Προς το περιεχόμενο

Δίπλωμα και δικαστήριο

pantelis16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια με σταματησανε τις προαλες και δεν ειχα διπλωμα μαζι μου γιατι δεν εχω βγαλει ακομα και μου ειπαν οτι θα μου ερθει χαρτι για δικαστιριο.

Ξερει κανεις σε ποσο καιρο θα μου ερθει το χαρτι και αν θα φαω προστιμο και ποσο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να κάνει και 2 χρόνια να γίνει το δικαστήριο. Μέχρι τότε αν έχεις βγάλει δίπλωμα, πας στο δικαστήριο, τους το δείχνεις και τελειώνει εκεί η υπόθεση χωρίς πρόστιμο.

Λογικα αμα γίνει δικαστήριο, υπάρχουν και δικαστικα εξοδα..

Ξέρει κανείς τι γίνεται αν εχεις δίπλωμα, αλλά το χεις ξεχάσει σπίτι, και σε πιάσουν?

Τι δικαστικά έξοδα ρέι...

Παίζει να έχω αρπάξει πάνω από δέκα δικαστήρια για δίπλωμα πιτσιρικάς.

Πρέπει να έχει περάσει ~10ετία από τότε που έφαγα το πρώτο.

Μόνο ένα ήρθε.

Πήγα, περίμενα κάμποσες ώρες, μεσημέριασε, πείνασε υποθέτω ο δικαστής, και είπε πως όσοι είναι εκεί για υποθέσεις διπλωμάτων μπορούν να φύγουν, ΑΘΩΟΙ.

Ούτε να το δείξω δεν χρειάστηκε.

Παρ'όλα αυτά pantelis16 δεν είναι καθόλου έξυπνη κίνηση να κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα γιατί αν γίνει η στραβή δεν βρίσκεις δίκιο.

Και καλά να γίνει στραβή και να σε χτυπήσει κάποιος, αν σε ένα χειρότερο σενάριο σου πεταχτεί ένας πεζός και τον χτυπήσεις πώς διάολο θα ξεμπερδεύεις μετά;

Δε θα πληρωσεις τιποτα για το δικαστηριο μην ανχωνεσαι.

Αν οδηγεις χωρις διπλωμα και τρακαρεις ΔΕΝ θα σε καλυψει η ασφαλιστικη να ξερεις.

Και οσον αφορα το φιλο που ρωτα τι γινεται αν ξεχασεις το διπλωμα μαζι, συμφωνα με τον ΚΟΚ (αρθρο 100) θα σου βεβαιωθει παραβαση 20 ευρω οτι δεν φερεις μαζι σου την αδεια ικανοτητας οδηγησης.

Το χαρτί για το δικαστήριο θα το περιμένεις από 6 μήνες μετά που σε έπιασαν έως περίπου 1 χρόνο. Αλλά το πιθανότερο είναι στη πρώτη δίκη να πάρεις αναβολή γιατί το πινάκιο θα είναι γεμάτο και εσύ θα είσαι απ τις τελευταίες δίκες ή αν παίσεις σε καλό πρόεδρο (μου έχει τύχει) θα σου δώσει ένα χρόνο αναβολή για να βγάλεις το δίπλωμα. Δείχνοντας το δίπλωμα δε πληρώνεις μία. Ούτε δικαστικά έξοδα, ούτε τίποτα.

καλο ηταν θα ρωτησεις καπου που να ξερουν σιγουρα...π.χ. δικηγορους ασφαλιστικης σου αν δεν εχεις καποιον γνωστο...

πριν λιγα χρονια διεγραψαν ολες τις υποθεσεις τετοιου τυπου ωστε να μην περιμενεις χρονια για μια δικη...

πριν λιγα χρονια διεγραψαν ολες τις υποθεσεις τετοιου τυπου ωστε να μην περιμενεις χρονια για μια δικη...

Yeap.

Πήρε η μπάλα όλα τα δικαστήρια που είχα!

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...