Praetorianos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Σήμερα μπήκα να κατεβάσω από Mininova και ένα μέλος έγραφε αυτό "Due to Mininovas new filtering procedures download this link to the actual movie torrent." Μέσα αντί για την ταινία, είχε ένα torrent που αν άνοιγες αυτό, τότε άρχισε να κατεβάζει την ταινία. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πως προστατεύεται έτσι ένα παράνομο torrent αφού στην ουσία το όνομα ήταν το ίδιο? Δηλαδή για ποιο λόγο έκρυψαν torrent μέσα σε torrent?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 το έχουν ξανακάνει αυτό αν θυμάμαι καλά... λογικά για τα hash checks ή κάτι τέτοιο υποθέτω? δεν γνωρίζω
Panahs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Πάντως και το επικό "OiNK" private tracker ήταν, άλλα μια χαρά τον ήπιε. Από τότε έχω ξεμείνει δύο ελληνικούς private (πάλι καλά δηλαδή)...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 invite only ήταν?
Land_Of_Banania Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 γιατί πιο αυστηρά? Γιατί δεν είναι public και υποτίθεται μπορεί να ελεγχθεί πιο εύκολα.
chrism4111 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αν κλεισουν οι public νομιζω οτι θα ειναι πλεον αρκετα δυσκολο να βρισκεται περιοχομενο για να φορτωνεται στους private .....Αν ειναι ετσι τοτε ειναι μεγαλο το κακο.....
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Συγκεκριμένα πιστεύω οτι δεν θα πάθει τίποτα το Mininova, όπως δεν έπαθε επίσης το Isohunt πέρσυ το καλοκαίρι...
Panahs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) invite only ήταν? Ναι, και μάλιστα με πολύ αυστηρούς κανονισμούς. Όταν έκλεισε, είχε κάνει ο Trent Reznor δηλώσεις υπέρ του tracker και μετά στα υποστηρικτικά site όλοι αναρωτιώντουσαν ποιος τον είχε καλέσει . Ήταν απίστευτος tracker. O παλίκαρος που το είχε βρισκόταν στην Αγγλία ... Μια μέρα μπούκαρε η Βρετανική Αστυνομία και τον μάζεψε. Είχε γίνει ψιλοχαμός τότε. Το είχε δείξει το BBC και τον είχε βγάλει μέγα κακοποιό και τέτοια. Παίζει να είχαν δείξει κάτι και τα ελληνικά κανάλια. Περισσότερες πληροφορίες για τον Tracker εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Oink%27s_Pink_Palace Αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ από όλα είναι που οι εταιρείες προσπαθούν να μας βγάλουν εγκληματίες (με όλη την έννοια της λέξης). Προσπαθούν να μας πείσουν ότι όταν κάτι γίνεται από εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη δεν είναι καθολικό και κατεστημένο, αλλά κάτι άλλο... δικής τους έμπνευσης... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2009 από Panahs
Dimitris1948 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 όχι το mininova... έχω κατεβάσει άπειρες ταινίες προγράμματα και παιχνίδια από εκεί... κυρίως από εκεί κατεβάζω τι θα κάνω αν το κλείσουν?
user12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 υποτίθετα τα κλειστά registrations και ότι οι νέοι χρήστες γίνονται invite μόνο άπο άλλα μέλη τα οποία συνήθως είναι power users οι οποίοι είναι κάπως απίθανο να κάνουν invite "λάθος άτομο" Και θες να μου πεις οτι ο Διευθυντης της villagecinemas δεν ξερει τους Ελληνικους private trackers για να τους κανει μυνηση αμα φυγουν αμαχητη οι public μην ελπιζετε και πολλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Και θες να μου πεις οτι ο Διευθυντης της villagecinemas δεν ξερει τους Ελληνικους private trackers για να τους κανει μυνηση αμα φυγουν αμαχητη οι public μην ελπιζετε και πολλα ναι αλλά πρέπει να έχει αποδείξεις για να σταθεί η κατηγορία στο δικαστήριο, αν δεν μπορεί για κάποιο λόγο να γίνει registered ώστε να έχει αποδείξεις ότι υπάρχει πειρατικό υλικό μέσα θα τον πιστέψει ο δικαστής για την φουκαριάρα την μάνα του? ως γνωστόν ισχύει το αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου...
Praetorianos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ναι αλλά πρέπει να έχει αποδείξεις για να σταθεί η κατηγορία στο δικαστήριο' date=' αν δεν μπορεί για κάποιο λόγο να γίνει registered ώστε να έχει αποδείξεις ότι υπάρχει πειρατικό υλικό μέσα θα τον πιστέψει ο δικαστής για την φουκαριάρα την μάνα του? ως γνωστόν ισχύει το αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου... [/quote'] [ΔΙΑΦΟΡΑ] Ζητάω κάποιος να με κάνει invite στον κλειστο tracker katevasetaola.com, αμοιβή 100 ευρώ. Απίθανο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 καθόλου, άλλο αυτό και άλλο το να ξέρεις ότι υπάρχουν απλά...
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Παει κ αυτο http://mnstat.com/images/blog/index.html
Members gsarig Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Κι εγώ δε νομίζω πως είναι τελικά τόσο δύσκολο να αποκτήσεις μια πρόσκληση σε όποιον tracker θες. Απλά οι private trackers όσο να 'ναι έχουν πιο περιορισμένο κοινό από τους public, γι' αυτό και δεν έχουν ασχοληθεί μαζί τους ακόμα. Αν κάποια στιγμή κάποιος private tracker μαζέψει πολύ κόσμο, τότε θα ασχοληθούν και μαζί του. Ο στόχος φαντάζομαι είναι να αποτραπεί η μεγάλη μάζα των χρηστών από το να κατεβάζει. Tο αν υπάρχει μια σχετικά μικρή μερίδα χρηστών που την ψάχνουν λίγο περισσότερο και έχουν βρει τις άκρες τους, δε νομίζω ότι τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα