Προς το περιεχόμενο

αγορα λειτουργικου

clockwork

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω λειτουργικο windows. να παρω xp pro 64bit? να παω σε vista home,pro?

υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στις εκδοσεις 32bit,64bit? να περιμενω για τα windows 7?

το μηχανημα που θα μπουν ειναι AMD 955,MSI 790FX,4G ram dd3 : me 64βιτ εκδοση θα μπορω να βαλω αλλα 4G μνημη η ειναι υπερβολη?

με ενδιαφερει η "αναβαθμισημοτητα"

η χρηση του θα ειναι απο games μεχρι επεξργασια βιντεο : οχι επαγγελματικη χρηση

και τελος επειδη οι τιμες ειναι τσιμπημενες ξερετε κανα μαγαζακι με καλες τιμες η ειναι fix οι τιμες παντου?

αυτα! ευχαριστω!

Δημοσ.

Αφού θέλεις να έχεις 4GB ram, θα πας αναγκαστικά σε 64bit λειτουργικό, αλλιώς θα σου χάνεις 1GB από τη μνήμη.

Κατά τ' άλλα, επιλέγεις ότι θέλεις ανάλογα με τον οβολό σου.

Ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις και τα w7.

Και οι εκδόσεις pro και οι home δεν έχουν κανένα πρόβλημα όσον αφορά τα games και το video editing.

Αν θέλεις να εκμεταλλευτείς το directx10 στα παιχνίδια, τότε τα Vista (ή τα W7) είναι μονόδρομος.

Μια άλλη επιλογή που πρέπει να κάνεις είναι αν θα είναι Retail ή OEM/VLK το λειτουργικό.

Οι retail είναι πιο ακριβές αλλά μπορείς να τις εγκαταστήσεις σε ότι μηχάνημα θέλεις.

Οι OEM/VLK κλειδώνουν στο hardware (συνήθως στην μητρική) και δεν επιτρέπουν ενεργοποίηση σε άλλο μηχάνημα ή αν αλλάξεις μητρική.

Δημοσ.

Πριν λίγο κοίταζα στο e-shop, στα λειτουργικά έχει μια έκδοση DSP (OEM) Ελληνικών Βίστα γύρω στα 100Ε, με δωρεάν αναβάθμιση στα 7 όταν βγούν.

Βέβαια εξακολουθεί να ισχύει (μεχρι 31/8/09 νομίζω) η προσφορά preorder για τα win7 retail, από amazon.co.uk γύρω στα 85Ε με μεταφορικά - αν μπορείς να περιμένεις μέχρι τέλος οκτωβρίου νομίζω αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση.

Για το 32 ή 64 bit, εγώ έχω καταλήξει οτι σαν απλός χρήστης δεν χρειάζεται να μπλέξω με τα 64, όπου κάποια προγράμματα που έχω ήδη μάθει δεν θα τρέχουν... τα 32 σου προτείνω!

Δημοσ.

ολες οι καινουργιες συσκευες εχουν drivers για 64 bit windows ολα τα καινουργια προγραμματα υποστηριζουν 64 bit windows δεν βρισκω λογο σε καινουργιο συστημα να βαλεις 32 bit λειτουργικο

χρισημοποιω 64bit λειτουργικο περιπου 2 χρονια και δεν ειχα προβλημα

πλεον τα 64 bit ειναι το επομενο βημα στους υπολογιστες

η επιλογη δικη σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...