Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ή μπορείς τσακ-μπαμ να αποκλείσεις ότι φταίει η τελευταία έκδοση (που δεν φταίει, γιατί κι εγώ και άλλοι συμφορουμίτες θα σε διαβεβαιώσουν ότι παίζει κανονικά το FB σε v3.5.2), δοκιμάζοντας με φρέσκο Firefox προφίλ, σύμφωνα με τις οδηγίες που έγραψα παραπάνω. Ευχαριστω.Καποιος εγραψε οτι υπαρχει γενικοτερο προβλημα firefox και facebook πιο πισω .
parsifal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αρκεί μία περί του αντιθέτου μαρτυρία όμως για να ακυρώσει τη γενική ισχύ της δήλωσης. Αυτό δεν υπαγορεύει η λογική;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αρκεί μία περί του αντιθέτου μαρτυρία όμως για να ακυρώσει τη γενική ισχύ της δήλωσης. Αυτό δεν υπαγορεύει η λογική; Οχι βεβαια αλλα αξιζει μια διερευνιση.Ναχουμε και μια ασχολια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:54 ---------- Τωρα που γυρισα λιγο πισω υπαρχουν 3 αρνητικες δηλωσεις και δυο θετικες με την δικη σου...Με ολη την εκτιμιση για την πολυτιμη βοηθεια σου φυσικα ....Αν η εκδοση στη δουλεια ειναι πιο παλια θα επιχειρησω downgrade.
parsifal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δεν είναι θέμα πλειοψηφίας. Αν έστω και σε έναν χρήστη Firefox 3.5.2 το Facebook παίζει κανονικά, τότε η δήλωση «Ο Firefox 3.5.2 έχει πρόβλημα με το Facebook» προφανώς δε μπορεί να είναι αληθής. Παραλλαγές όπως π.χ.: 1. «Η ύπαρξη ορισμένων Firefox Add-ons ή συνδυασμός τους, σε Firefox 3.5.2 προκαλεί προβλήματα στην πρόσβαση στο Facebook» 2. «Corruption του τρέχοντος Firefox profile μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην πρόσβαση στο Facebook» ...μπορεί να είναι αληθείς. Όχι όμως η αρχική δήλωση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δεν είναι θέμα πλειοψηφίας. Αν έστω και σε έναν χρήστη Firefox 3.5.2 το Facebook παίζει κανονικά, τότε η δήλωση «Ο Firefox 3.5.2 έχει πρόβλημα με το Facebook» προφανώς δε μπορεί να είναι αληθής. Παραλλαγές όπως π.χ.: 1. «Η ύπαρξη ορισμένων Firefox Add-ons ή συνδυασμός τους, σε Firefox 3.5.2 προκαλεί προβλήματα στην πρόσβαση στο Facebook» 2. «Corruption του τρέχοντος Firefox profile μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην πρόσβαση στο Facebook» ...μπορεί να είναι αληθείς. Όχι όμως η αρχική δήλωση. Οχι μονο η δικη μας ψυχη αλλα τα των pc μας ειναι αβυσσος !!!:-D:-D:-D:-D
tzotzo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δεν είναι θέμα πλειοψηφίας. Αν έστω και σε έναν χρήστη Firefox 3.5.2 το Facebook παίζει κανονικά, τότε η δήλωση «Ο Firefox 3.5.2 έχει πρόβλημα με το Facebook» προφανώς δε μπορεί να είναι αληθής. Παραλλαγές όπως π.χ.: 1. «Η ύπαρξη ορισμένων Firefox Add-ons ή συνδυασμός τους, σε Firefox 3.5.2 προκαλεί προβλήματα στην πρόσβαση στο Facebook» 2. «Corruption του τρέχοντος Firefox profile μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην πρόσβαση στο Facebook» ...μπορεί να είναι αληθείς. Όχι όμως η αρχική δήλωση. χαρα στο κουραγιο σου
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Τελικα και στη δουλεια ιδια εκδοση εχω...Το μεσημερι θα τον απεγκαταστησω σπιτι και θα τον ξαναεγκαταστησω.
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Τελικα και στη δουλεια ιδια εκδοση εχω...Το μεσημερι θα τον απεγκαταστησω σπιτι και θα τον ξαναεγκαταστησω. Δε θα κερδίσεις τίποτα έτσι, η νέα εγκατάσταση θα εντοπίσει το παλιό προφίλ και θα χρησιμοποιήσει αυτό. Εκτός αν, κατά την απεγκατάσταση, βάλεις τικ στην επιλογή "Remove my Firefox personal data and customizations". Το οποίο όμως, παραδόξως (ή μήπως όχι; ), είναι απολύτως ισοδύναμο με το να μην απεγκαταστήσεις τον Firefox αλλά να τον τρέξεις με φρέσκο προφίλ, που σε έχω πρήξει τόσην ώρα πιο πάνω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δε θα κερδίσεις τίποτα έτσι, η νέα εγκατάσταση θα εντοπίσει το παλιό προφίλ και θα χρησιμοποιήσει αυτό. Εκτός αν, κατά την απεγκατάσταση, βάλεις τικ στην επιλογή "Remove my Firefox personal data and customizations". Το οποίο όμως, παραδόξως (ή μήπως όχι; ), είναι απολύτως ισοδύναμο με το να μην απεγκαταστήσεις τον Firefox αλλά να τον τρέξεις με φρέσκο προφίλ, που σε έχω πρήξει τόσην ώρα πιο πάνω. Ευχαριστω αλλα δεν εχω καταλαβει (ντροπη μου...) πως κανω νεο προφιλ.
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μα έγραψα οδηγίες πιο πάνω! Καταρχάς, δεν χρειάζεται καν να κάνεις απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση. Αρκεί να πατήσεις WinKey+R (ή Start > Run...) και να εκκινήσεις τον Firefox με την παράμετρο -P ή -profilemanager. Δηλαδή: Κλικ για πλήρες μέγεθος: [ATTACH]15214[/ATTACH] Από τον Profile Manager που θα ανοίξει, δημιουργείς ένα νέο profile στον υποκατάλογο που θέλεις. Εκκινώντας τον Firefox με φρέσκο profile, όλες οι ρυθμίσεις επανέρχονται στις αρχικές, δεν φαίνονται add-ons εγκατεστημένα κλπ. Μπορείς εννοείται να κρατήσεις και το παλιό profile, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι τα προβλήματα δεν προκαλούνταν τελικά από σφάλματα σε αυτό ή από κάποιο extension conflict ή οτιδήποτε άλλο... Ορίστε και εικονογραφημένα (έχουμε κλείσει τον Firefox πιο πριν): 1. Ένα ενδεικτικό όνομα για το νέο προφίλ που δημιουργούμε 2. Επιλέγουμε σε ποιον κατάλογο θέλουμε να αποθηκευτεί το profile. Δεν είναι απαραίτητο να είναι στο partition ( C: ) του συστήματος, μπορεί να είναι και σε άλλο ώστε σε περίπτωση format να μην χάσουμε τις ρυθμίσεις, τα bookmarks, τα passwords κλπ του Firefox. 3. Κλικ εδώ για συνέχεια 4. Επιλέγουμε το προφίλ που μόλις δημιουργήσαμε 5. Κλικ εδώ για να ξεκινήσει ο Firefox με αυτό το προφίλ Πιο αναλυτικά δε νομίζω πως γίνεται!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Στο εναρξη γραφω firefox - p ή firefox -Profilemanager αλλα μου ανοιγει νεος firefox και οχι επιλογη για αλλαγη προφιλ.Εκει κολησα και χθες....
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 1. Πρέπει οπωσδήποτε να μην υπάρχει ήδη ανοικτός Firefox (το έχω γράψει παραπάνω). Τον κλείνουμε λοιπόν πρώτα 2. Η εντολή είναι "firefox -P" (κεφαλαίο P, όχι πεζό) ή "firefox -ProfileManager" (εδώ δεν παίζουν ρόλο κεφαλαία/πεζά, όπως θέλουμε)
punisher_button Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 παιδια εχω καπιο προβλιμα με το facebook ενω ειμαι μεσα σε ολους με διχνει εκτως μονο αν στηλω μνμ σε καποιοα επαφη μου με βλεπουν και οταν κανουν αναζιτηση στο προφιλ μου δεν με εχει μεσα. και σαν να μιν εφταναν αυτα αν καποιος κανει κλικ στην φοτο μου για να γραπσει στον τοιχο μου δεν τον αφηνει και τον βγαζει στην κεντρικι σελιδα τησ ιστιοσελιδασ του τη μπορω να κανω!!!!!!!!!!!????????????????????????????
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 1. Πρέπει οπωσδήποτε να μην υπάρχει ήδη ανοικτός Firefox (το έχω γράψει παραπάνω). Τον κλείνουμε λοιπόν πρώτα2. Η εντολή είναι "firefox -P" (κεφαλαίο P, όχι πεζό) ή "firefox -ProfileManager" (εδώ δεν παίζουν ρόλο κεφαλαία/πεζά, όπως θέλουμε) Ευχαριστω.Ο ανοιχτος firefox εφταιγε...Τα καταφερα και αλλαξα προφιλ , εκανα συγχρονισμο με xmarks αλλα παλι το facebook σερνεται...Δεν φταιει ο firefox αφου στη δουλεια ειναι ΟΚ αλλα κατι φταιει...
sugata Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 παιδια εχω καπιο προβλιμα με το facebook ενω ειμαι μεσα σε ολους με διχνει εκτως μονο αν στηλω μνμ σε καποιοα επαφη μου με βλεπουν και οταν κανουν αναζιτηση στο προφιλ μου δεν με εχει μεσα. και σαν να μιν εφταναν αυτα αν καποιος κανει κλικ στην φοτο μου για να γραπσει στον τοιχο μου δεν τον αφηνει και τον βγαζει στην κεντρικι σελιδα τησ ιστιοσελιδασ του τη μπορω να κανω!!!!!!!!!!!???????????????????????????? Να πας στα privacy settings και να αλλάξεις την επιλογή στα σημεία που σε ενδιαφέρουν. Τα έχει αναλυτικά, οπότε δε νομίζω να συναντήσεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.