mitsakos13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 τώρα τελέιωσα ιχθυολόγος στο Μεσολόγγι και ψάχνω να κάνω τη πρακτική μου και μετά ελπίζω για δουλειά κάπου κοντά στην Αθήνα ξέρει κανείς που υπάρχει?
frenzy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μετά το άλογο στην πόλη ψάχνουμε για ψάρια στην Αθήνα. Πέραν του κωμικού του πράγματος να ρωτήσω το εξής: Γιατί βρε παληκαράκι μου θες να μείνεις κοντά στην Αθήνα κόντρα σε μια καριέρα που θα σε κρατά κοντά στη φύση για την υπόλοιπη ζωή σου; Οι κοντινότερες ιχθυοκαλλιέργειες που ξέρω είναι Εύβοια, Κάρυστο μεριά και γύρω με φέρυ 1 ώρα απόσταση, και γύρω από Χαλκίδα πάλι μια-μιαμιση ώρα με αυτοκίνητο.
insomniaK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αυτές που αναφέρει ο Frenzy είναι οι κοντινότερες. Αμέσως μετά μου έρχονται κάποιες ιχθυοκαλλιέργειες που υπήρχαν στην επίδαυρο, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα. Προσωπικά, θα πήγαινα η Καβάλα ή Λήμνο ή Θεσσαλονίκη και θα προσπαθούσα να βρω σε σχέση με οστρακοειδή, δεν ξέρω αν γίνονται προσπάθειες αλλά πιστεύω πως οι καλλιέργειες γαρίδας και λοιπών μαλακίων ότι είναι το μέλλον. Γενικά, να ξέρεις πως μόνο οι μεγάλες εταιρείες έχουν μόνιμα ιχθυολόγους, οι μικρές μονάδες συνεργάζονται με ιχθυολόγους. Καλή τύχη
mitsakos13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 για τη επίδαυρο το ξέρω. μου είπαν οτι είναι και άλλη μια κοντά στο γραμματικό. θα προτιμούσα κάπου να είμαι πιο κόντα στην Αθηνα όπως χαλκίδα ή γραμματικό. γι'αυτό ήθελα να μάθω που έχει πιο κοντά για να απευθυνθώ. πάντως κάτι σε καλλιέργεια γαρίδας και μαλακίων με ενδιαφέρει περισσότερο. Και γενικά θέλω να μάθω που έχει πιο κοντά μου που θα προτιμούσα γιατί πολύ σύντομα πρέπει να αρχίσω τη πρακτική μου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 μια φιλη μου εκανε πρακτικη στο Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών στον Αγ. Κοσμα, νομιζω οτι πιο αθηνα δεν γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.