Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Wireless Thomson TG585 v7

kfoynt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Άλλο ένα πρόβλημα για Thomson! :-D

Το έχω τώρα 2 μέρες, το βάζω στο πισί του κάνω κανονικά ρυθμίσεις, όλα μια χαρά, και wireless και όλα.

Επειδή το έχω πάνω απο το κρεβάτι μου, λέω ένα βράδυ θα το κλείσω να μην τρώω και την ακτινοβολία :rolleyes::rolleyes:. Που να φανταζόμουν όμως...:-D

Το ανοίγω την άλλη μέρα, η λυχνία για wireless ήταν αναμένη, οι ρυθμίσεις μια χαρά... έλα μου όμως που το δίκτυο δεν φαινόταν πουθενα...

Το έψαξα λίγο, και κάπου έλεγαν να το κλείσω και να το βγάλω από την μπρίζα για κανένα 10λέπτο. Το έκανα και το δίκτυο μου εμφανίστηκε, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ! έκανα disable όλα τα security αλλά πάλι δεν συνδέεται...

Help!! να το πάω για αλλαγή??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:27 ----------

ααα firmware: 7.4.2.7

Δημοσ.

Help!! να το πάω για αλλαγή??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:27 ----------

ααα firmware: 7.4.2.7

Οπωσδηποτε......... και αν δε το παιρνουν πισω......... πληρωσε τους :X

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι εκπομπής του ασύρματου δικτύου, μήπως και φτιάξει. Από το Web interface θα πας Home Network > Interfaces > WLAN > Configure.

Δημοσ.

Πήγα τελικά και μου το άλλαξαν, έρχομαι σπίτι, κάνω τις ρυθμίσεις και πάλι τα ίδια...:mad::mad::mad:

Άλλαξα το channel και προς το παρόν ειναι οκ...

άντε να δούμε...

Δημοσ.

Σε μένα έκανε αποσυνδέσεις στο ασύρματο δίκτυο όποτε το είχα στην αυτόματη επιλογή καναλιού. Επιλέγοντας manually κάποιο κανάλι (π.χ. το 4 που το έχω τώρα) όλα καλά.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο...

Τα δίκτυα εκπέμπουν πάντα σε ένα κανάλι? γιατι τώρα το έχω βάλει στo Manual και έχω ένα συγκεκριμένο κανάλι, και φοβάμαι μήπως είναι πιο ευάλωτο σε επιθέσεις (έχω WPA+WPA2, και το multicast ειναι enable).

Άμα έχω hidden το δίκτυο, υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθώ από xp??

Δοκιμάσα να προσθέσω το δίκτυο από τις ρυθμίσεις-ιδιότητες(κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι γιατι δεν έχω xp) αλλα δεν μπορούσε να συνδεθεί.

Δημοσ.
Οπωσδηποτε......... και αν δε το παιρνουν πισω......... πληρωσε τους :X

αστειακια.

Να ρωτήσω κάτι άλλο...

Τα δίκτυα εκπέμπουν πάντα σε ένα κανάλι? γιατι τώρα το έχω βάλει στo Manual και έχω ένα συγκεκριμένο κανάλι, και φοβάμαι μήπως είναι πιο ευάλωτο σε επιθέσεις (έχω WPA+WPA2, και το multicast ειναι enable).

Άμα έχω hidden το δίκτυο, υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθώ από xp??

Δοκιμάσα να προσθέσω το δίκτυο από τις ρυθμίσεις-ιδιότητες(κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι γιατι δεν έχω xp) αλλα δεν μπορούσε να συνδεθεί.

οχι δεν ειναι πιο ευαλωτο το ενα καναλι απο το αλλο.β.τα περισσοτερα ρουτερ εκμπεμπουν 1,6,11 Που δεν πεφτει καθολου το ενα πανω στο αλλο.δεν υπαρχει λογος για hidden ssid.απλα ειναιεναμετρο παραπανω.το βασικο ειναι wpa2.απο εκει και περα εξτρα μετρα ειναι κλειδωμα με Mac address και hidden ssid και αλλα καλουδια που εχει το speedtouch οταν καποιος παει να γινει add να σε ρωταει.απο εκει και περα μου εχει τυχει σε 2-3 speedtouch na mhn βλεπουν το ασυρματο δικτυο και με το που εβαλα καρφωτα καναλι να παιζει.μπoρει να ειναι παρεμβολες απο αλλου οπως καποιος εδωμεσα που ειχε θεμα με εναν ασυρματο δεκτη τηλεορασης κατι τετοιο.και οσο ξερω νομιζω το προσθετεις και παιζεις στα xp αφου βαλεις και το αναλογο κλειδωμα.αλλα για αρχη δοκιμασε χωρις να ειναι hidden.

Δημοσ.

επισης με το netstumler βλεπεις ολα τα υπολοιπα δικτυα και σε τι καναλια παιζουν οι αλλοι καθως και ποσο δυνατο ειναι το σημα για να ξερεις ποιο παιζει δυνατα εκει που εισαι και στο ιδιο καναλι με σενα.

Δημοσ.
και οσο ξερω νομιζω το προσθετεις και παιζεις στα xp αφου βαλεις και το αναλογο κλειδωμα.αλλα για αρχη δοκιμασε χωρις να ειναι hidden.

Χωρίς hidden, παίζει μια χαρά...

Νομίζω έχω πρόβλημα με τα encryption, γιατι στα xp δεν μου βγάζει ακριβώς τα ίδια με αυτά του router.

Συγκεκριμένα στο router έχω:

Security Mode: WPA-PSK

WPA-PSK Encryption: TKIP+AES

WPA-PSK Version: WPA+WPA2

επισης με το netstumler βλεπεις ολα τα υπολοιπα δικτυα και σε τι καναλια παιζουν οι αλλοι καθως και ποσο δυνατο ειναι το σημα για να ξερεις ποιο παιζει δυνατα εκει που εισαι και στο ιδιο καναλι με σενα.

Ναι το έχω σκεφτεί αυτό, έχω βάλει το kismac.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :-D

Δημοσ.

η wpa θα παιξει Η wpa2>οτι υποστηριζει η καρτα σου.τωρα ta xp δεν θυμαμε αν βγαζουν για wpa2 me to zero configuration.κολλησα.μην το κανεις hidden.απλα απεφυγε wep.

Δημοσ.

που να ακουγες για την crypto gia sagem η για speedstream η cl 110.δεν μιλαω για dlink μετα.πολυ ωραιο ρουτερακι ειναι το μονο μειον του για μενα το παραξενο μενου αμα θες να κανεις πολυ παραξενες ρυθμισεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...