jAs0n Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Λοιπον δεν ειμαι ενας διμοφιλης μαθητης στα κοριτσια εχω πολλους φιλους και μερικες φιλες.Θελω να κανω ενα παρτυ για τα δεκατα εκτα γενεθλεια μου και χρειαζομαι πληροφοριες οπως μουσικη dj,promo δηλαδη προσκλησεις κτλ ,μαγαζι,κοστος ,κτλ ???????????????????????????????????χριαζωμαι βοηθεια μεχρι της 15 ιανουαριου 2010
parsifal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Insomnia Wiki. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
dermitzos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 lol... Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 χριαζωμαι βοηθεια μεχρι της 15 ιανουαριου 2010 Βρε...Μην αγχνωνεσαι τοσο πολυ απτα 16 σου. Εχεις περιθωριο 5 μηνες να οργανωσεις ενα απλο παρτακι και εσυ απο τωρα ψαχνεσαι για το τι και το πως? Αραξε πηγαινε για κανενα μπασκετακι με την παρεα σου, ξεκινα σχολειο και κατα τα Χριστουγεννα ελα να το ξανασυζητσουμε. Εξαλλου τοτε θα ειναι και διαφορετικα τα hits αποτι σημερα, αρα δεν εχει νοημα να σου προτεινουμε κατι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.