Fr0z3n Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια παλι connection time out...αλλα νταξει δεν φορτωσα expansion τι φταιει ομως σε αυτο γιατι τοσα dc?
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια παλι connection time out...αλλα νταξει δεν φορτωσα expansion τι φταιει ομως σε αυτο γιατι τοσα dc? Ο σερβερ που πας να μπεις,τ ping έχει;; Άμα είναι τρελά μεγάλο,δν νομίζω να μπεις ποτέ.
Toufas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 οσοι παιζετε mohaa εχετε κατι και δεν γραφετε φωνηεντα?
Fr0z3n Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Στο ιντερνετ καφε που παιζω καμια φορα...μπαινω απο το instant action καπως ετσι λεγεται...εμενα δεν μου το εμφανιζει αυτο....Οχι φιλε το ping ειναι 90-120 σε αυτους μπαινω...
andreapaog328 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 αυθεντικό η όχι το παιχνίδι παίζει. Όταν έπαιζα εγώ θυμάμαι υπήρχαν μέρες που εκεί που βγάζει τους server δεν έβγαζε τίποτα. Περίμενες ξέρω γω 2-3 μέρες και έστρωνε.
palawiaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Κατέβασε το HLSW έχει όλους τους server για mohaa μέσα.Είναι πολύ βολικό. Αλλιώς δες στο μενού σου μήπως έχεις τα φίλτρα ενεργοποιημένα και δεν σε δείχνει τους server
Fr0z3n Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 μα τους βγαζει ρε παιδια τους σερβερ αλλα τρωω dc εγω σας ειπα οτι στο ιντερνετ καφε παντα απο το instant action μπενω μια χαρα και τωρα δεν μου το εμφανιζει αυτο....
fabiawrc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μου αν βρεις ακρη κανονισε να παιξουμε κανα παιχνιδι.παιζω ακομα spearhead!
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα δν έχεις καταφέρει να παίξεις μέχρι τις εκλογές,θα φταίει ο ψηνάκης που δν κατεβαίνει με τ γνωστό κόμμα ,κ σου σαμποτάρει τ δίκτυο σου.. Από instant action ,παίζεις σαν single player όχι στο νετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.