parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω.Ο ανοιχτος firefox εφταιγε...Τα καταφερα και αλλαξα προφιλ , εκανα συγχρονισμο με xmarks αλλα παλι το facebook σερνεται...Δεν φταιει ο firefox αφου στη δουλεια ειναι ΟΚ αλλα κατι φταιει... Εγκατέστησες επιπλέον add-ons όπως π.χ. το Xmarks και μετά δοκίμασες το Facebook; Δοκίμασες χωρίς κανένα πρόσθετο add-on, με το που πρωτοεκκίνησες δηλαδή τον Firefox;
Evgenios1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Εμενα μου κολλαει το chat !!! και μου εχει σπασει τα νευρα, ξερετε τι παιζει; (ειμαι με chrome)
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Εγκατέστησες επιπλέον add-ons όπως π.χ. το Xmarks και μετά δοκίμασες το Facebook; Δοκίμασες χωρίς κανένα πρόσθετο add-on, με το που πρωτοεκκίνησες δηλαδή τον Firefox; Μονο το xmarks εβαλα.Τιποτα αλλο .Θα δοκιμασω το απογευμα και χωρις αυτο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:09 ---------- Λοιπον....Εφτιαξα νεο προφιλ....Ανοιξε ο firefox και πληκτρολογησα την σελιδα του facebook , εδωσα στοιχεια συνδεθηκα και πατησα να δω το προφιλ μου !!!!! Ενα ολοκληρο λεπτο και τιποτα !!!! Αν στην δουλεια με πολυ χαμηλοτερη συνδεση μου εκανε το ιδιο θα ελεγα οτι φταιει ο browser....Εκει ομως δουλευει κανονικα... :cry:
parsifal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δες και αυτό: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Firefox+never+finishes+loading+certain+websites Αναφέρεται σε ένα trojan με όνομα Vundo που προκαλεί τέτοια προβλήματα. Ακολούθησε τις οδηγίες για να το εντοπίσεις και να το αφαιρέσεις (αν υπάρχει στο σύστημά σου).
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δες και αυτό: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Firefox+never+finishes+loading+certain+websites Αναφέρεται σε ένα trojan με όνομα Vundo που προκαλεί τέτοια προβλήματα. Ακολούθησε τις οδηγίες για να το εντοπίσεις και να το αφαιρέσεις (αν υπάρχει στο σύστημά σου). Κατεβασα το utilitie της MS και αρχισε να ψαχνει....Ιδωμεν.
Antwni Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μπες από ασφαλή λειτουργία να δεις αν κάνει το ίδιο..
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 θα δοκιμασω αυριο να βαλω windows 7 να δω αν το κανει κι εκει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Το πρωτο μου post με "επισημα" windows 7 και firefox. Που αλλου ???? Εδω !!!!! Το facebook ειναι μια χαρα και με firefox...
Nomikaria Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Το πρωτο μου post με "επισημα" windows 7 και firefox. Που αλλου ???? Εδω !!!!! Το facebook ειναι μια χαρα και με firefox... Αντε μπράβο! Λες τα Vista να σου δημιουργούσαν πρόβλημα;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Οτι και να πω δεν στεκει γιατι και στη δουλεια vista εχω με firefox και δεν εχω προβλημα . Ξαναγυρισα για την ωρα στα vista γιατι η HP δεν εχει ακομα drivers για το πολυμηχανημα μου. Επισης η ελληνικη εκδοση που εβαλα δεν εχει την βοηθεια στα ελληνικα.
ssof Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δεν είδα να έχει αναφερθεί στα προηγούμενα ποστ. Ότι πρόβλημα μου έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα sto firefox τo έχω λύσει μα καθαρισμό της cache.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.