηδη το περιμενω πως και πως. Christopher Nolan, ενας σκηνοθετης που δεν με απογοητευσε ποτε, ισα ισα ολες του οι ταινιες ειναι στο τοπ10 μου, οποτε δεν υπαρχει λογος να μην ειμαι ενθουσιασμενος απο τωρα. Teaser trailer:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 πράγματι, το trailer είναι άκρως ενδιαφέρον...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ποσο μου την σπαει ο Hans Zimmer. Σε καθε ταινια το ιδιο κοματι βαζει.
Sellers Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Χμ, καλό. Αλλά δεν κατάλαβα το θέμα της ταινίας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 χοντρικά στην περιγραφή του imdb κάτι βλέπεις...
sheik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Η αληθεια ειναι οτι ουτε κι εγω εχω καταλαβει τι παιζει αλλα απο το παρακατω αποσπασμα απο το mftm.blogspot.com κατι τετοιο επιχειρουν και οι παραγωγοι της ταινιας: "Καστ πηγμένο στα αναγνωρίσιμα ονόματα (Marion Cotillard, Ellen Page, Joseph Gordon-Levitt, Michael Caine, Ken Watanabe, και αρκετά ακόμα), γυρίσματα.. στις πέντε ηπείρους (LA, Κάλγκαρι, Λονδίνο, Παρίσι, Τανγκέρη, Τόκιο) και για εφτά μήνες, και θέμα τόσο μυστικό που η Warner να κατεβάζει όσα σχόλια στα φόρα(!) πάνε ελάχιστα πιο μακριά από το "σύγχρονη ταινία επιστημονικής φαντασίας και δράσης τοποθετημένη στην αρχιτεκτονική του νου", όλα έχουν έναν αέρα κλασικής μεγάλης παραγωγής, και προς τα κει δείχνει και το teaser που εμφανίστηκε εξαιρετικά νωρίς στη κινηματογράφησή της, προφανώς για να τονίσει ότι το σινεμά μπορεί να έχει κι άλλη επιλογή εκτός από κακομούτσουνα ξυπόλυτα ψηφιακά στρουμφάκια στο διάστημα. Y.Γ Ασχετο, ο Nolan εχει καμια ψυχωση με τον Michael Caine?Σε καθε ταινια του μεσα θα τον βρεις
speedy23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Επαιζε στο memento και στο insomnia? Eχεις δικιο παντως καθως εχει παιξει και στα 2 Μπατμαν του Νολαν αλλα και στο prestige.
soturin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 εκτός από κακομούτσουνα ξυπόλυτα ψηφιακά στρουμφάκια στο διάστημα. Aυτό ήταν μπηχτή για ποιο; Πολύ δυνατό teaser πράγματι
MixalisX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Εχει κανείς ακούσει την έννοια viral marketing??????????????? Εγινε προφανώς και μόδα στο Hollywood... Και κάτι ακόμα... αφού είναι τόσο καλά κρυμμένο μυστικό το σενάριο και η ίδια η παραγωγή, γιατί μας τα ζαλίζουν από τώρα?
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Aυτό ήταν μπηχτή για ποιο; Για το Avatar φανταζομαι. Εγω παντως κραταω μικρο καλαθι και για τα δυο.
zenso Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Κι εγώ,άλλωστε οι πιθανότητες για ευχάριστη έκπληξη είναι περισσότερες έτσι. Βλέποντας το teaser θυμήθηκα μια αγαπημένη μου ιστορία από Rosa, A Matter of Some Gravity. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για οπτική απεικόνιση,αυτή των αλλαγών στη βαρύτητα. Επίσης [...] αφού είναι τόσο καλά κρυμμένο μυστικό το σενάριο και η ίδια η παραγωγή, γιατί μας τα ζαλίζουν από τώρα? είναι σαφές ότι θέλουν να δημιουργήσουν hype frenzy,και κρίνοντας από τυχαία σχόλια στο yt - όπως αυτό wow...i would cut of one finger if i had the chance to see this movie now!!!!)))) είναι σαφές ότι θα λειτουργήσει.
Sellers Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Και μένα ψιλομαλακία μου μυρίζει η δουλειά. Μου την δίνει αυτός ο τρόπος διαφήμισης που κάνει μπαμ ότι θέλουν να σε κερδίσουν με την περιέργεια και μόνο. Σίγουρα θα δουλέψει. Ακόμα και αν σου πούν ότι αυτός ο κουβάς έχει μέσα σκατά δεν θα πειστείς μέχρι να βάλεις το δάχτυλο σου να βεβαιωθείς.
MixalisX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ακόμα και αν σου πούν ότι αυτός ο κουβάς έχει μέσα σκατά δεν θα πειστείς μέχρι να βάλεις το δάχτυλο σου να βεβαιωθείς. καλά, πάρε πρώτα μια μυρωδιά πριν μπεις και με τα μούτρα μέσα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Αυτά είναι teaser... Περιμένω πολλά από αυτή τη ταινία. Ο Nolan στη κορυφή μετά το πάταγο του Batman έχει την ευκαιρία και την ελευθερία εκτιμώ να παρουσιάσει αυτό που έχει στο μυαλό του όπως ακριβώς θέλει και χωρίς παρεμβάσεις. Για να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα