klainmaingr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Όχι το mininova την τρέλα μου. Το μόνο που χρησιμοποιώ απο free για σειρές κτλ είναι....
andreas_g Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Οχι το mininova την τρελα μου............ τα κερατα μου κατεβαζω απο εκει......... τι θα κανω αμα το σουραρουν!!!!!!!
Tilemaxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Βασικά είναι το πιο συμμαζεμένο torrent index στο web. Στο TPB, Isohunt κ.τ.λ. χάνει η μάνα το παιδί. Στο mininova έχω την αίσθηση οτι είναι όλα τακτοποιημένα, και βρίσκω συγκεκριμένα αρχεία πολύ εύκολα. Shame αν κλείσει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ευκαιρία να γυρίσουν όλοι σε private trackers μπας και seedάρουν λίγο
MagicDeSpell Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Και μια επισημη απαντηση για το ολο θεμα στο blog του site http://blog.mininova.org/articles/2009/08/26/mininova-considers-appealing-in-brein-case/
SpY Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Να κλείσουν με την ίδια λογική και το google, αφου αν γράψεις αυτο που ψάχνεις πχ Τραμπάκουλας Rapidshare θα σου βγάλει Links, άρα είναι παράνομο
fearwhatnow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δεν χρειαζεται πανικος.Αν κλεισει θα ανοιξει αδελφακι.Παντως ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα διοτι κατα την γνωμη μου στην Google υπαρχουν σοβαροτερες τρυπες που κινουνται στα ορια της νομιμοτητας.Οσοι ξερουν καλα να χρησιμοποιουν search engines με λεξεις-κλειδια καταλαβαινουν τι λεω. Μου κανει εντυπωση παντως που παρα πολλοι ακομη χρησιμοποιουν public.Στους private θελει λιγη υπομονη στην αρχη για να φτιαξεις ενα γερο ratio και μετα εισαι κυριος.
Land_Of_Banania Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Γιατί οι private δεν μπορούν να κλείσουν αντίστοιχα με τους public trackers? Τι τους προστατεύει? Ρωτάω γιατί διαβάζω να αναφέρεστε με σιγουριά στους private.
Tigran Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Αν κλείσουν οι μεγάλοι public, μια χαρά θα τους κυνηγήσουν και τους private. Απλά σε αυτή τη φάση τους συμφέρει να κόψουν πρώτα το μεγάλο κεφάλι, γιατί από εκεί κατεβάζει ο μέσος χρήστης που ξέρει μόνο 2-3 βασικά πράγματα περί torrent. Άλλωστε οι Private δεν είναι τόσο διαδεδομένοι και πρέπει από κάπου να έχεις ακούσει για αυτούς για να τους ψάξεις και να τους βρείς.
andreas_g Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Να κλείσουν με την ίδια λογική και το google, αφου αν γράψεις αυτο που ψάχνεις πχ Τραμπάκουλας Rapidshare θα σου βγάλει Links, άρα είναι παράνομο :lol: Δεν το ειχα σκεφτει ετσι.........με την λογικη που το βλεπουν αυτοι εχεις απολυτο δικιο!!!
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μικρό το κακό όταν φεύγουν torrent search engines. Όταν κλείνουν trackers είναι το κακό (τα μισά τουλάχιστον public torrents ήταν tracked by thepiratebay )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Γιατί οι private δεν μπορούν να κλείσουν αντίστοιχα με τους public trackers? Τι τους προστατεύει? Ρωτάω γιατί διαβάζω να αναφέρεστε με σιγουριά στους private. υποτίθετα τα κλειστά registrations και ότι οι νέοι χρήστες γίνονται invite μόνο άπο άλλα μέλη τα οποία συνήθως είναι power users οι οποίοι είναι κάπως απίθανο να κάνουν invite "λάθος άτομο"
dimi5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 δεν εχουν δουλεια να κανουν γμτ και ασχολουνται με την πειρατια ελεος οχι το piratebay τωρα και το mininova.....ευτυχως που υπαρχει και το rapidshare....
grnrg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μαλλον εκφοβισμο πανε να κανουν... και οποιον πιασουν... Ποινη 5εκ ευρω αν και δεν ειναι ενοχο... πλακα εχει... και εγω βαζω ποινη 10εκ ευρω σε οποιον διαβασε αυτο το μηνυμα... οποιος θελει, πληρωνει! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα