Fr0z3n Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 πριν λιγο εγκατεστησα το μοχα το allied assault και μπηκα κανονικα αποστολες κ ολα αυτα αλλα δεν μπορω να μπω ιντερνετ κατεβασα κ αυτο το gamepsy αλλα τιποτα....θελω να μπω ιντερνετ πως θα γινει αυτο??
outlaw star Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 πριν λιγο εγκατεστησα το μοχα το allied assault και μπηκα κανονικα αποστολες κ ολα αυτα αλλα δεν μπορω να μπω ιντερνετ κατεβασα κ αυτο το gamepsy αλλα τιποτα....θελω να μπω ιντερνετ πως θα γινει αυτο?? θα κάνω χαζή ερώτηση αλλά για να είμαστε σίγουροι..το παιχνίδι είναι αυθεντικό σωστά?
Nikosgiann Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 θα κάνω χαζή ερώτηση αλλά για να είμαστε σίγουροι..το παιχνίδι είναι αυθεντικό σωστά? .....σωστα?...... εεεεε
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 πριν λιγο εγκατεστησα το μοχα το allied assault και μπηκα κανονικα αποστολες κ ολα αυτα αλλα δεν μπορω να μπω ιντερνετ κατεβασα κ αυτο το gamepsy αλλα τιποτα....θελω να μπω ιντερνετ πως θα γινει αυτο?? Δεν μπορείς.
Fr0z3n Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ε ναι εβαλα κ cd key πειτε μου εσεις τον τροπο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:40 ---------- Οριστε κ μια pic να δειτε τι λει...παταω αυτο και με πεταει...
melenegiorgo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εχω την αισθηση οτι θα πρεπει να ανοιξεις καποιες πορτες στο router σου η στο firewall να κανεις καποιο exception
Fr0z3n Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 αυθεντικο ειναι...πως θα μπω ιντερνετ??
melenegiorgo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 αυτο φταιει η δεν ειναι αυθεντικο??? Αφου ειναι αυθεντικο γιατι ρωτας αυθεντικο ειναι...πως θα μπω ιντερνετ?? Γατι δεν δοκιμαζεις αυτο που σου ειπα?
sugata Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 έχεις κατεβάσει το τελευταίο patch - update; έχω την εντύπωση, αν και δε θυμάμαι καλά γιατί πάνε χρόνια από το mohaa... ότι η αρχική version είχε ένα θέμα. Με patch μετά στην ίδια screen που έχεις τραβήξει φωτό, υπάρχει και η επιλογή search for servers. Κατέβασε και το τελευταίο για το allied assault, version 1.11 απ' ό,τι είδα στον γουγλή. Σχετικό για όσους ρωτούν περί αυθεντικότητας: Τo Moh Allied Assault και τα expansions του - Spearhead & Breakthrough, δεν είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό. (το cd key που αναφέρθηκε αν θυμάμαι καλά είναι άσχετο και είχε να κάνει μόνο για τη συνέχιση της εγκατάστασης του παιχνιδιού)
sugata Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 1) Google search -> mohha update 2) Μπες στο πρώτο site που θα σου βγάλει. 3) Κατέβασε το patch 1.11 4) Τρέξε το αρχείο και περίμενε να τελειώσει η εγκατάσταση. 5) Ξεκίνα να παίζεις.
Fr0z3n Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Οκ μια χαρα τωρα μου γραφει browse internet servers δοκιμασα να μπω σε καμια 10αρια connection time out...γιατι συμβαινει αυτο??
sugata Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Είτε αργεί να απαντήσει ο server, είτε έχει γενικότερο πρόβλημα (βέβαια αν έχει πρόβλημα συνήθως ήταν και off -> δε φαινόταν) Δοκίμασε τον επόμενο. Νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις και το χρόνο για το πότε θα σου βγάζει το μήνυμα (default είναι κάπου 15-20 δεύτερα) Συμβουλή: φόρτωσε και τα expansion (breakthrough + spearhead). Θα βρεις περισσότερο κόσμο μέσα, λογικά πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.