NteliX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Συγκεκριμένα έχω τον δίσκο WD5000BMVU ο οποίος είναι εξωτερικός 2,5’’. Ξαφνικά αυτές τις μέρες σταμάτησε να αναγνωρίζετε από τους Υπολογιστές. Δεν ξέρω γιατί αλλά πλέον δεν μπορεί να αναγνωριστεί από κανέναν Υπολογιστή η και λειτουργικό σύστημα. Το θέμα είναι πως όταν το συνδέω παίρνει κανονικά ρεύμα από το USB και γυρνάει στροφές κανονικά έτσι όπως ήταν και πριν όταν λειτουργούσε κανονικά. Ξέρει κανένας τι συμβαίνει εδώ? Αυτή τη στιγμή τον έχω ανοίξει διότι δεν είχε και εγγυηση και δεν ξέρω πώς να το συνδέσω στο Desktop PC. Υπάρχει τρόπος να το συνδέσω στο Desktop Pc μου. Δείτε φωτο πως είναι από μπροστά
T64 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Επειδή έπαθα το ίδιο πριν από λίγες μέρες, άνοιξα το κουτί και προσπάθησα να κολλήσω τον USB θηλυκό κοννέκτορα (αυτό που φαίνεται πρώτο, μπροστά στη φωτογραφία σου), στον οποίο είχαν ξεκολλήσει κάποιες από τις επαφές του. Δυστυχώς, λόγω ότι το μετακινώ αρκετά, δεν κράτησε πάνω από 2 ημέρες. Αγόρασα ένα καινούργιο κουτί (19€) και δουλεύει μια χαρά. Για να το συνδέσεις με SATA και ρεύματος καλώδια στο desktop, δες πως είναι συνδεδεμένος ένας άλλος σκληρός και κάνε το ίδιο.
NteliX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τ64-->Να σε ρωτήσω, τι σκληρό έχεις ? Σε εμένα το θηλυκό mini USB είναι κολλημένο στη πλακετα όπου πλακετα πιάνει όλη την κάτω επιφάνεια του σκληρού. Η πλακετα του δίσκου από κάτω είναι έτσι ακριβώς όπως στη φωτογραφία. Μόνο που δεν είναι S-ATA σύνδεση αλλά mini USB. Υπάρχει τρόπος να το κάνω S-ΑΤΑ έτσι όπως είναι στη φωτογραφία. Τον σκληρό τον πήγα στο πλαίσιο και μου είπαν πως δεν γίνετε τπτ. Έχω απογοητευτεί.
T64 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Βλέπω στην πάνω πλευρά ότι γράφει ATA. Επειδή δεν μπορώ να το διακρίνω στην πρώτη φωτογραφία, ο δίσκος δεν έχει SATA υποδοχές; Αν δεν έχει, μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
NteliX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Βλέπω στην πάνω πλευρά ότι γράφει ATA. Επειδή δεν μπορώ να το διακρίνω στην πρώτη φωτογραφία, ο δίσκος δεν έχει SATA υποδοχές; Αν δεν έχει, μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Ναι γράφει ΑΤΑ.Εχει Υποδοχη mini USB και διπλα το LED, απο πισω εχει κατι πινακια ετσι οπως βλεπεις την εικονα δεξια δυο πιν, εξι στο κεντρο και ενα αριστερα. Αυτό που έχω σκεφτεί είναι ότι για κάποιο λόγω βρίσκονται εκεί τα πιν. Εάν υπάρχει ανταπτορας που να συνδεεται στα πιν αυτά και να βγάζει σε S-ATA φυσικά αφαιρ αφαιρωντας το mini USB και LED.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.