computeras13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Τα Checksums σωστά είναι απ' ότι βλέπω. Τώρα θα δοκιμάσω αυτό που είπε ο giogr4 να δω μήπως λειτουργήσει.
euklidis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Στα Windows 7 Pro δεν εχει πλεον το ψαρακι για επιφανια εργασιας klaps...
charis_k Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Αυτά τα Windows που είναι ελληνικά είναι τα ίδια με ενα ελληνικο γλωσσικό πακέτο ή ΜUI αν τα σύγκρινες μεταξύ τους? Οχι. Τα eng με mui ειναι προτιμωτερα απο πολλες αποψεις: -ΑΝ θες το κανεις ελληνικο. -Παιρνει τα αγγλικα updates, SP κτλ τα οποια βγαινουν παντα πρωτα. -ΑΝ γουσταρεις τα κανεις οτι αλλη γλωσσα θελεις και κυριως ξανα αγγλικα. Αλλα, ειναι δυνατοτητα των bussines/ultimate πακετων
computeras13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Τελικά μετά από κάμποσο κόπο κατάφερα να περάσω τα windows 7 στο pc του μικρού αδερφού. Το δικό μου θα αργήσει να πάρει σειρά γιατί βαριέμαι να κρατήσω τα πάντα backup... Το θέμα τώρα είναι άλλο... Πως θα καταφέρουμε να τα κάνουμε ελληνικά ή να βρούμε κάπου τα ελληνικά, μιας και για να περάσεις άλλη γλώσσα πρέπει να έχεις είτε ultimate είτε business;
status Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Στο windows update έχει το Ελληνικό language pack, κ στα γνωστά σάϊτ υπάρχει επίσης. Κ οι ρυθμίσεις στο regional settings στον πίνακα ελέγχου, κοίτα να αλλάξεις μόνο το μέγεθος των εικονιδίων, είναι περισσότερα από όσα φαίνονται
computeras13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Εγώ έκανα το εξής. Κατέβασα το vistalizator και πέρασα με αυτό το official language pack για τα ελληνικά και μου δούλεψε μια χαρά. Υπάρχει στο windows update? I guess i like the hard way
Martini Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 απο το msdnaa αν τα κατεβασω μπορω να τα βαλω σε περισσοτερα απο 1 pc Η μονο σε ενα????
computeras13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Μια άδεια δίνει αλλά μπορείς να κάνεις εγκατάσταση με αυτή νομίζω μέχρι 5 φορές. Τουλάχιστον με τα XP που είχα κατεβάσει τα είχα περάσει σε 3-4 υπολογιστές χωρίς να γκρινιάξει. Edit: Τελικά δεν ισχύει αυτό για το 7. Ένα κλειδί για ένα pc... Το δοκίμασα σήμερα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2009 από computeras13
atrias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ναι? καλό ακούγεται αυτό! αν βρεις κάτι επίσημο πες μας! να κάνουμε αν είναι έτσι και καμιά εξυπηρέτηση σε κανένα φιλαράκι!
kfoynt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Στο δικό μου msdn aa έχει μόνο: Windows 7 beta Windows 7 Ultimate RC Ξέρετε τι παίζει?? Αξίζει να βάλω για κανονικό OS το RC?? ή να περιμένω να ανεβάσουν την full version?? Γιατί όλοι οι άλλοι βλέπουν pro και εγώ όχι??
kfoynt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Βλ. post #21, τελευταία περίοδο. Οκ..το έκανα ήδη.. θενξ!!
kapsalis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 με τους drivers τι ακριβως συμβαίνει? τους βρισκει μονο του το συστημα ? η πρεπει να τους βρουμε εμεις? (εχω ενα fujitsu siemens Pi 3540) και κατι ακομα.. τα προγραμματα που υπαρχουν ηδη ειναι συμβατα ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα