Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι το mininova την τρελα μου............ τα κερατα μου κατεβαζω απο εκει......... τι θα κανω αμα το σουραρουν!!!!!!! :fear::shock::fear::shock::fear::shock::fear::shock::fear::shock::fear:

Δημοσ.

Βασικά είναι το πιο συμμαζεμένο torrent index στο web. Στο TPB, Isohunt κ.τ.λ. χάνει η μάνα το παιδί. Στο mininova έχω την αίσθηση οτι είναι όλα τακτοποιημένα, και βρίσκω συγκεκριμένα αρχεία πολύ εύκολα. Shame αν κλείσει...

Δημοσ.

Να κλείσουν με την ίδια λογική και το google, αφου αν γράψεις αυτο που ψάχνεις πχ Τραμπάκουλας Rapidshare θα σου βγάλει Links, άρα είναι παράνομο

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται πανικος.Αν κλεισει θα ανοιξει αδελφακι.Παντως ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα διοτι κατα την γνωμη μου στην Google υπαρχουν σοβαροτερες τρυπες που κινουνται στα ορια της νομιμοτητας.Οσοι ξερουν καλα να χρησιμοποιουν search engines με λεξεις-κλειδια καταλαβαινουν τι λεω.

Μου κανει εντυπωση παντως που παρα πολλοι ακομη χρησιμοποιουν public.Στους private θελει λιγη υπομονη στην αρχη για να φτιαξεις ενα γερο ratio και μετα εισαι κυριος.

Δημοσ.

Γιατί οι private δεν μπορούν να κλείσουν αντίστοιχα με τους public trackers? Τι τους προστατεύει? Ρωτάω γιατί διαβάζω να αναφέρεστε με σιγουριά στους private.

Δημοσ.

Αν κλείσουν οι μεγάλοι public, μια χαρά θα τους κυνηγήσουν και τους private. Απλά σε αυτή τη φάση τους συμφέρει να κόψουν πρώτα το μεγάλο κεφάλι, γιατί από εκεί κατεβάζει ο μέσος χρήστης που ξέρει μόνο 2-3 βασικά πράγματα περί torrent. Άλλωστε οι Private δεν είναι τόσο διαδεδομένοι και πρέπει από κάπου να έχεις ακούσει για αυτούς για να τους ψάξεις και να τους βρείς.

Δημοσ.
Να κλείσουν με την ίδια λογική και το google, αφου αν γράψεις αυτο που ψάχνεις πχ Τραμπάκουλας Rapidshare θα σου βγάλει Links, άρα είναι παράνομο

:lol::lol::lol: Δεν το ειχα σκεφτει ετσι.........με την λογικη που το βλεπουν αυτοι εχεις απολυτο δικιο!!! :X

:devil:

Δημοσ.

Μικρό το κακό όταν φεύγουν torrent search engines. Όταν κλείνουν trackers είναι το κακό (τα μισά τουλάχιστον public torrents ήταν tracked by thepiratebay :( )

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατί οι private δεν μπορούν να κλείσουν αντίστοιχα με τους public trackers? Τι τους προστατεύει? Ρωτάω γιατί διαβάζω να αναφέρεστε με σιγουριά στους private.

υποτίθετα τα κλειστά registrations και ότι οι νέοι χρήστες γίνονται invite μόνο άπο άλλα μέλη τα οποία συνήθως είναι power users οι οποίοι είναι κάπως απίθανο να κάνουν invite "λάθος άτομο"

Δημοσ.

δεν εχουν δουλεια να κανουν γμτ και ασχολουνται με την πειρατια ελεος οχι το piratebay τωρα και το mininova.....ευτυχως που υπαρχει και το rapidshare....

Δημοσ.

Μαλλον εκφοβισμο πανε να κανουν... και οποιον πιασουν...

Ποινη 5εκ ευρω αν και δεν ειναι ενοχο... πλακα εχει... και εγω βαζω ποινη 10εκ ευρω σε οποιον διαβασε αυτο το μηνυμα... οποιος θελει, πληρωνει!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...